- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
light01
tag
-
light01
tag
Én is a dvdre myomtatással kapcsolatban kérdeznék:nekem már meg vannak írva a dvd-k.Ilyenkor lhet rá nyomtatni utólag?Nem károsítja a dvd-t,illetve a tartalmát?
-
light01
tag
válasz
cimopata #1141 üzenetére
Azok a grafikusok nem egy Canon nevű cégnél dolgoznak?Amúgy meg igazat adok az előtem szólónak.Ha minőségi utángyártott patront veszel,akkor észre sem veszed a különbséget.Van,amelyiket ugyanott gyárják.Mint pl. Adidas Budmil.Tudod mi a különbség az áron kívül?A belehímzett márkanév.Ugyanis ugyanott,ugyanabból az anyagból,ugyanazon a gépen gyártják.Csak mást hímeznek bele a végén.Na itt tök ugyanez a helyzet.
-
light01
tag
Nekem is megy 5 méteres kábellel.Tuti,hogy a kábel rossz.
-
light01
tag
válasz
Icewind #1117 üzenetére
A havernak 1,5 éves a 4200-es.Egyszer volt gond vele,akkor is egy nap alatt távgyógyították.Azóta megy,ráadásul kizárolag utángyártott patronokkal és még az eredeti chip van cserélgetve,amit kapott újonan.És az amit kap....De még mindig megy.Amúgy,ha beállítod,akkor a szöveghez csak a nagy feketét használja.Vagy mint írta az előttem szóló.gyors nyomtatással.Akkor nagyon sokáig elég.Ár/érték arányban szerintem a 4300-as a legjobb a piacon.
-
light01
tag
Mateee: tegnap voltam Tescoban,Auchanban,Metroban,Office Depotban,de sehol nem láttam az általad említett hp 170 grammos fényes fotópapírt.Egy helyen volt Avery,de az is csak 20 db/csomag.
[Szerkesztve] -
light01
tag
válasz
afterburner_ #1108 üzenetére
Jónak jó,de szerinetm ha tölteni akarod,akkor inkább Ink-mate tintát használj.
-
light01
tag
-
light01
tag
De óriásit tévedsz,ha azt hiszed,ez csak a Canonnal van így.Szitu hasonló:vettem helyben egy boltban Msi alaplapot(több más alkatrésszel együtt),akkor ez volt majdnem a legujabb.Összeraktam a gépet,ám indításkor bootnál mindig lefagyott.Végignéztünk már mindent,mire rájöttünk,hogy az alaplap nem kezeli az usb-s egeret,sem a bill-t.Valami az usb vezérlőjével szar.Mondja haver,azonnal vigyem vissza.Ok,bemegyek a boltba,ismerem is a srácot.Erre jön a válasz:nem tud mit csinálni,fölküldi a nagykerbe,az a gyátóhoz,kb 2 hónap !!!!!,de ne reménkedjek,mert ott ps2-es egérrel fogják próbálni és azzal megy.Tehát vegyek én is egy ilyen egeret,stb-t.Mondom neki,akkor miért írod,hogy helyszíni garancia.Erre a válasz:hát mert nem neked kell elvinni a forgalmazóhoz.Na még jó.Erre fölhívom a forgalmazót,aki tök ugyanezt mondja,lépjek vissza a technikával,vegyek ps-2-es egeret.Vagy adjam el.Ugyhogy te még jól jártál,mert neked legalább megpróbálták megcsinálni.Nekem még azt se......
[Szerkesztve] -
light01
tag
Gonczip neked is ajánlom az #1074-es hszben lévő linket.
[Szerkesztve] -
light01
tag
De ezt inkább nem itt[link] kéne kitárgyalni?
-
light01
tag
Megtörtént az első patroncsere.550 ft/db volt chip nélkül.Már nymtattam vele majd 100 oldalt,de semmi különbséget nem látok az eredetihez képest.
-
light01
tag
-
light01
tag
Valaki tud valami olyan progit,amivel normálisan tudom a kép nyomtatási méretét változtatni?kipróbáltam már párat,de egyik se volt pontos,2-3 milliméter tévedtek.
-
light01
tag
Tudd valaki javasolni dvd borító nyomtatására papírt,ami nem drága és jó is?Mert a gp401-esre gyönyörűen nyomtat,de az ára.......
-
light01
tag
Valaki meg tudja mondani,hol lehet átállítani a színkezelést ''windows vezéreltre''?
-
light01
tag
Mivel a barátnőmnek 4300-asa van,nekem 4200-es,így sikerült összehasonlítani.Eddig csak a sebességben találtunk különbséget.Amúgy mindkettő nagyon király.
-
light01
tag
Valaki meg tudná mondani,hány ml-esek a 4200-as tintapatronjai?A kis könyvben nem találtam rá semmi,a neten meg 4 féle adat is volt(5,8,10,15).
-
light01
tag
-
light01
tag
Valaki megtudná mondani mi a különbség a 4200-as és a 4300-as között?Mert én utánna olvastam,de eddig semmit nem találatam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged