Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Ha megvenném a DLC-t akkor csak az olyan playereket nézi a játékkereső akiknek szinten megvan?
Remélem érthetően kérdeztem és nem nagy marhaságot! -
dombi81
senior tag
Melyik játékmódban elérhetők a dlc-s pályák? Pontosabban a season pass-osak?
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én meg szeretem, úgyhogy bánom a dolgot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel egyre biztosabb, hogy valóban Call of Duty: Black Ops 4-et kapunk idén, valamint több kérés is érkezett hozzám az elmúlt napokban, hogy ne a meglévő topikokat szemeteljük tele az új rész pletykáival, infóival, így megnyitottam az idei rész topikját, amely egyelőre csak Call of Duty (2018) nevet kapta. Az információink szerint 90% már, hogy a Black Ops folytatást kapjuk, de majd csak a hivatalos leleplezéskor írjuk át a topik nevét.
-
válasz
juve600
üzenetére
Miért gond?annyira pörög a topik ,hogy követhetetlen?majd lesz neki,pár napja derült ki a neve is egyáltalán.Akik itt vannak legtöbben már kötődnek egy egy COD jatekhoz,szerintem minket érdekel a legjobban minden ilyen jellegű téma,meg ha nem is WW2,de COD. Egyébként 19 darab volt ontopik a tiéddel együtt .
-
juve600
nagyúr
kb utolsó 50 hozzászólás az új cod résszel foglalkozik................ nincs annak külön topicja ???
-
Bennyboy
őstag
volks-ot hogyan tudom megszerezni? Ahogy látom már megszűnt a quest ami adhatta. A kedvenc fegyver típusom az AR és ezt is szeretném megszerezni. köszi
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Szuper, köszi az infót. Így már viszont tetszik

-
gyuribácsi88
addikt
"IV helyett azért IIII mert IV jupiter rövidítve a rómaiaknál. És tiszteletlenségnek tartották számosítani. Ezt a szokást a falióráknál is átvették és néhol ott is vonalak vannak"
-
piko88
tag
Ma már másodszor áll le directx hibával, eddig sose volt ilyen. Volt egy update azóta csinálja, nektek is előfordul?
-
KaitouP
nagyúr
Zseniális!

Ez ma már 2018 -ban tul.képp a "modern hadviselés" kategóriába is beleférhet. A boots on the ground játékmenet innentől kezdve nyilvánvaló, a játék sztoriját tekintve meg azt gondolom, akár ez egy BO 2 előzmény is lehet, és visszatérhet Alex és/vagy David Mason, Harper, Woods, de akár Raul Menendez is.

-
Nem hiszem. A BO első része Kuba, ( Fidel Castro) és az oroszok körül mozgott, a második rész Afrika és mexikó, meg talán az arab világ ban is futott, terrorista szálakkal és orosz befolyással. Valószínűleg orosz / arab/ dél amerikai sztorivonal lesz, több szálon futtatva ,(akár időben is) ahogy szokták.Nem tartom kizártnak egy futurisztikus jövőből való visszaemlékezést sem, mint ahogy az első részben csinálták.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops 4 - 2020-ban játszódik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik,, hogy az idei COD rész címe nem úgy lesz írva hogy Black Ops IV, vagy Black Ops 4, hanem így:
Call of Duty: Black Ops IIII
-
Csokishurka
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Dungeon Fighter Online-t valaki tesztelte már? Vidik alapján feelingesnek tűnik.
Crossfiret régen toltam, még mindig van? Valami grafikai újítás lett rajta? -
Bennyboy
őstag
nekem is kimaradt a volks, meglehet még kapni questben?
-
SH4D0W2011
őstag
-
válasz
SharpSA
üzenetére
értem, köszi a lecseszést . Ettől függetlenül ez egy magyar esportban is elfogadott szleng,mint látod megértették azért utánad a jelentését. Nem az első amit átveszünk gondolom .DE ha gondolod a LOL-t is kiírom ezentúl, laughing out loud

Az a zöld küldetés order ikon HQ ban, nem tudom jobban leírni. Major Howard-nál lehet felvenni.Zöld színű szokott lenni, amiért fegyvert kaptál , ha teljesítetted. Most nem elérhető semelyik, reménykedj a ládából való kinyitásban. -
SharpSA
veterán
Tehát akkor elég erős a jelentése. Én maradok a magyar szavaknál és igyekszem kerülni az efféle, főleg külföldi szlenget. Amúgy az angol nem áll távol tőlem, de magyar vagyok és magyarul beszélek magyaroknak.

Az alsó zöld küldetés nem tudom mi, de majd megkeresem. Nem igazán érdekelnek a küldetések.
-
válasz
Tomko78
üzenetére
Hát volks nem ilyen, jelenleg csak szidnak miatta, 1 növelt tárral 4 killt kitolok. kilövöm a snipereket Gustavon mint a szél, mert semmi recoil, halálosan pontos.
GhostPetya : Én is így
Nekem Grip, rapidfire,extended mag+ Infarntry mellé bedobtam Primedet és így még feltettem negyedik kiegészítőnek a reflex sight-et dot célzóval. 347 killből 59 HS ..
Reportolnak rendesen . -
Tomko78
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
-
steele80
senior tag
Az ilyen konfigos emberkék, akik játék közben helyben futnak és aztán hirtelen eltűnnek. Nem vitatom, hogy valamit tud produkálni, csak az ami őt kielégíti nekem viccesnek tűnik, a másik meg egy ilyen konfigra beruházni 15 pluszért egy olyan játékot aminek a minimum gépigénye sem teljesül számomra furcsa. De nem vitatom, játsszon sokáig még rajta!
-
válasz
steele80
üzenetére
A játékkal kapcsolatban egyetértek veled maximálisan.Arra világítottam csak rá neked, hogy PC-n sem drágább a játékszoftver mint konzolon, sőt, inkább olcsóbb. Az más téma, hogy mindegyik platformon még így is baromi sokba kerülnek az A kategóriás címek. BF1 simán megy neki, akár 60 FPS is fixen, ha leveszi med re pár effektet. Nincsenek nagy igényei a mai játékoknak [link] Amióta a konzolok a fő fejlesztési platformok egy helyben topogunk. Épp ezért lehet ma is több éves hardverekkel játszani PC-n. szóval én pont máshogy látom mint Te .
persze ehhez az is kell, hogy az ember tudjon ésszerű kompromisszumot kötni, ha kell. -
steele80
senior tag
Próbáljon meg BF1-ezni rajta, ne szűkítsük le egy játékra! Az, hogy milyen kompromisszumokkal megy, egy másik történet. Vannak akik sportot űznek ilyenekből mint pl a win7-et 256 MB rammal használja és feltölti a YT-ra, csak semmi értelme. Fenntartom, hogy egy játék dlc-kel ne legyen már 100 Euro és kb 6 hónapig játszol vele és előtte fejlesztesz egy kis gépet, mert valamid elavul a következő szériáig. A konzolon is túl van árazva. Ja és ezért a magas árért egy béta fázisú játékot kapsz amit a saját pénzeden fejleszt tovább a kiadó.
-
Bennyboy
őstag
szerintem az sem tesz jó a játékos számnak, h évente tolják ki az új részeket. A másik, h pc-n több a bug mint konzolon és ha javítanak is egyet, kettő lesz belőle. Kár mert maga a játék jó de én sem fogom megvenni az sp-t mert ennyit nem ér, pedig megtehetném. Dlc-nként sokkal többet tudnának eladni belőle.
-
válasz
steele80
üzenetére
"A játékok pc-re túlárazottak és indokolatlanul magas hardverigényűek. Ha összehasonlítjuk egy Black Ops II grafikáját a WWII-vel semmi nem indokolja ezt a túlzást."
Mondjuk ezzel a két dologgal nem értek egyet- A játékok PC re még mindig olcsóbbak, mint konzolra általában.
" indokolatlanul magas hardverigényűek"
Egy barátom ezer éves I5 procival ( i5 -650) és egy GTX 770 karival játszik a WW2 vel. smooth az egész, baromi szépen fut rajt szerintem az egész konfigja nem ér 70K-t.[link] Ez a videó Mid-High settingssel van.
Probléma az, mikor valaki elhiszi a bullshit dolgokat, amiket a sajtó nyomaszt bele, hogy mindebből legjobb kell és a legújabb. PC-n 7-8 éves hardverekkel is megfelelő minőségben tudsz játszani a mai napig ésszerű kompromisszumokkal, használt piac pedig nagyon nagy barátja az ember pénztárcájának. A fenti proci alaplappal 10 K a kártya pedig 25 K még most is hogy el vannak szállva az árak..
Minden mai játékkal med high beállítással tud játszani, nem volt még ami nem indult volna el nála és ne produkálna élvezhető minőséget. -
steele80
senior tag
Nekem úgy tűnik, hogy a játékgyártók és a hardvergyártók kartele meg fogja ölni ezt a pc-s piacot. Ma már egy modern játékhoz közel félmilliós periféria szükséges. A mai Magyarországon ezt igen kevés háztartás engedheti meg magának, ezért a konzol piac erősödik. A játékok pc-re túlárazottak és indokolatlanul magas hardverigényűek. Ha összehasonlítjuk egy Black Ops II grafikáját a WWII-vel semmi nem indokolja ezt a túlzást.
Ugyanez fennáll a BF szériáknál is.
-
Laby
őstag
válasz
steele80
üzenetére
CoD5 óta nem élveztem így játékot, és pénz is lenne rá hogy a barátainkkal megvegyük a DLC-ket, de így hogy csak SP megvételével lehet PC-n hozzájutni, már csak azért sem vesszük meg, pedig kedvünk lenne hozzá.
Jóval kevesebben fogják így megvenni, hogy nem lehet külön-külön.
Szóval iderakják ezt a bugghalmaz játékot, és utána még nekiállnak szivatni is minket, nem értékelem túlzottan ezt a politikát...
(Mondom mindezt úgy, hogy önmagában a játék bazi király, és imádok vele játszani most is.) -
feribk
aktív tag
gyerekek a játék megvan már vagy 3-4 hónapja de eddig csak multiztam de ma elkezdtem a campaignot és el kell hogy mondjam eszméletlenül jó egyszerűen magával ragad a játék rohadt jól megcsinálták

-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
steele80
üzenetére
én megvettem,de csak azért mert gyakorlatilag ingyen volt,pontosabban 10 euromba fájt,40-et meg pubg skinekböl árultam ki
de visszagondolva már azt is bánom.azt hittem ez visszahozza a sok playert pc-re,de már látom hogy ehhez nem egy év kell
idén szerintem xboxra veszem meg. -
steele80
senior tag
válasz
JossZombie
üzenetére
Ebben a pillanatban 3755 ember játszik a játékkal. A véleményem szerint kenjék a hajukra az sp-s dlc-ket!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
JossZombie
üzenetére
Nincs benne a Season Pass -ban az alapjáték. Külön kell megvenni mindegyiket.
PC -n nem látom értelmét, konzolon annál inkább.
-
tévelygő
aktív tag
Egyébként nem térek napirendere az felett,hogy a PC játékosoknak az első DLC-t nem lehet önállóan megvásárolni. Csak Season pass-ban. Nem vagyok hajlandó még 15000 forintot kiadni erre!

-
törölt tag
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Én két hét alatt sem tudtam megszokni, maradok a monitornál. A dlc óta vannak furcsaságok, néha egy pillanatra fekete képernyő, meg mintha a szerverek szarok lennének. Igaz, tegnap délután már nem volt ilyen.
-
piko88
tag
[link]
Magyar csaló, pls report -
nagylaci6417
aktív tag
Tavaly vettem egy xbox one x et elötte pc nyomtam x boxon nincs hiba.nyomhatod folyamatosan.DLC letöltöd és nyomod.27" monitorrol váltottam 55" 4k tv re.fél nap alatt megszokod
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Tomko78
üzenetére
Igen, erre gondoltam. Ezt írják róla: This past week, a Heroic Weapon Bribe Special Order went live in-game; however, the bribe was not working as intended – being dupe-protected. SHG removed the bribe for now. A Special Ordert oké, hogy kivették, meg ezek szerint a ládákat is, de így nem tudom, hogy mi van most ezzel.

-
Tomko78
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
Latest SHG Community Update: Dom XL coming end of March, new holiday event coming soon
Említik, hogy bugos a Heroic Weapon Bribe, amihez volt a napokban egy 100 multi meccses Special Order, de aztán kivették. Van még valaki, aki akkor felvette? Nem tudom, érdemes-e így foglalkozni vele, gyűjtögetni a meccsek számát, aztán ha visszakerül, annyival is előrébb lennék. Másrészt viszont ki tudja, mikor kerül vissza, ha egyáltalán...
-
törölt tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Boxos vagyok xd
-
dombi81
senior tag
Hangtompítót hogyan lehet a fegyverekre tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bar volt olyan hogy rapid firevel nagyon buktak az ellenek le a málnásba , de most meg mintha nem az igazi lenne
de nem is bánom... nekem nem jött be ez a ww2 rész

idén szerintem xboxra veszem meg.