- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
motorolatom #3495 üzenetére
2 times Carriage error [5100]
- Carriage unit (QM3-2264) kocsi egység
- Timing slit strip film (QC1-6526) Encoder szalag - retkes, vagy sérült
- Logic board ass'y (QM3-2738)*1 alaplap
- Carriage motor (QK1-1500) kocsiegység mozgató motormozog a kocsi mikor beindítod a gépet?
-
danomiki
csendes tag
válasz
motorolatom #3495 üzenetére
Szolgáltatás hiba 5100 papírelakadás vagy tisztítóegység hibája
-
afterburner_
őstag
válasz
motorolatom #3487 üzenetére
nezd meg oliver7777 kommentjét lejjebb! az nyomtatófej elektronikai hiba mert szabályosan kihagy, és a pgibk szabályosan hiányos , egyik oszlop megvan, másik meg nincs , erre értem hogy szabályosan csíkoz. én erről beszélek. ha hullámos a csíkozás a fúvókaellenőrzésen, vagy hajszálcsíkos, az levegősödés, vagy beszáradás.
amúgy a fúvókákon a canon nem igazan valtoztat. csak a fúvókák hosszát változtatgatja az utóbbi időben, a technologia évek óta ugyan az, lehet mar 10 éve?!
csak a nyomtatott áramkör van még máshogy kiosztva,
-
afterburner_
őstag
válasz
motorolatom #3483 üzenetére
most spec nem a bci 21-es tartalyos szeriara gondoltam, hanem pl az 526-ost bele tudod rakni akár az ip4000-esbe is vagy ip 3000-esbe, emiatt jönnek ki nagyon hamar utángyártottak mert szinte alig kell módosítani rajtuk
bar azok a nyomtatók még szinte bármivel elmentek, az újak mar picit érzékenyebbek meg inkabb a fogyasztói társadalomnak készülnek
a fej meg ha szabályosan csíkoz, vagy kihagy, sokszor elektronika hiba, de meg lehet különböztetni aki kicsit jobban foglalkozik vele, hogy elektronika vagy tinta gond.
mellesleg én is futottam már bele olyanba hogy éveken át vettem egy fajta tintát, és volt egy olyan széria ami három nyomtatómat gyilkolta le egy töltéssel. és pedig ugyan az a márka volt... de ha neked bevállt az ezprint azt kell venni, kinek mi jön be.
-
afterburner_
őstag
válasz
motorolatom #3481 üzenetére
legtöbb utángyártottal nincs gond, pl ott van a procolor vagy a qprint viszont ezprintből nem egy fej volt nalam amit javítani kellett, leginkább az állást nem bírják, mert nem mindenki hasznalja a gépét nap mint nap, van akinél csak heti egyszer van bekapcsolva. igazaból ott jön elő az utángyártottak közötti különbség , mert van aki 4-5 hónapig is egy szettet nyomtat...
Mellesleg ahogy haladunk keletre úgy növekszik az utángyártottakra való igény, nyugati országokban nem divat az utángyártottal való kínlódás, simán megadjak az emberek a 3000 Ft-ot is az eredetiért..
mellesleg a canonnál nem nagy kunszt utángyártottat csinalni... mivel a fröccsentése a patronnak a bci3/6 óta szinte ugyan az, komolyabb változtatás a cli-8-nál volt mikor bevezették a chippet azóta a cli 521 / 526 ugyan az csak alacsonyabb kivitelben, sőt utóbbi kettő teljes mértékben ugyan az csak a chip más (de pl a 526-os patront visszamenőleg mindegyik canonba bele tudod rakni ami tartályos...
Lényegében amelyik gyártó hamarabb hoz utángyártottat a piacra..az többet zsebel be... max annyi hogy az ezprint jobban odafigyel a canon nyomtatók patronváltására
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest