- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe1968
csendes tag
válasz
istvansz #871 üzenetére
Javaslom informálódj a honlapjukon! Sokféle tinta van, melyek egyrészt abban különböznek, hogy más-más segédeszköz van csomagolva melléjük (különböző patronok töltéséhez), másrészt feltételezem különböző összetételű tinták, melyek legközelebb állnak az adott gyártó eredetijéhez (persze lehet utóbbiban tévedek). IP4200-es nyomihoz pl. kifejezetten nincs ''Canon'' tinta, hanem Samsung/Lexmark kompatibilis, Koreai gyártmányú tintát ajánlanak, forgalmaznak.
-
Jazz77
aktív tag
-
afterburner_
őstag
válasz
istvansz #715 üzenetére
én a tescos fotopapirral jartam meg kb 80 g-os vagy mennyi, de csak úgy tudtamr a szepen nyomtatni ha megemeltem a ''tintamennyiség permetezését'' nyomtataskor. így szépen nyomtatott arra is a hp nyomtatóm
lehet akkor beruhazok egy nyomtatóba, csak jo lenne ha kibirna 1-2 évet -
artos
tag
válasz
istvansz #642 üzenetére
Hát nem akarok elkeseríteni senkit, de aki keveset használja a nyomtatóját azt a gyári festék is tönkre vágja. Ez piezo fejes nyomtatókra mint pl. az epson fokozottan érvényesek. Most van egy mutoh plakátnyomtatók ami ''vizes'' tintát használ, és a gyártó szerint ajánlatos pár naponként nyomtatni vele akkor is ha nincs rá munka. Az oldószerrel működő nagyformátumú nyomtatóknak pedig mindennap mennie kell, különben beszáradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest