- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Ilyen:
[link]
Közben elfogyott az 5 darab Canon papír, és vettem olyan márkát amit tőled akartam (bocs, sürgős volt).
Azzal azt tapasztaltam, hogy gyengébb minőségű a kép (kevésbé részletgazdag és kontrasztos), viszont a 210g-osat nem karcolja ilyen módon, csak szabályos apró pöttyöket nyom a felületébe gondolom a továbbító henger, Canon papírral ilyen nem volt. Ez utóbbi kevésbé zavaró, de egyiknek sem örülök. Vettem viszont 270g-osat is, az valószínüleg túl vastag már neki, mert karcolja. -
-
schenker88
senior tag
-
schenker88
senior tag
utángyártott még nincsen, én is úgy tudom...
de ha tudsz, ahogy írtad akkor mindenképp nagykerben!
sajnos nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy kiskerben hol mennyi a patronok ára, és melyik helyen lehet esetleg legolcsóbb!
én a szineknek (c, m, y) 2,2k ert tudtam beszerezni sajat celra darabjat, remenykedem benne, hogy nem vettem tul dragan
ha tud valaki olcsobb nagykert, szoljon! -
schenker88
senior tag
1. ''nagyon osztod az észt'' - mit és hol osztottam, főleg neked?
2. ''ez az észosztás már nagyon idegesítő.'' - a patronokkal kapcsolatban? Jó lenne ha elhinnéd, hogy én is tapasztalatból beszélek, ha megkérdezed a vásárlóimat, ha nem... ezzel és az ilyen jellegű kijelentésekkel a másik emberek véleményét nulláztad is...
3. ''''vásárlóid'' már hiányolnak a másik fórumon, mert kb. két hete rájuk sem bagóztál'' - ezt honnan veszed? jól tudom melyik fórum mennyire látogatott, meg hogy mikor mire van időm... mindezt alapul véve nem hinném, hogy szükségem van a megjegyzésedre ezzel kapcsolatban
4. ''A nagyker árral meg nem nagyon hencegnék'' - abszolut nem hencegtem a nagyker árral, azt a megjegyzésemet rovernek tettem, mert nyilván mindenki a lehető legolcsóbban szerzi be, amit tud, nem értem megintcsak minek kellett a velős hozzászólás
5. ''én meg nagyker ár alatt jutok hozzá'' - elárulom, hogy én is; ha hencegni akartam volna, akkor ezt hangsulyoztam volna ki!
6. ''nem szorulok rá, hogy a drága patronjaidat vásároljam'' - ha megnézed az árakat, a gng és a handsome patronok között van árban különbség, (meg minőségben is, és ez nem az én véleményem, de ebbe ne menjünk újra bele); az, hogy mennyit teszek rá, az én dolgom, de elárulom, hogy ebből nem fogok meggazdagodni; a boltok csinálják jól, mert simán rátesznek 100%-ot is, én messze elmaradok ettől, szóval kár minden további szóért...
7. ''ne képzeld magad ekkora gurunak a témában, hogy mindenkinek megmagyarázol mindent'' - nem képzelem magam annak! elárulnád, hogy mikor és hol magyaráztam meg mindent? ezt jó lenne tudni! nem láttalak a régebbi hozzászólásoknál, amiket ha végigolvasnál, tanulságos lenne számodra is: igencsak akadt a témában sok kérdésem is, főleg artossal beszélgettem ezekről...
Megmondom őszintén, ki nem állhatom az ilyen hangvételt, amit ebben a hozzászólásban kaptam! -
schenker88
senior tag
Üdv!
Őszintén szólva nem értem, mire véljem ezt a hangvételt! Megpróbálsz minden téren felém kerekedni, és finoman elküldeni a francba, mikor én erre úgy gondolom, egyáltalán nem adtam elegendő okot! Nem szeretem az ilyen nyílt támadásokat, és a továbbiakban ennek elejét véve, moderátori segítséget fogok kérvényezni! Kérlek téged, tartózkodj az efféle megjegyzésektől
Köszönöm!
Mellesleg nem is látsz reálisan pár dolgot... -
schenker88
senior tag
Na most már én is közbeszólok!
a G&G patronok minősége mára nem éri el a megfelelő szintet el kell hogy szomorítsalak benneteket!
a g&g regebben jobb volt, de akkor sem hiszem hogy az elvonalba tartozott volna!
nekem van handsome-os topicom, majd kerdezzetek meg a vasarlokat is, hogyan velekednek a handsomerol, valamint a g&g-rol!
es reszben igaza van rovernek! en pl most vettem ip4200hoz original patront, soha nem fogok utangyartottat hasznalni! (persze nagykeráron)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged