- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
szityos #2477 üzenetére
én nem ajánlom a fejszétszedést, mert felül a műanyagon levő szűrők akadályozzák meg hogy mocsok kerüljön a fejbe, ha szétszedi akkor a legkisebb kosz is bele tud kerülni és annyi... de ha a piros dugulgat, valszeg a szűrő adta felül meg magát, azzal meg szinte semmit nem lehet kezdeni.
-
-
afterburner_
őstag
válasz
szityos #2428 üzenetére
nem kell hozzá új patron hogy kalibralni lehessen a fejet, a fej meg bele 13000 ft durvan
kalibralni akkor kell ha mondjuk új tintát hazsnálsz vagy masik utángyártott patront mint előzőleg, mivel olykor valamelyik festék higabb, sűrűbb, máshogy viselkedik a papíron, ezért kell kalibrálni hogy jó legyen.
sok esetben az áztatás sem oldja meg a gondot, mivel nem maga a fej, fúvókasor rossz hanem a felső szűrő dugul el és neme reszt tintát a fejnek, ilyenkor meg méggyorsabban be tud száradni a fúvókasor.
meg lehet probalni nagyobb túlnyomást csinálni a felülről, és akkor kinyomva alevegőt újra jó a fej.
-
kaliber
aktív tag
válasz
szityos #2416 üzenetére
Többen írtátok, hogy nem szabad a fejet szétszedni, mondjuk nagyon nem is lehet, de én többször kiszedtem a fúvókasornál azt a két kis csavart, így a fúvókasort lelehet hajtani (alatta van egy vastag gumitömités a visszarakásnál erre kell vigyázni, hogy a helyére kerüljön) csak a szalagkábel tartja (ennél jobban nem is lehet szétszedni mert többi része egybe van préselve), így nyomattam fecskendővel desztvízzel, érdekes módon nem az alja mármint a fúvókasor dugul el, hanem a felsőrésze, egy darabig kilehet tisztítani, de aztán a festéklerakódástól végképp eldugul (a 4200 egy évet bírt, tapasztalatokkal felvértezve a 4300 két évet, a mostani 4500 hátha kihúzza 3évig), de mint feljebb egy kolléga írta a gyári patrontól is eldugulhat, úgyhogy innentől kezdve meg csak érdemes töltögetni főleg, hogy 80ft-ra jön ki egy patron töltés, az utángyártott 400ft, a gyári meg 2500ft?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest