- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csixi68
tag
válasz
Raphouse #11030 üzenetére
Ezért nincs nekem PD-m, mert az ilyen kisficsúrok kipörgetik előttem... nekem meg csak a sallang marad.
Amúgy meg kezdem már unni ezeket a frissítéseket... mire megszokom az egyiket már rég megjött a másik... nem tudom utolérni magam. De megint elbaffták a hősök sorrendjét, pedig már egyszer jó volt. Na meg az hogy ha meghal egy hős akkor eltűnik a sor végére, hát elég szokhatatlan számomra.
Lost Realmban a zöld és kék hősök eléggé megerősödtek, eddig simán legyőztem őket, mostanában gondom akadt velük, pedig nem gyengék a hőseim.Az új hős elég gyorsan elszaporodott, másnap már több ellenfélnél is láttam evolve 200 szintűt, sőt az előbb még evolve 2 196 szintben is jött. (Van mani elég sok embernek)
Lassan el kell gondolkodnom egy klánba való belépésen, mert így elég szépen lemaradok...Team Dungeonsba nem értem minek rakták be a csevegőt, mire írnék-olvasnék bármit is vagy kilépnek vagy elindul a játék. Az Exiting Event-et is elrakhatták volna valahová, mert így még mindig gáz a Challange...
Szóval toldozzák-foldozzák, de igazából nem értem minek...
(#11023) golhun a legerősebb démon volt, de azóta már 2x megismétlődött (Vlados és az Atlanticorosnál)
-
pcpunisher88
tag
válasz
Raphouse #7095 üzenetére
Egy csomó gemet??1700 az sok?ne vedd szemèlyeskedèsnek de sokan azt hiszitek h vesztek 1-2 ezer gemet ès hullanak a legendek.nekem első 20.000 gememből sem jött semmi, másnak meg adott belőle 3-4 legendet.valakinek szerencsèje van ès ad valakinek meg nem.ez egy ilyen játèk sajnos
-
Rier
csendes tag
válasz
Raphouse #6850 üzenetére
Az, csak Ork, Mikulás, Vlad, Pixi (vagy mi az új hős) nem kapható belőle. De PD, Aries, Cupid, Snowzilla és a többi shardos hős igen.
Más: HBM 2-ből szerintetek is változtattak a nyeremény eloszláson? Nekem eddig 2-ből 650k és 550k xp és alig jött mana vagy gold. Vagy mondjuk úgy, hogy szerencsém volt?
-
Mike
veterán
válasz
Raphouse #6683 üzenetére
(#6683) Raphouse
might(#6684) Padawan333
ilyen hősökkel komolyan kérdezed?
Dru mondjuk lehetne 5/9de J-nek simén mennie kellene
csináld meg Csixi vagy az én bázisomat, aztán rajta (ha visszaolvasol, megtalálod)
ha még mindig nem megy, akkor pakold tele hősökkel a tornyokat -
vendingo
veterán
válasz
Raphouse #6555 üzenetére
Én mindig egyből pörgetek, ahogy van 150. Nem foglalkozok azzal, hogy mennyi az idő, hányadika van, vagy milyen a csillagok együttállása.
Van minden hősöm, kivéve pár gem onlyt, de a lényeg megvan. Ha akarja dobni a gép a jó hőst, akkor dobja, ha nem, akkor így se úgyse fogja beadni. -
Mike
veterán
válasz
Raphouse #6406 üzenetére
champ, esetleg próbálj még kuporgatni kicsit és TG
de első körben champ is jó, 3 ellenfelet is kómáztat 3 sec-ig, de TG egész csapatokat tud likvidálni, szal ha össze tudod gyűjteni akkor inkább TGkésőbb kelleni fog a champ majd boss-hoz, suc is, de ezek most még nem fontosak
10k might után be fogod rakni majd a mana tárolókat, ugyanis azok a legfontosabbak
10k felett el tudsz menni Lost Realmbe, és bejön a crest és az ins rendszer, oda meg rengeteg mana kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest