- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateee
tag
válasz
kopi.dll #1057 üzenetére
Nekem a Hp 170 grammos félfényes fotópapírja vált be. Nagyon szép és éles képet add. Ami hátránya hogy nem olcsó, én 3200ft/100 -ba vettem legutoljára. Bármelyik hiperbe kapható.
Régebben Avery 170 grammos papírt használtam, az olcsóbb volt de a matt nem mutatót jól a borítónak sztem.
Legutóbbi olcsó papír próbálkozásomra Green 128 grammos vettem kb 500ft/100 db-ot és hát mondhatni ocsmány volt a rányomtatott kép. Fakó, elmosódott és elég soká is száradt meg rajta a festék. -
G.F.
aktív tag
válasz
kopi.dll #1048 üzenetére
Hát, ott nincs szó utángyártottról. Én úgy olvastam valahol (lehet, hogy a Témánk elején), hogy chipes utángyártott nem is lesz. Hisz gondolj bele, akkor mi a francért raktak volna a Canonosok védelmet? Ha chippel utángyártanak, az hamisítás, de hogy te otthon mit raksz hova, az maximum határeset...
[Szerkesztve] -
light01
tag
-
Muton
addikt
válasz
kopi.dll #1021 üzenetére
ez nekem is így volt/van. gyári patronnal az ip400-en normál minőségben egy nagy szőrös fost nyomtatott ki, ami kb fél partonnyi után egy picit javult. max felbontás mellett tudta hozni azt a szintet, amit egy 9 éves bjc250-es alapon !!!
(meg az 5-ös betűméret is jó, de azt már csak max felbontáson) canon papírt használok
nálam a megoldás az volt, h az intenzitást kell csökkenteni, bár így nem lesz olyan fekete, hanem csak nagyon sötét szürke. most vagy a fej rossz, vagy tényleg papír függő, mert láttam ip3000-est nyomtatni orvosnál receptet (az gondolom más papír) normál vagy piszkozat minőségben élesenvolt már kétféle utángyártott patronom, de azok meg még jobban folytak, kivéve, mielőtt kifogytak. akkor volt csak jó mindkettő
meg felidegesít néha, h egy fél óra, mire elkezd nyomtatni. a régire ha kiment a jel, már kezdte is, ez meg... áhhviszont qrva jól néz ki (ami különösen fontos) és porálló (ami szintén különösen fontos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest