- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateee
tag
Megkaptam az újabb választ a canontól, már megint ment a sablon duma.
Amit irtak:
Ha eltetszett végezni a tisztitásokat és semmi változás,akkor ellenőrizni hogy a tintapatronok Canontól vannak e? A nyomtató a következö esetekben nyomtat elmosodott képekét / dokumentumokat:
1. Ha a tintapatron nem Canontól van, vagy ha mi utánnatöltettük
2. Ha nem megfelelő papirt használunk , nem Canon papir. Vagy ha vékony papirt használunk akkor a tinta mind összefut rajta.
3. Ha nem választjuk ki a számitógépből hogy magas minőség-i nyomtatás. Ez az opció nagyon sokat számit és ön is ezt biztosan tudja hiszen már nyomtatott fotó papirra.
4. Kiválasztani a Glossy Photo Paper opciót-ha nincs Semi Glossy Photo Paper-, mivel ez áll a legközelebb a félfényes fotó papirhoz.Nem szabad a MATT papirt kiválasztani és a nyomtatóba tenni más papirt-félfényes papirt-.
Mért nem birják felfogni, hogy ha a matt beállitással 100-szor szebb képet kapok mint a glossy-val akkor mért eröltetik ezt?
Na majd remélem az új patronokkal megoldódik a problémám ha nem akkor meggprobálkozok a szervizzel. -
netwolf
csendes tag
Természetes több fajta lemezzel is kipróbáltam, sőt ...verbatimra szoktam általában nyomtatni. A canon-t hívtam azt mondják vezérléshiba lehet, de ők se nagyon hallottak ilyenről, hogy papírra jó és cdre nem...lehet csinálok egy eprom reset-tett
áradásul gyári tintákkal...sux egy canon simán kibír fél éevet ha szerencséd van...utóbbi 2 évben ha tíz nyomtatót nem használtunk el, akkor 1et sem és mind canon...de szeretjük
-
vviktor1
aktív tag
-
vviktor1
aktív tag
Köszi az infókat, neked is Light, majd próbálok többféle lemezt (a glossy-t kihagyom, azért olyan igényeim nincsenek).
Még ezt a tintaszint figyelést dolgot kéne tisztába tenni mert nagyon nem egyértelmű, ha cserélek egy patront, modjuk a sárgát, utána visszakapcsolja az összesre a figyelést, akkoris ha ugyanazzal a chippel teszem vissza, tehát ismét tiltani kell, vagy ha egyszer letiltottam akkor úgy marad ? Eredeti patronnal magától indul a tintaszint figyelés újra ?
Köszi ! -
Mateee
tag
Csináltam egy képet is róla, remélem a linkelés sikerülni fog
[link]
A jobb szélén meg a közepén van egy kis elcsuszás, azt szeretném korrigálni.
A dvd amire nyomtattam az Ricoh 16x-os dvd volt.
Van még most itt nálam Verbatim photo printable dvd ami drágább de sajna a közepére belevan marva a neve meg hogy hányszorosan irható. De majd ha arra is nyomtatok akkor kiderül hogy mennyire lesz zavaró.
Üdv Máté
Sorry a nagy képért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- LTE frekvenciák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest