- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padawan333
tag
Az milyen már hogy az online supporton a Game Master azt mondja hogy szerveridő szerint 00:00 meg 12:00kor pörgessek mert akkor nagyobb az esély.Lol
Meg hogy egyszerre ne pörgessek csak 2_3 at utána várjak pár órát vagy egy napot ha nem ad legendet.Mondom neki nem azért veszi az ember a rakat gemet hogy egy hónap alatt rollozza el.
-
Padawan333
tag
Ha most kezdeném én se költenék rá egy petákot se.Csak viccen kívül úgy érzem hogy minnél többet költ az ember annál inkább nem adja.Látnátok miket rollozok fetrengenétek a röhögéstől.Egy példa utolsó kb 10k gemből:
3as crystal/crystal/exe,3as angel/crystal/crystal,1es crystal,3as lila takony/crystal/lila takony és ez így jött zsinórban.Majdnem kettéhajtottam a telót.Ennyire nem lehetek szeren csétlen.Az elején 10$ ként adott egy legendet,most beletolok 10k gemet jó ha ad egyet. -
Padawan333
tag
Elment majdnem 200.000 gem írtam supportnak hogy Vlad Tepest mé nem dobja?Mennyi kell hozzá 100e $ vagy hogy?Próbáltam úriember maradni de kicsit feszült voltam pont előtte ment el 60$ legend egy se jött.Kaptam egy emailt hogy felajánlanak 1000 gemet a kellemetlenségekért.Visszaírtam hogy az se segít a problémán.
-
Padawan333
tag
válasz
robekraptor #6011 üzenetére
Grat!Bárcsak dobná nekem is végre
-
Padawan333
tag
Én kedvencem amikor az uccso secben dobja oda magát valaki mellé és azért bukunk.
Beszéltem már én is online supportal mikor 100.000 gemből nem jött Vlad,azt mondta random.Aha mondom akkor azért pörgetek ilyeneket: ooze/ooze/exe utána egyből hill giant/ooze/ooze na mondom legyen 1es inkább pörgetek...ooze.Volt hogy 12k ból egy dru csak.
Más:pd,ork,mino,dru,aries mind ~138 skillek 4/9 meg 5/9 pd 8/9 hbm G mint a vaj H bukó a végén.Kéne mennie? Caixa base van. -
Padawan333
tag
válasz
pcpunisher88 #5899 üzenetére
Nem vitázni akarok én tudom hogy mit irtam.Neten úgy írták hogy a quest comletition card 3 questet újra megcsinálhatsz.Az5000es card ha van vissza idő köv questig lenullázza és megint lehet nyomni új questeket.
Más: ha beteszek a heromnak 4 crestet az úgy egy second talent?Később ha találok jobbakat ki lehet neki szedni ha összeraktam setnek?Tehát I_II_III_IV.
Mert most van ott remove meg change de mind a 4 nél is így működik? -
Padawan333
tag
válasz
pcpunisher88 #5897 üzenetére
Megtaláltam közben.Secret code egy lehetöség hogy facebook link meg ilyen helyeken kódot adjanak a készítők.Gondolom ünnepek meg kompenzálás alkalmával.De úgy írja hogy random time és without warning szal egyszercsak kiírják és csumi.
Milyen 3 lehetőség?Pont azt mondom hogy kiváltod gemért és visszaállítja mintha meg se csináltad volna.
Sok könyv meg minden...hja kivéve mikor olyat ad hogy lootolj 7_800k mannát vagy 8 raidet üss be.Alig van most mana az embereknek 600_15k nekem ez között mozog de ahol van 10k olyan a base meg 170 hösök stb hogy esélyem nincs inkább kiváltom gemért.Talán talent refreshnél jó de nem tom ott engedi_e. -
Padawan333
tag
Secret codeot tudja valaki honnan lehet szerezni?
-
Padawan333
tag
válasz
Saskakas18 #5852 üzenetére
Már ki lehet rollozni?
-
Padawan333
tag
Srácok 2 kérdés:
1 25db legend hero lv20 kilakatolva és feltolva lv40re mennyivel dobná meg a mightom?2 Kilépés előtt beszedem összes gold/mannát manuálisan tehát nincs buborék felette.Elköltöm szinte mindet pár ezer marad és órák múlva leraidelnek,elvisznek több tízezreket.Nem csak abból kap amit a csíkban ír fent hanem ami közben termelődik is?
-
Padawan333
tag
Ha jól olvasom hbm T végén 4db boss jön majd.Egyszer csakeljutok odáig
Viszont ha az új hbmek sok sok xpt adnak majd logikus lenne ha megemelnék a max lvlt a heroknak.Vagy nem xpt hanem mást adnak majd. -
Padawan333
tag
válasz
Shokkolo #5655 üzenetére
Ezek szerint nincs pumpkinod?Szivesen adnék egyet ha lenne rá lehetőség,nekem van 5.Csak hero trade sose lesz mert az minusz $ az IGGnek.Viszont olyan lehetne hogy pl. Champot beadod és kapsz 2 pontot immo 6 pont és ki lehetne váltani pumpkint pl.50 pontért.Igy aki tényleg tesz érte annak is lehetne.Vagy csak a fizetősöknek aktiválódna ez a lehetőség.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #5643 üzenetére
Volt 2 millád?Bakker...ha ezt előbb mondod leraidellek
Viccet félretéve nekem 1.3milla kellett volna de kb. 30ik base után lemondtam róla.Egy helyen volt 100e felett többi említésre se méltó.
Engem 1óra alatt 4en támadtak be 2200gold/600mana ilyeneket vittek.Ezekre miért éri meg ráugrani?
Ja és a vicc hogy nekem jött ~100as
hősökkel és totál bedaráltam mindet a ~130as brigádommal.Látjahogy erősebb vagyok minek jön nekem?Meg alapcsapattal pala,dru,ac ilyenekkel. -
Padawan333
tag
válasz
hádzsime #5636 üzenetére
Köszi!Ork tényleg durva marha jól néz ki+skillje is üt.Mesanál hiába stunnol ha van pd buff healel mindenkit amikor tömeges stun van
(mert ugye rá nem hat).Pd buff és sose halunk meg xD.
Én is új hbm miatt gondoltam új hero basere hogy lesz,meg most jött 3 új hero.2 hero base és zúzós csapat lenne.
Az mekkora már hogy poénból csináltam egy új smurfot és második rollra orksbane...mostmár felhúzom shardos smurfnak.Megnézem majd lv80/100ban elviszi~e egyedül C~t mondjuk...vagy B~t. -
Padawan333
tag
Srácok 5 hero basere melyiket tegyem ki szerintetek?Moltanica és Vlad Tepes kivételével minden legend megvan.Én igy gondoltam:
Pd,Mino,Aries,OrkBde ki legyen 5ik?Druid,Tg,Cupid?
Tg kéne hogy ne 1v1 legyen mind,Dru boost miatt,cupid dettó de ők rangedek legalább.Hbm+raidamire kéne 5hero.6ik hero base majd jézuska hozza kb. -
Padawan333
tag
Nem hiszem hogy nem piszkáltak a gem rollon.Régen 10$ból jött egy legend most meg 9k gemből egyet se dob?Minden 3ik hero crystal ooze.Linken is sírnak hogy nem adja a legendeket.
-
Padawan333
tag
Ez hihetetlen hogy 100k gemböl nem adja azt a k*rva draculát mostmár pipa vagyok.Más meg kirollozza 2~3kból.De legalább ez az Orksbane meglett.
-
Padawan333
tag
Sziasztok.
Karácsonyra lesz új hero?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest