- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Azt nem tom,hogy hasnyál-e,de én 2-3 naponta beszoktam kapcsolni a nyomtatót -még akkor is ha nem nyomtatok semmit- abban a reményben,hogy igy nem szárad be.
-
Asztee
aktív tag
Jo patron a Hyson ? Vagy esetleg ForUse ? Es az ilyen Tesco (stb) eloterei mukodo patron-feltoltokrol van valkinek valamilyen tapasztalata ?
Mas: az ''automata duplex'' egyseg az nem azt jelenti,hogy a lap mind ket oldalara tud nyomtatni (valhogy megforitja a papirt) ? Mert ugyebar ennek a nyomtatonak a leirasaban [link] szerepel,hogy tud ilyet,de hogy hogyan azt nem tudom. Estleg valaki mar tudta ezt hasznalni ? Vagy ez csak azt jelentene,hogy lehet valasztani az also es a felso talca kozul ?
Apro po ! Az also talcaba hogy lehet A4es lapot rakni ? Mert A4es jeloles az van,de ahogy en probaltam ugy nem fert bele. -
Asztee
aktív tag
Most probaltam ki eloszor a foto nyomtatast a kicsikével. A kép gyönyörü lett csak van a képen hosszában 3 helyen csik. Valaki tapasztalt már ilyet ? Ez ugye nyilván nem fej problema mert akkor keresztben lennének a csikok. Valszeg a mechanika csinalta. Ja es az also talcabol jott a papir.
-
Asztee
aktív tag
Ti kaptatok a nyomtatohoz ''Felhasznaloi Kezikonyv''-et ? Nekem a dobozban egy ''CD-R Nyomtatasi kezikonyv'' és ez ''Beüzemelesi utmutato'' volt. Ez utobbiban hivatkoznak a nyomathordozo kazetta feltoltesenel a Felhasználoi kézikonyvre,de nekem olyan nincs.
-
Asztee
aktív tag
2-3 Napja vettem egy ilyen masinat. Az Lenne vele a problemam,hogy a szines reszeknel csikosan nyomtat. [link]
Probaltam mar a fej allitast es a fej tisztitast is.(automata modban),de nincs valtozas.
A fejtisztitas utani tesztabranal a (foleg) a feketete az gyanus.
Vagy ennek gyarilag ilyennek kell lennie ?
[link]
Kozelebrol : [link]
[Szerkesztve] -
Asztee
aktív tag
Hali !
A mai napon en is beszereztem egy ilyen masinat.(hirtelen felindulasbol,mert a T**co-ban maszkalva meglattam,hogy 34990 helyett csak 24990 (Tudom a 34990 az durva egy kicsit
)).
Remelem nem banom meg !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged