- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuszy
tag
válasz
killerhagyma #3903 üzenetére
Új update:
1,
Boss eventen változtatnak, dmg arányosan osztja majd a HB-t nem úgy ahogy eddig, kicsit kusza nekem, de majd élesben kiderül. Lesz 2 magic is boss közben, az egyik sebezhetetlenséget ad a hősöknek 8secre, a másik 30% ATK növelő 10 sec. Már a harc elején el lehet használni egyiket, aztán CD után a másikat. 1 menetben mindegyiket 1x lehet. Továbbá a hősöknek nincs CDjük Boss fight közben, azaz nem kell éleszteni őket. Viszont lesz Boss 1nél 5, boss 2nél 10, boss 3nál 15sec CD mielőtt újra beléphetsz.2,
Az új építési rendszerben lehet 3x menteni, azaz 3 féle bázist tudsz majd váltogatni kedved szerint anélkül, hogy állandóan át kellene építeni.3,
Új hős Moltanica (sárkány), de sajna event only hős lesz. -
tuszy
tag
Sajna csak event only hős lesz forum szerint
szerint -
tuszy
tag
válasz
Saskakas18 #3734 üzenetére
Succubust addig húzod,amig úgy gondolod hogy szánsz rá shardot:-) az enyém 135ös, 5\9. Arénára használom csak 3\5 speedje van
-
tuszy
tag
válasz
Saskakas18 #3730 üzenetére
Immot én pl. HMBre használom, a Ninjat meg arénába. Nekem ninja 150es 6/9, immo meg 138 5/9.
Szóval kinek mire kel, annak megfelelően kell fejleszteni őket. Én champ helyére tenném, fejleszteni meg azt is érdemes, mert boss2nél gyorsan fog halni, hacsak nem instant perma stunt tudsz produkálni. Champnál egyedül skillt nem érdemes sokáig húzni, nekem 140es és csak 3/9 -
tuszy
tag
Azért mondjuk lehetett volna úgy is, hogy mondjuk 2vel nő db száma heroknak lvlenként, vagy l3ig 1el, l6ig 2vel stb... és a talent leveljüket is lehetett volna megosztani... de ezzel időt kellett volna tölteni, viszont a bevétel meg kell ezért a fizető játékosok érdeklődését fenn kell tartani, ami meg csak úgy megy, ha újdonságokat vezetnek be... de nem tudom ezzel mit akartak elérni
-
tuszy
tag
lol, akkor csak igazam van és a fejlesztők nem sok időt töltöttek a támadó hősök statjainak átgondolásával, ha már L4en bebukod PD ellen 3x8*, 2x7* 5/9,7/9 hősökkel 2,3 szintű garrisonnal..., Tornyok kb. semmit nem csináltak, hőseim szintúgy, Ha troopjaim lettek volna, akkor szerintem még gyorsabb lett volna, mert hamarabb feltolták volna skilljeiket... úgy kb. 8 sec lett volna a bázisom...
-
tuszy
tag
Lol, L4 trialon PD 12 sec alatt verték le bázisom.... Hőseim szó szerint megmozdulni sem tudtak... Mi ez ha nem faszság?!....
-
tuszy
tag
Részben egyetértek veled, bár úgy gondolom, és ha megnézed HBM top20at, akkor abból szerintem kb. 15 hacker progival vitte végig. És nem is értem, hogy miért nem törlik őket, mert ha egy laikus ránéz a bázisukra látja, hogy kb. Ht nem csinálja végig nem, hogy J-t. Persze tisztelet a kivételnek (ebből van a kevesebb).
Kihívásnak természetesen jó, de annyira elmérték a támadó hősöket a játékos hősökkel szemben, mintha olyanok készítették volna, akik nem ismerik a játékosok által használt hősök képességeit és statjait.Milyen bomba, troop, vagy trap állít meg 20+ 140+os 3-4xHPs, (nem beszélve arról, hogy kb. nem 9/9, hanem 12/9es talentü) Immot, Druidot, PDt, Cupidot, TGt, Champot és még sorolhatnám, mert a 14 (ha jól számolok) féle Legendary hősböl tényleg csak Paladint tudod megfogni....
Szóval anélkül, hogy a szám sírna - mert pusztán csak nem értem mit akartak ezzel -, szerintem ez nem kihívás, hanem szívás
-
tuszy
tag
Persze, nagyon OPk hősök, kb. 3-4x HPval szaladgálnak, mint az alap herok. Én is így gondoltam, hogy átgondolatlan az egész, bár forumon kiposztolta valaki, hogy persze nem kötelező csinálni és nem kell mindjárt a legmagasabb szintre menni, de minek raknak be valamit, amit gyakorlatilag lehetetlen akárcsak a kiírt szintek felég is megcsinálni... Érthetetlen számomra
-
tuszy
tag
Ez a heroe trial nem teljesen átgondolt dolog szerintem. L5-ön 2x egymás után ACket dobot, mondanom sem kell hiába 2es zöld, 2es kék és 3as lila garrison minden towerben, a hősökhöz amiint beért 3-4 db (a teljes 10xból), már haltak is....
Azt hiszem ez totálisan esélytelen magasabb szinten... és itt nem is lvl 10fölöttre gondolok, de szerintem már 8 fölött is. Nagyjából tényleg csak Pala ellen van esély l6 fölött, de azt meg 1%ban fogja bedobni?
6 óránként lehet nyomni, akkor kb. 20 naponta meg tudsz csinálni 1et (persze ha szerencséd van)??Furcsa, hogy a hackerek ellen próbálnak fellépni, erre betesznek olyan átgondolatlan eventet, amit gyakorlatilag hack nélkül magas szinten esélytelen megcsinálni...
Nem tudom ezzel mi volt a cél, de úgy gondolom sokaknak nem fog tetszeni.
-
tuszy
tag
Csak nekem van az az érzésem, hogy frissítéskor csökkentették shard drop rate-jét? szinte alig akar adni....
-
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3206 üzenetére
Ha druidot kellő távolságba teszed boss2 skillje sem éri el így az nem sebződik. persze ez csak akkor működik, ha nem druiddal akarsz tankolni
-
tuszy
tag
Elvileg az egy bug volt, hogy megáll a bos lassítástól és már javították. Sokan foglalkoztak vele fórumon, meg youtube videókat is készítettek róla, de ha jól emlékszem már a 1.2.3x frissítésnél jelezték, hogy nem működik. Azóta mondjuk nem olvastam erről, de szerintem nem megy
-
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3192 üzenetére
Szerintem nem sokra mész vele bossnál, pillanatok alatt felmegy energyje, és 5/5 talent is csak 25 energyt szed le.
Megpróbálhatod, nekem személy szerint a talentel nincs tapasztalatom, de a bossal igen, bár ettől függetlenül működhet -
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3172 üzenetére
Mint már említettem, próbáld meg pl. Csajszi bázisát (TuszysLegion guildban megtalálod) vagy akár Gyutu-ét. Csajszival még ugyan csak D-t csinálom, de a két bázis azonos és gyutu-val Et csinálom eddig 10ből 10x.
Csajszival csak azért nem, mert még nem mindegyik torony 8as (2 csak 7es) és még TG kellene. Gyutu-nál gond nélkül megy E. -
tuszy
tag
A fene sem tudja, sok az eltérő vélemény. A játék fejlesztőit kellene erről kérdezni, de szerintem nincs összefüggés. Csak az 50% és a 100% között van külömbség.
Én azért csinálom így mert az többet ad viszont nem 100% hogy nem hal meg hősőm ezért ahogy elfogynak a lehetőségek, az utolsót azon csinálom, így ha meghal hős is van bőven idő:-) -
tuszy
tag
Igen én is a 37est nyomom általában, de kb. 5ből 1x a 40est. Egész jól adnak, de azért az a 28% az érezhető, mikor van, hogy 10ből semmi
persze olyan is, hogy 3-4x egymás után.
Én még anno sandseven youtube videója alapján kezdtem el csinálni 37est. középre druid, bal szél SM, jobb szél többi -
tuszy
tag
Tegnap az előző postokon felbuzdulva elkezdtem Dről átállni E-re. Eddig 5ből 5 siker. Ajánlom Gyutu bázisát. 14 Th, lvl8 towers, lvl13 hero bases.
104 druid 4/9
93 TG 3/9
80 succ 3/9
102 Serpent queen 3/9
100 reeper 3/9Hősök nem ugrálnak ki.
Más:
Észre vettétek, hogy aréna atk buff nem működik? Nekem ninja alap dmgje 4282, 5/9 (550% dmg), de az alap 23k dmg körül sebez skillel pedig rá kellene jönnie az arénás 65%nakFeltűnt nektek, hogy a 37 shardos dungeon több XP-t ad, mint a 40 shardos?
37es ~6345, 40es ~6060
-
tuszy
tag
Nálatok nincs gond a szerverrel? Nálam már a 3. HBM áll meg. idő nem számol vissza, de nincs vége...
Dungeon, arena is 4-6 másodperc alatt lép be/ki.... end battle gombra sem reagál -
tuszy
tag
Lehet azért törik be, mert pl egy nagyobb szintű HBMhez épített bázis alacsonyabb szintű troopoknál nem ugyanúgy viselkedik. Meg az is lehet, hogy pl. nálam (Hunters001 guild gyutu, vagy csajszi) Cnél 99%ban kerülnek, de előfordul, ha pont olyan helyen dobja be game, vagy úgy maradnak épületek, akkor neki állnak bontani. Ha minden próbálkozásnál bontanak, akkor valószínű, hogy nem Bre van csinálva, hanem jóval magasabbra, és a troopok máshogy viselkednek
Keress olyan bázist (youtube, vagy forumon), ami kifejezetten Bre van (feltéve ha a jelenlegi nem olyan, de akkor is van több lehetőség)
-
tuszy
tag
Fasza, eltelt 3 óra és nem jött meg cupid..., most várhatok live supportra. Azt írták hétfőig intézkednek..
-
tuszy
tag
válasz
KohanTroon #2773 üzenetére
Igen, még 4-5 hónapja, aztán eldöntöttem hogy többet nem. Aztán most még is rászántam 20$ hátha bejön cupid
-
tuszy
tag
Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de nekem 2 tojásból elsőre Cupid jött. Még nem tudom a talentját, mert nem érkezett meg accra, de tuti valami szar lesz. nekem a talentokkal nincs szerencsém.
Tudom könnyű mondani, de függetlenül, hogy a reward rendszer faszul van megcsinálva, és teljesen random ad még ha 100ezreket is öl bele az ember, de ez is egy játék és azért kezdted el, hogy lefoglald magad, és szórakozz kicsit. Tudom most jön majd komment, hogy nem így gondolnám, ha...., de hidd el mikor megvettem a kellő mennyiségű gem-et SMhez, abból az 50k gemből 1 PD jött ami értékes, azon kívül kb. 40k gem talentre=semmi hasznos... -
tuszy
tag
Na fasza..
Smurfnál, 2x pörgettem 450ért egymás után. elsőre cupid, másodikra PD jött... Hogy ez a főnél miért nem tud...
Ráadásul PD 4/5 revitalize, Cupid 5/5 speed...
-
tuszy
tag
válasz
KohanTroon #2557 üzenetére
Garrisont jelent (a tornyokban lévő hősök )
-
tuszy
tag
válasz
IIIZIII #2541 üzenetére
Én champ helyett raktam be Immot HBMre, és dungeonba is ő megy champ helyett. Teljesen jól nyomja, 98as most skillje még csak 3/9, bár nem igazán tervezem 4nél tovább húzni. Hóembert én csak bossra tudom elképzelni mint hasznos hőst, de szerintem Immonak sokkal jobban lehet használni game szinten.Azt is mérlegelni kell, hogy mennyi hőst akar az ember fejleszteni mert HS, és HB is sok kell.
-
tuszy
tag
Valaki tudja miért van az, hogy PD buff druid healjét nem növeli? A heal a base atk x%a, a PD a base atk-ot növeli (többek közt), de a heal mégsem lesz nagyobb? Ez valami bug? Lehet van forum, ami foglalkozott vele, de nem találtam
-
tuszy
tag
válasz
dzsonesz #2327 üzenetére
De pl ahogy én csinálom, reggel mikor készülődök, mosakodók csak az 5/2-öt csinálom, mert annyira nem kell odafigyelni rá, napközben meg a 8asból a 37 shardosat. Délután mikor gyorsba csinálom a raideket napi bonushoz, akkor is a kevésbé kockázatos 5/2 és ahogy megvan, csinálok shildet, majd jöhet megint 37es.
Szóval végülis én is váltogatom -
tuszy
tag
válasz
dzsonesz #2327 üzenetére
A fene se tudja, napi átlagban nem tűnik fel, hogy nagyon csökkenne a mennyiség. A lényeg, hogy így megvan napi kb. 650-800 shards (HBMel együtt), amíg alacsonyabb dungeont csináltam kevesebb jóval
és még így is, hogy mindig azt farmolom. 5/2 dungeonban se mindig ment 100% úgy hogy ne kelljen magicelni, vagy ne haljon meg egy hősöm, de így legalább sokkal több shard jön
Másik, ha kisebb is az esély 50%nál, akkor is érdemesebb addig csinálni, minthogy 70-80%nál meghaljanak hősök, és ne tudj folyamatosan dungeont csinálni. Nekem melóból adódóan szinte miden nap tudok úgy játszani, hogy ne teljen be a duneon lehetőség
-
tuszy
tag
válasz
dzsonesz #2319 üzenetére
Valóban ez vitatott, de nekem nem tűnik sem kisebb, sem nagyobb esélynek 100%nál. Főleg, hogy nem tudhatod, hogy kaptál volna-e vagy sem. Van hogy egy nap alig kapok, hiába sokszor 100%, van hogy viszonylag sokat ad. Ahol erről olvastam, és pl. én sandseven videókat nézek (tetszik ahogy kommentálja, és úgy gondolom tudja is, hogy mit csinál) ő is azt mondja, hogy az 50% legyen meg, az a lényeg
-
tuszy
tag
én ha megveszem immot, akkor champ helyére kerül, mert ugyan ne 100%ban sebez, de mindenkit a körzetben nem csak 3 targetot. Persze, ha lesz 6. hero base, akkor nem kérdés, marad a champ is
Tegyük hozzá, hogy erősen gondolkodok, hogy elköltsek 7500 shardot rá, mert HBM G-t így is gond nélkül viszem, Hhoz meg egyelőre nem csak hősök miatt vagyok kevés
-
tuszy
tag
2 lehetőséged van
1, smurf (nekem is az van): időigényes megcsinálni, de megéri, mert ha ki kell lépned csak betámadod fő városod és máris van shielded (persze rank listában meg kell találnod főfalud ami szintén egy kis idő lehet főleg ha nem vagy mondjuk az első 100ban
.
2, nem használsz se garrisont, se troopokat, se heroekat a védelemre, hogy könnyen beüthető legyen a városod, így jó eséllyel nem csak részben támadnak, hanem 100%ban leölnek, így 10 óra shieldet kapsz.
Persze vannak olyanok akik így is kilépnek idő előtt de a lényeg, hogy a legkisebb rizikóval tudjanak támadni, így valószínűbb hogy nem lépnek ki 100% előtt.A bluestack nem tudom miért megoldás, laptopon én is azzal játszok, de az is kilép 15 perc után
-
-
tuszy
tag
178as hősök vannak de felépítéséből adódóan nagy eséllyel TG gyilkolássza őket, azt max magicet nyomok. Gold van szarásig:-) Champ nem túl bika de aoe skillje meg stunja miatt használom hbmre meg dungeonra. Jelenleg immortepre gyűjtök mert gemet nem pazarlok pörgetésre csak talent rerollra. Persze ha cupid kell nincs más választás
-
tuszy
tag
Fő csapatom: 140 druid 4\9 skill, talent semmirevaló, 139 ninja, skill 5\9, talent 2\5 revitalize, 139 AC skill 3\9, talent 3\5 revitalize, 137 TG skill 5\9, talent 3\5 berserk, 134 SM skill 5\9, talent 3\5 revitalize, 124 champ skill 3\9, talent semmirevaló, 121 PD skill 5\9, talent 3\5 speed, 115 succubus skill 4\9, 125 assassin skill 5\9, talent 2\5 berserk, és pár egyéb
-
tuszy
tag
Sziasztok Clasherek!
tuszy vagyok a Hunters001 guildből. Greentimus (Land) ajánlotta ezt a forumot, gondoltam felnézek. Klánom nem magyar, én vagyok az egyetlen magyar ott. Boss2 nyomjuk egy ideje.
Ha valamiben tudok segíteni szívesen válaszolok ( persze ha tudok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest