- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
PlayMax #30397 üzenetére
(#30396) bobalazs: Annyi érdekesség már történt, hogy magával vitte a radeonpro videorögzítőjét (aminek az új kiadása eredetileg saját projectjeként "radeonpro infinity" lett) Kár, hogy csak GCN-től műxik.. Mondjuk az elődje sem igazán akarta az openGL-es játékokat venni (a DX-eseket, pl. BF4 viszont gyönyörűen)
-
-
InfiniteReality
őstag
válasz
PlayMax #21465 üzenetére
A drivert se a Sapphire oldaláról szedd le hanem az AMD saját oldaláról, ugyanis újabb. A Hydravision alapesetben nem kell, több kijelzős támogatáshoz sem (ami ahhoz kell az benne van az alapdriverben). A HV az csak ilyen "virtuális desktop kezelő", segít elhelyezgetni az ablakokat stb.
-
bozont
veterán
válasz
PlayMax #21422 üzenetére
Lehet a kártya topicjában kellene rákérdezni, ott több tapasztalat van vele. Az újabb bétákban (a 13.2-től) pont ezt a micro lagot javítgatják, bár azt nem tudom hogy az 5000-es szériára is hatással van-e (gondolom igen) mert most már legfőképpen a 7000-esre koncentrálnak. De gy próbát megér, jelenleg a 13.3b3 a legfrissebb.
Mondjuk hálistennek én csak kevés játéknál vettem észre ezt a microlagot, azoknál látványos a javulás az újabb driverekkel, de nekem egy 7770 van most a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest