Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
afterburner_ #2738 üzenetére
Hogy tudom papírra nyomkodni, hogy adjon is ki magából tintát?
-
Zomb€€
őstag
válasz
afterburner_ #2736 üzenetére
IP4300
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Nekem olyan problémám lenne, hogy eltűnt a fekete nyomtatás:S Tehát a nagy fekete tartályból nemhasznál semmit. 2 honapot állt magában a nyomtató, mikor ujra üzembehelyeztem középen csíkozot a PGBK, ami még ki is küszöbölhető, aztán hirtelen eltűnt. Először azt hittem kifogyott, de tegnap ujratöltöttem mindent, és egy cseppet se használ. Kivettem,átnyomatam a fejen vizet,az átment,de semmi változást nem okozott:S
-
Zomb€€
őstag
válasz
afterburner_ #2471 üzenetére
Itt az alsó kép a jelenlegi mintám.
Ink Mate utántöltővel van feltöltve mindegyik patron. Ez a többrétegü papíros moka számomra ismeretlen. Hogyan is kéne csinálni? -
Zomb€€
őstag
Na megtörtént az alkoholba áztatás,de mint halottnak a csók...ezt írja továbbra is,és nincs feketém:
Hogyan tovább?:S
-
-
Zomb€€
őstag
Hi.
Lenne egy kis problémám a Canon IP4300-as nyomtatómmal (ami eddig tökéletesen működött). Szal utántöltésre került a sor (melyhez InkMate tintákat használtam) de igazából elötte is iylen volt a helyzet. Mégpedig hogy mintha eltűnt volna a fekete (kicsi) patronom.Ilyen lenne egy jó tesztkép:És helyette az enyém ilyen:
Előszőr azt hittem csak azért mert kifogyott,de most töltöttem utána és akkor is ezt hozza:S
-
Zomb€€
őstag
Multkor muterék hoztak haza Lidl™ -ből 1k-ért 100db "fotopapírt" ki is röhögtem őket hogy sokat ne is várjanak. Adatok következők: Neve(
) Photo Cards Premium Inkjet,240g,10x15,9800dpi.
Na most nyomtattam vele próbaképp ip4300al,és az a helyzet hogy elég brutál lett. Igazából laikus vagyok e téren,nem sok tapasztalatom van még a házi fotolaborral,de ahhoz képest hogy 10ft egy darab papir,győnyőrűen mutat rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest