Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Én nem csak az alacsony fényben nyújtott teljesítményét imádom a DSLR-eknek hanem a színeit. Ilyen pompázó, remekbeszabott, pontos, élénk színeket strandkamerával nem nagyon lehet elérni, hiába full-hádé.
Mindig is szerettem a fényképezőgéppel készült videókat, egyik nyáron egy kis trash-movie-t csináltunk haverokkal, egy egyik kamera egy akkor nem szar merevlemezes Sony volt, a másik egy Panasonic FZ-8 kompakt fényképező. Az előbbinek, kontraszttalan, fakó, lágy képe volt, utóbbinak pedig ennek ellenkezője, éles, élénk, fénykép minőségű mozgókép, akkori kornak megfelelő felbontásban (mindkettő SD.)
A DSLR-ek érzékelőit ugyan úgy erre tervezik alapvetően, a pontos és gyönyörű színek visszaadására, amit egy hagyományos kamkordertől szerintem 500e Ft felett kaphatunk meg (illetve használtban, és régebbi gépek esetén természetesen arányosan alacsonyabb áron).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest