- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet91
aktív tag
válasz
Mosqu!to #532 üzenetére
Mielőtt bármit vásárolnál, érdemes lenne körbekérdezni, hogy tud-e valaki kölcsönadni egy akksit és/vagy töltőt, hogy meg tudd állapítani, hogy mi ment tönkre, amiben végső esetben szerintem egy boltban is tud segíteni az eladó. Az egy éves gyári akkunak nem lenne szabad megmakkannia, ha esetleg garis még, akkor azt is meg lehet próbálni.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Mosqu!to #530 üzenetére
Ha jól tudom, a Canon töltők így jelzik, ha megdöglik az akku. Nekem LP-E6-ból van 6db, abból egy gyengébb, az néha csinálja, ilyenkor többször ráteszem az akkut, és egyszer csak elkezdi tölteni. Nem szabad nagyon lemeríteni, akkor előjön ez a gond, li-ion akku amúgy se szereti.
-
Keem1
veterán
válasz
Mosqu!to #339 üzenetére
Az eddigi Canon Image Gateway megszűnt, helyette lett az image.canon, amire a régi Canon ID-val belépve kell a webes szolgáltatásokat újrakonfigurálni. Hozzáadható pl. Google Drive, Flickr, Youtube, ...
Én se tudtam a drasztikus változásról, azt hittem, hogy az új szolgáltatás átveszi a régi feladatait. Bedobtam újra a GD-ot, de egyelőre a gépen még nem jelent meg (azt mondja, nincs változás). Szóval lehet idő kell neki. Ami azért röhej, mert leszedni a szolgáltatást egy szempillantás volt, visszatenni meg nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest