- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
feco7939 #4588 üzenetére
az a baj hogy oda vissza posta + még lapbehúzócsere, meg esetleg még nálam bedöglik a fej az nagyon ciki..
írok privit, mit tudnék, lehet van nekem itthon lapbehúzóm, ha nem túl bonyolult cserélni lehet te is bele tudod rakni , elküldöm szívesen, én úgy is kidobnám , csak ezt akkor priviben , mert nem akarom ezzel szétoffolni a topikot
-
afterburner_
őstag
válasz
feco7939 #4586 üzenetére
vizes rongy szerintem jobb
csak le kell dörzsölni róla az esetleges papírról rárakódott vágási port, vagy a port ami rárakódik a levegőből. csiszolópapírral ha elkezded piszkálni, pont a barázdákat lecsiszolod róla, nem beszélve hogy csiszolás esetén ismét por keletkezik... jelen esetben gumidarabkák. ez kb olyan mintha egy gumiról leszeded a futófelületet.
De felőlem megpróbálhatod a csiszolást is, bár én ezt a vizes ruhát tapasztalatból mondom
mert sajnos volt olyan nyomtató ami 10-15 lap után , újként nem vette be a papírt, s kiderült hogy a papír felülete poros, s a görgő elveszi a tapadását, illetve ha nincs lezárva a hátulsó fedél, hanem folyamatosan papír van benne, a környezetből száll rá a por. több éves gépeknél ezt a procedúrát mindig elvégzem mert azoknál már nem ritka ez a jelenség.
De ha ez nem segít akkor donor és vagy átrakod a lapadagolót vagy a fejet, lehet a papírbehúzó karmok sérültek.
-
afterburner_
őstag
válasz
feco7939 #4581 üzenetére
új nem, csak használt felújított van nekem hátsó lapadagolós 1 év garis, igazából ha van benne egy új fej, akkor fel van teljesen újítva a nyomtató.
újból csak a3-asnál van hátsó lapadagolós, ami értelmesebb konstrukció.az a 2 deci tinta nagyon kevés valóban , nálam elég sok vevő havi szinten nyomtat el színenként 1 decit
azok a gépek ahogy kinéznek, meg amit kapnak...
vagy nézel egy ip4600 4700-ast használtan, nem nagy beruházás pár ezer ft-ért már lehet találni, igaz a fejed nem sokáig fog már menni ha még gyári mert átlag 3 év alatt lehaltak, a max ami kicsit továbbra lett tervezve, 4-5 év a vége , (nyomtatási mennyiségtől függetlenül ), de ez már tényleg ritkaságban megy .
próbáld meg a takarítást, ha nem javul meg tőle, akkor lapbehúzó mechanika meg van rokkanva. azt csak cserével tudod orvosolni. de nem érdemes szervizbe kínlódni vele.. ilyenkor egyből venni kell egy donort, olcsóbban jössz ki mint hogy a szerviznek tolod a pénzt, és eredmény nincs..
-
afterburner_
őstag
válasz
feco7939 #4578 üzenetére
próbáld meg a hátsó lapbehúzó görgőt egy vizes ruhával megtörölgetni ( balról jobbra dörzsöld meg jól ) , közbe forgatni, majd szárazzal töröld át ami nem szöszöl, küldj át rajta pár normál papírt, az felszívja a maradék nedvességet, és próbáld ki ez segített e, általában ez nekem meg szokta oldani a gondot ha ilyen probléma merül fel a vásárlóim körében
a hátsó görgő a papírportól, vagy a rárakódott portól elvesztheti a tapadását, de elkopni nem igazán szokott , max ha van már benne egy 50-100.000 oldal, addig szépen kell dolgoznia.
új canonkból csak alsó lapadagolósat kapsz, sajnos sok vevőmnek ez a gondja hogy az újak nem szedik fel normálisan a vastag papírt, régi gép jöhet ilyenkor szóba, ami ha fel van újítva nincs vele baj, hátsó lapadagolósból már én is csak felújítottat tudok amíg nem hozza vissza a canon a hátsó lapadagolót az 5 patronos szériába.
Cisst sok canonhoz tudod használni de lehet a chipet cserélned kell, ha 526-os gépbe kerül át a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged