- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
válasz
Ulenspiegel #226 üzenetére
Néztem anno ezt is, de valahogy úgy éreztem egy picit direktbe tolja vagy túl tolja ezt a retro érzést a színek és a szíj által.. plussz a másiknál a monokróm jelleg valamiért megfogott.Amúgy nem vészes egyáltalán, kvázi alkalminak remek, egy-két mini karc csak, kb. tucat alkalom után. Ám neten láttam olyat, aki napiként hordta és hát úgy már dolgozik az idő vasfoga, látszott rajta.
-
andrew01
tag
válasz
Ulenspiegel #219 üzenetére
Barátnőm szerint a legjobb óra a gyűjteményemben : ) Mindig mondja ezt vegyem fel... Szerintem nem, de nagyon is kedvelem, pláne mióta lecseréltem a szíjat; mesh kényelmetlen volt. Jól is áll, bár lehet mert jómagam is skinny vagyok
nagy csuklón már nem biztos, hogy jól mutat. Annyi még, hogy picit könnyen karcolódik a tok(de ez nem meglepő).
-
Ganzer
aktív tag
válasz
Ulenspiegel #219 üzenetére
Ezzel már én is szemeztem, baromi szép
-
dionaea
őstag
válasz
Ulenspiegel #56 üzenetére
Igen részben adom ezt az érvet. Es biztos hogy megvan a piaca, mivel az emberek nag, része nem akar és nem is tud drága órát venni. De a casio létrehozott egy olyan almárkát, mint a gshock, és pl protek, aminek az aktivitás mérés ABC funkciók elég fontos elemei. Itt egy új technológia az aktivitás mérés, értesítések kezelése mas eszközökkel (telefon) való kommunikálás,hát és ezekben lemaradt. Tudom vannak olyan órái amik próbálkoznak ezzel de hát en egy ekkora gyártótól többet vártam volna. Es igen lehet ugy gondolja nincs piac, vagy van de hagyta hogy más gyártók erősödjenek benne. Ok meg maradnak hogy az eddigi zöld orat most rainbow -ként árulják 3x os áron. Meg egyszer én nem fikazom őket, de evek ota varok valami újítást , mint anno a multiband vagy a solar, vagy a triple sensor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Outlook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest