- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
puttputt #5926 üzenetére
Nofene. Még jó, hogy Vista közelébe se mentem
Win7-et kipróbálnám de sem időm, sem idegzetem ahhoz, hogy minden, napi szinten használt programból W7 és x64-es működő verziót találjak (memó miatt már 64bit lenne a minimum ami szóba jöhet). Elvileg a tűzfal+AV kombómból van már béta verzió W7-re, így az már talán rendben lenne.Meg aztán, ha jobban belegondolok nem tudok olyan érvet se kitalálni, amitől úgy érezném, hogy most pedig feltétlen Win7 kell nekem. Azt hiszem ráérek még azzal. XP bőven elegendő egyelőre nekem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
puttputt #5919 üzenetére
Ez neked tákolt megoldás?
Ez az egyetlen értelmesen megoldható windows alatt.
Sajnos a winnél az éppen használatban lévő meghajtó fájlok eltávolítása a win következő indításakor történik meg, ezért kell leszedés után újraindítani.
Az új telepítése után pedig csak a következő win indításkor lesznek használatban az új meghajtó fájlok, tehát szintén jöhet az újraindítás.Ilyen szempontból elég "kezdetleges" még mindig az MS féle oprendszer.
-
kokoato
aktív tag
válasz
puttputt #5922 üzenetére
Na várjál! A 3DMark06-ban 9.5-tel 20150 pont volt, a 9.6-tal 20220, és mégis kevebb az fps a Crysisban! Lehet az előbb ezt elfelejtettem leirni, hogy erről a game-ről beszéltem! Valszeg kisebb felbontásban is ennyit lassul, mert a crysist futattam ebben a felbontásban is, és érdekes módon, nem lett több az fps!
-
belaazallat
addikt
válasz
puttputt #5881 üzenetére
"Történetesen, a CCC előnyeit én sem igazán tapasztaltam még, de nem baj, ha fut és fent van... Meg annak jó, aki meri húzni a kártyáját."
Plussz egy program ami fölöslegesen fut, eszi a rendszererőforrásokat. Aki húzniakarja a kártyáját az ATT-t/Rivatunert használ. A komolyabbak meg bios-ban turkálnak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
puttputt #5693 üzenetére
Mint írtam CCC nincs nálam feltéve, ATT használatát preferálom. Így nem tudok érdemben nyilatkozni.
Hacsak nem egy 4770-el kapcsolatban, de ahhoz csak a telepítőlemezén található meghajtót (ami 9.4-es volt gyakorlatilag) lehetett csak telepíteni. Ott működött a CCC. A gép amibe került a 4770 már nincs nálam, de eddig még nem panaszkodtak irányomba róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest