- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
griffe205
csendes tag
Köszönet Hankának, hogy hétvégén megcsinálta a nyomtatómat (IP4300) és köszönet Szeva000-nak a segítségért!
-
griffe205
csendes tag
http://www.timtaylor.net/tech/Canon_IP4000.htm
ezen az oldalon vannak hasznos infók? sajnos nem igazán tudok angolul. le tudná valaki fordítani? -
griffe205
csendes tag
Már nem garis. Papír nincs benne.Tanácstalan vagyok! Ötlet?
-
griffe205
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek légyszives! Canon pixma ip4300-as nyomtatóm van és bekapcsolás után azt irja ki,hogy: Szolgáltatáshiba:6A00 Ez mi? Miért nem nyomtat?
-
griffe205
csendes tag
Megtaláltam a megoldást. Sajnos új gyári patront kellett vennem az helyett amin utoljára kikapcsoltam a tintafigyelést. sajna 3000 pénz de ez van. Egyébként úgy is ki lehet szűrni a chip hibát hogyha a rossz patront vesszük ki a gépből csak azt az eggyet fogja hiányolni de ha visszatesszük azt írja ki hogy tintaproblámák vannak. Remélem másoknak segít ez a pár sor.
(ha kiírta a hibát nem engedett okézni csak a nyomtatást lehetett törölni)
-
griffe205
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek légyszives. IP4300-as canon nyomtatóm van. Utángyártott patron van benne chip-cserével és eddig tökéletesen működött. Most viszont azt írja ki hogy: tintatartály hibák fordultak elő! Az előbb még nyomtattam vele és félig vannak a szinek.kiszedtem,visszaraktam a szineket de semmi eredmény. Ez az első garnitúra a gyári után tehát még nincs lestrapálva.Ha van esetleg ötlet vagy Hanka tudna segíteni megköszönném!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged