- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordbright
csendes tag
válasz
wwenigma #25162 üzenetére
Nem, nem feltétlen igaz ez a dolog. Néha igen, néha nem. Nem tudom mitől függ hová indítja el a programot. Az ikon helye nem mindig jelenti a futtatás helyét. Kiterjesztett módban már tapasztaltam.
Különben meg egyszer sem mondtam , hogy nem tudnék olvasni, vagy nem tudom mit jelent a kettőzést. Elnézésedet kérem"nagyúr". Csak azt írtam , hogy EZ ÍGY nem jó. Kettőzéssel. És a másik sem tökéletes megoldás.
-
Piera23
tag
válasz
wwenigma #24943 üzenetére
Visszavonom, tudsz olvasni... értelmezni nem tudsz
Saját képeden sem tűnik fel hogy mi van odaírva: Illesztőprogram csomag verzió (segítek, Driver Packaging Version) 13.30
Alatta Catalyst verzió: 13.11idézem magamat: "az AMD mindig a kiadás dátumáról nevezi el a Catalyst-jait."
ezt sikerült összekeverned az illesztőprogram számával, majd belinkeltem neked a SZAROMAT (hivatalos AMD oldal http://support.amd.com/, itt sem sikerült olvasni és értelmezni
) ja hogy te nem szeded le, hogy véletleül lásd hogy ugyan az... logikus
hogy mire kellene odafigyelnem azt te sem tudod, de valamibe bele kellett kötni észérv nélkül, de segítek neked itt is (13.11 Beta v9.5 a legfrissebb béta, ha bétát szeretnél telepíteni a 6670-hez)
de még reagálj erre is egy újabb okosat, tele értelmes információval
-
Osynho
addikt
válasz
wwenigma #24931 üzenetére
Akkor viszont nincs hang se, ez a bajom. Tehát kénytelen vagyok jelet küldeni az erősítő felé és a monitor felé is.
Esetleg nem lehet megoldani, hogy csak a hangot adja ki a vga és visszamenjen 2D üzemmódba?
Afterburnerben hogy tudom lejjebb vinni a csúszkát? Próbáltam felülírni az afterburner.cfg-ben lévő dolgokat, de nem engedi rámenteni a fájlt.
kungzi:
Ugyanez a vga, ugyanez a felállás nálam is. Asztalon jobb klikk, képernyő felbontás, asztal kiterjesztése. Ha nem teljes a kép, akkor driverből kell ráhúzni annyit, hogy jó legyen.
-
ke_ni
csendes tag
válasz
wwenigma #24744 üzenetére
Megnéztem, az összes csatlakozót kábeleket, tápot cseréltem, 2 monitort is kipróbáltam, két külön álló konfigba is kipróbáltam, Windows 7 64bit, Windows 8 64bit alatt is de ugyan az.
Eddig Far Cry 3, NFS Most Wanted, Bioshock infinite, The saboteur Ezeknél ugyan azt a képhibát csinálja, és van hogy a program nem válaszol-ba megy át. Illetve a Windows 8 azt írta ki hogy a program directx 11 hiba miatt leállt(a pontos hiba üzenetre nem emlékszem már.)Valamit nem jól csináltam vagy mi lehet a baj?
-
bozont
veterán
válasz
wwenigma #24487 üzenetére
A gyártó alatt itt az AMD-t érti szerintem. És tényleg idegesítő, hogy csak az AMD oldaláról lehet leszedni a drivereket, ez hatványozottan igaz a mobility verziók esetében. Ott csak egy detektáló programot lehet leszedni, a drivert külön nem, viszont a progi nem működik valami jól.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
wwenigma #22742 üzenetére
Pedig pont ez a lényege... azért kérdezi meg, hogy felhivja a figyelmed valami olyanra, ami mélyebb beavatkozást ejt a rendszeren. Tehát ha ez kéretlen program lenne, látnád, hogy "hopp én ezt nem akartam - cancel".
Az, hogy valaki nem olvassa el ami a képernyőre van írva, nem az én és nem is a Microsoft hibája. Viszont rengeteg probléma csupán ebből az egy tényből ered (hogy az emberek nem olvassák el értelmezve, ami eléjük le van írva)... -
InfiniteReality
őstag
válasz
wwenigma #22738 üzenetére
Aztán csodálakozol, ha a géped lassabb mint lehetne. Az UAC beépített, míg az ilyen külső programok virtualizációs technológiája csak megfogja a gépet.
Én elvagyok az UAC-val és egy gyengébb víruskeresővel és a gépet is tudom használni mellette(#22737) PeachMan
Örülök, hogy a fejek átállítódása már néhány helyen elkezdődött, s örülök hogy végre van valaki aki elismeri az UAC hasznosságát és fontosságát.Mindenkinek:
Egyetlen olyan user van a Win7-ben amelyiknél az UAC nem kérdezősködik (akkor sem ha be van kapcsolva), ez pedig a beépített 500-as userid-jű (alapból egyébként letiltott) Administrator / Rendszergazda felhasználó.
Ha még nagyobb bajt akartok magatoknak, UAC kikapcsolása helyett engedélyezzétek ezt a usert, és használjátok csak ezt. Akkor aztán tényleg minden kis apró malware simán beépül majd a rendszeretekbe és észre sem veszitek, csak a hatását... -
InfiniteReality
őstag
válasz
wwenigma #22733 üzenetére
Miért? Mert egy elindított programnál 1x (!) még megkérdezi, hogy biztosan akarod-e?
Nekem nem törik le a kezem mert +1 -et kell kattintani.
Pont az UAC (illetve a hozzá kapcsolódó plusz technológia, úgymint virtuális regisztry, virtuális userprofile) az egyik lépcső, ami megvéd a vírusoktól. Nyilván főleg akkor, ha nem vagy admin azzal a userrel, amivel állandóan használod a gépet, de egyébként sem haszontalan. Csak egy kicsit a fejeknek át kell állnia erre...
És akkor nem kell terabyte-okat elfoglaló, erőforrás zabáló Norton vagy ESET és egyéb mammut víruskeresők, tökéletesen elegendő egy Microsoft Security Essentials is.
Ha nem vagy admin, egy ilyen malware maximum olyan "mélyre" tud menni, hogy beírja magát az automatikus indításba, valamint elhelyez egy random nevű exe file-t ami sokszorozza magát. Megoldása:
- át kell lépni admin userrel és törölni a bejegyzést és a file-t
- vagy ha valahogy a géppel együtt indul el, akkor csökkentett módban kell megtenni ugyanezt.Ennél jobban nem tudja befészkelni magát a rendszerbe. Van még emelett egy-két trükk, amivel például elkerülhető, hogy a system shell-t átírja valami kedves programocska.
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #22703 üzenetére
Ja, hát a saját kódjukon sem.
Azért az szép, hogy a játék elején meg ott virít az "AMD Evolved" logó. Mintha nem találnám ki.
No de az nV programozói sem jártak jobban. Csak hát jó lenne magasabb FPS-szel futtatni. Most toltam kicsit blood dragont, nem egy graf. igényes játék, de 50%-on megy alatta a proci, és kihajtja a VGA-t.
-
törölt tag
-
Arkennys
addikt
válasz
wwenigma #21841 üzenetére
Hát, elhiszem, hogy van amiben jobb. Kísérletező jellemeknek meg is éri tán.
Na én nem vagyok az. Win7 re is csak egy pár hónapja váltottam át az új géppel, addig XP-ztem. A jó öreg xp
És hogy ne csak off legyen: mi most a legújabb kint lévő catalyst verzió, tudja valaki?
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
wwenigma #21574 üzenetére
Köszi, de ez sajnos nem segített. Csak annyit értem el vele, hogy nem tudok kilépni a teljes képernyős módból, és ráadásul nincsenek meg a start, tekerés, stb. gombok.
Illetve, nem tudom, hogy ez megoldotta a problémát, mert akkor szaggat amikor a TV-re húzom át, de így azt sem tudom. Kilépni is csak az Alt+F4-el tudok belőle. -
PlayMax
nagyúr
válasz
wwenigma #21421 üzenetére
Nem rossz kártya ez,anyámnak a szobájába egy 4 magos Phenom II mellet még SOK is!
Am kisebb felbontásra gondoltam,amin viszi még mindig szépen a játékokat 35-40fps mellet,szoval értelmetlen alábecsülni.
Összemérhetném a saját GTX660 kártyámmal aztán nevethetnék veletek együtt,de jelenleg most nem erről van szó. Szeretnék javítani rajta,hogy ne legyen ennyire micro lag minden játékban,esetleg egy bevált illesztő driver-program,vagy akármi.
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
pete_21
addikt
válasz
wwenigma #20778 üzenetére
Na igen, ez amit nem játszik le jól, ez pont webdl.
De mentségére szóljon, hogy 720p-s, és a 12.6-os Catalysttal szépen ment.
Szóval a webdl-s cuccok, amik olyan kódolásúak, amit már leírtam a #20768-ban, az nálad is hibásan jelenik meg?(#20779) Jakuu: Ez a video nálam is hibátlan dxva-val.
Az említett effekt a kis mikro-rezgéseket jelenti? Az nálam is jelen van ennél a videonál, de dxva nélkül is.
Próbálkoztam a deblock állításával CoreAVC-ben, nem segített.
Írtam az AMD-nek itt. Ugye jó helyen írtam nekik?Elküldtem a video paramétereit is, képeket is mentettem le belőle, hogy lássák mi a hiba.
Kíváncsian várom mit válaszolnak, na meg hogy válaszolnak-e...
Van valami tapasztalatotok ezzel a hibabejelentő oldallal kapcsolatban? (Mármint hogy mennyire foglalkoznak vele.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #20692 üzenetére
Az alapokat kell megszokni, hogy máshol vannak, tehát pl., hogy a vezérlőpulthoz nem pl. balra kell húzni az egeret, és kettőt kattintani, hanem jobbra kell húzni, és egyet kell kattintani. Sok dolog ugyan ott van, csak eljutni kell másképp oda. Megszokás kérdése.
Most ha valaki nem tud megszokni valamit, vagy mert Neki nem tetszik, azért nem ipari hulladék. Legalábbis az eladások száma nem azt tükrözi, hogy ipari hulladék.
-
Sanyi19
őstag
válasz
wwenigma #20317 üzenetére
Ugyanezt csinálta a VTX HD5670-em, gariztasd, ki kell cserélniük, nekem is cserélték. Ezen semmi driver nem segít. Ha vissza veszed a GPU-t mondjuk 750-re és a RAM-ot is visszább 3600 körülre akkor is jelentkezik? Mondjuk mindenképp cseréltesd de pár napig talán úgy el lehet vele lenni.
Csaszykj: AGP Hotfix-es driverrel nézted?
-
-
sortie
tag
válasz
wwenigma #5579 üzenetére
@wwenigma
Valószínűleg az volt a probléma, hogy nem csak a monitor volt összekötve a VGA-val hanem a TV-is.
Széthúztam a TV-ét töröltem a drivert felraktam az újat most jónak tűnik kikapcsoltam a gépet újraindítottam és minden rendben vele. Kösz a segítséget.
Még annyi kérdésem lenne, hogy melyik szoftvert rakjam fel szerinted.
- Display Driver csak
- Angol Full versio : WDM, CCC, DD egyben
Vagy a magyarok közül:
- DD
- CCC
- WDM
- HydraVisionA telepítést azzal kezdem, hogy az
ATI szoftver eltávolítóval kiválasztom melyiket is?
- Remove ATI Radeon graphics softvare, leave chipset softvare (RECOMMENDED)
- Completely remove all ATI/AMD (Graphics/Chipset) softwareMost az elsőt választottam és csak a magyar CCC és a DD telepítettem fel. Vagy le kellene töröljem az összes ATI/AMD softwaret? Gondolom a WDM-re és a HydraVision-ra nincs szükség bár igazán nem is tudom mik ezek.Lehetett-e még esetleg az is a probléma, hogy az angol full versióban benne van a WDM is vagy az, hogy feltettem eddig külön is a gépre a HydraVision-al együtt és a 4850-es karim az nem TV tuneres nem All-in-Wonder és nem VIVO-s.
Nem miattad írtam le így hanem ha más is elakad olyan, mint én akinek lövése sisncs róla. -
Dashes
őstag
válasz
wwenigma #5502 üzenetére
"Well these do add the 9.5 moniker .
And they do officially support all Windows and Linux OS's now instead of just Win7."
"They were only released on the 5th for Win 7, as that was the first day of the Win 7 WHQL certification programme, so they wanted to be the first ones out of the door with a full WHQL driver for it, which they were, as they pipped Nv by a day."
Majd a release notes.. -
lizakattila
senior tag
válasz
wwenigma #5430 üzenetére
Ha desktop-ról próbáltam, akkor még nagyobb furcsaságok jöttek elő.
Volt amikor 3 kijelzőm is volt.De egyik sem a tv volt véletlenül sem.
Egyetlen egyszer tette át a képet, de akkor is csak fekete-fehérben.
Akkor feldobta a lehetőséget, hogy milyen formátumban szertném (pal/ntsc...) de egyik sem működött.
Aztán az is eltünt....
Tehát nálam tutira nem működött megfelelően a driver 7 alatt.
Lehet, hogy másnál működik, én csak leírtam az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest