- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raphouse
csendes tag
válasz
TheHessian #11090 üzenetére
Az IGG ID nem ugyanaz csak valahogy mégsincs email cimhez rendelve, mint pl facebookon lévő CC sem.Szóval ilyen lehetséges?Mert ha hozzá lenne rendelve akkor elvileg telefonon fiókot váltanék és azt is tudnám használni.
-
Raphouse
csendes tag
Valaki tudna segíteni account áthelyezésben?
Van telefonomon egy cc account és bluestacken ugyanazon az accon van egy teljesen más nevű játékosom.
Nem értem egyáltalán hogy lehet egyazon email cimen kettőt is létrehozni, ugye egyik telefonon másik meg pc-n.
Hogy lehet különválasztani ezt a kettőt,mert mindkettőt telefonra szeretném de nem tudom hogy lehetne szétszedni őket -
Raphouse
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=a4bkd3wmEqU
Ez most mi gyerekek?A többi videóját is érdemes végignézni, minden hőse majdnem evolve-olt 200-as
-
Raphouse
csendes tag
Valaki tudna segíteni hogy 5/5ös life driant kire tegyek?
DK,GR,SN,TG, Druid akin gondolkozom és persze akik vannak, mert más normális hősöm nincs.Dk nak sok a hpja de lassan üt nem tudom megérie? -
Raphouse
csendes tag
EZ a secret code-s event hogy van?Kódot hogy lehet szerezni?
-
Raphouse
csendes tag
Érdekelne a véleményetek hogy 160-as hőseim közül melyiket érdemes húzni 180ra ami később is használható HBM vagy Boss ellen mesan? TG , Immo, GR, Death Knight?
-
Raphouse
csendes tag
legendary cardböl vagy special cardböl valakinek dobott már jó jó hőst mert én csak a nyamvadt shardosokat kapom legtöbbször ninja snowzilla druid gr paladin stb? 13000 meritet költök mindig rá meg havonta a special card és lufasz
Valaki mentse meg a reményemet hogy ezek is adnak jó hőst
-
Raphouse
csendes tag
trentaur höst mindenki kapott vagy csak én?
-
Raphouse
csendes tag
Megtudnátok nekem mondani hogy a kis lángocska ami kell ahhoz hogy egy hőst minél nagyobbra tudj fejleszteni az mivel növelhetö?Mert nekem 212 és 250 kéne hogy birjak 160as hőst csinálni.Elöre is köszi
-
Raphouse
csendes tag
warehouse cuccok váltása magyar idö szerint pontosan mikor van?Mert kaptam egy 300gemes küldit és jó lenne talent refresh cardot venni hozzá
-
Raphouse
csendes tag
Nem értem hogy lehet 5000 gem egy accon amit nem is használnak ha jól tudom csak akkor kapsz frissités után ajándék gemet ha fennt voltál elözö nap..
amugy a crestekről valaki tud bővebb infót adni hogy az alap crest bagből levöket melyike kire érdemes tenni (scorch,slow down stb) ?
-
Raphouse
csendes tag
Tiszta rohadék ez a játék eddig elköltöttem egy csomo gemet kétszer is vettem 1700ast és kezdöként kaptam egy druidot pörgetésböl majd sokkal sokkal késöbb nagy örömömre egy snowzillát erre ma reggel pörgettem egy párat és druid legendet adott tiszta vicc meg se néztem milyen talentje van annyira belesz*rok mert már 4 van belöle.Másnak meg jönnek a nem shardos hösök nekem meg csak ez.a special legendary card meg ninját adott ami hulladék szintén...megőrülök ettől.van paladinom is 3 meg druidom is mit kezdjek vele huzni nem is akarom mert csak hb pazarlás!
-
Raphouse
csendes tag
A special hero card a daily reward utolsója az legandary card vki tudja?
-
Raphouse
csendes tag
válasz
skorpio6369 #6816 üzenetére
Holnap este jelentkezem köszönöm!
-
Raphouse
csendes tag
válasz
Depression #6810 üzenetére
Én is ki lett dobva pedig egy szót sem szóltam..
-
Raphouse
csendes tag
válasz
Depression #6805 üzenetére
mi az ami szerinted nem teljesült a klánba?
-
Raphouse
csendes tag
válasz
Csillagkuty #6562 üzenetére
De jó neked én elnyomtam 750et és 5 elitet adott de inkább takony lett volna mert az minimum 600 exp ad :S
-
Raphouse
csendes tag
szóval akkor 150 ből is kaptál már legendet ezt akartam tudni
-
Raphouse
csendes tag
legendet pörgetni hogy szoktátok milyen idöpontban adja a legjobban nektek?Tudom hogy random,de estleg valami tapasztalat?Érdemes gyüjteni 2000-ig és ugy elpörgetni, vagy 150-300-nál is pörgessek hátha?
-
Raphouse
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6500 üzenetére
Én is kezdő vagyok én a championt vettem meg,szerintem azzal kezdj mert 3at is üt(+stunnol egyszerre) sucubbus meg inkább arénra jó
-
Raphouse
csendes tag
Sziasztok!Nemrég kezdtem a játékot elnyomtam a kezdö gememet és töltöttem is fel 1400at, de sajnos még nem volt szerencsém csak egy druidot kipörgetni -.- ami már van is a daily rewardból.Shardból van már 1400 és kezdetnek melyik hőst ajánlanátok amire késöbb is szükség lehet de most is nagy hasznát veszem?Kéne most egy nagyon mert a pala meg drud elég kevés HBMhez.Champ Suc érdemes megvenni HBMhez?A Bázisom jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest