Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
DeViL-X.
tag
Ha a nagyképűnek és arrogánsnak gondolod az igazságot, hát legyen! Az vagyok! Én legalább felvállaltam , hogy elmagyarázzam kicsit az ellenkezőjét a témával kapcsolatban! Mint ahogy leírtam, hogy nem mellveregetésre jöttem ide. De ha jobb a nem valós adatokat megbeszélni, hát legyen!

(Akinek nincs humorérzéke, azt meg tudom sajnálni)
-
-
Ez az én problémám is , néha kinyitogatták a régieket pár napra,a Resistance , a Winter és a Special is volt nyitva 2-3 napig de most már azt se. Halloween miatt a zombi-t is illett volna nyitniuk, de hagyták a faxxba. Így nem tudom mi élrtelme gyűjteni a pontokat küldikkel ha nem költhetőek.
-
dombi81
senior tag
A Tesla először a COD V-ben tűnt fel, de csak és kizárólag Zombie modban. Ott hasznavehető, hiszen a szintek lépésével egyre több szörnyszülött tűnik elő, és képtelenség lenne őket a továbbiakban, úgy az 50-es szinttől bármilyen renderelt fegyverrel irtani. Egy fun volt, móka-kacagás, de multi pályákon ott sem volt elérhető. Ha itt bármilyen úton-módon aktíválnák, vagy hivatalosan hozzáférhető lenne, ellehetítlenítené az egész játékot, nem lenne értelme. Remélem tényleg csak egy cheat volt.
-
törölt tag
Már van külön is? Eddig zombiban volt az első pályától, de csak bizonyos feladatok megvalósítása után. Multiban pedig talán Hordepointban dobott bizonyos zombik megölése után a rendszer pár lőszerrel tesla-t. A mostani 2xp-s hordepointban nem láttam ilyet, ez nekem teljesen új
-
DeViL-X.
tag
Uhhh de jól megfogalmaztad.. Így van! Tökéletes egyet értek

Egy helyen gubbaszt meg se mozdul egész játék alatt bemész vagy beugrasz és te vagy a csaló úgy hogy lősz, és felfoghatatlan, hogy tudtad hol van
Amúgy 95%-ban a legtöbb cheater szánalmasan rossz játékos is.. Már a mozgásából meg tudom mondani legtöbbször, hogy ez egy retek
El se tudja "titkolni" hogy nem csal..
De a következő kérdező legalább ma kérdezett a videó alatt és egy nagyon fontos dolgot!
Amit még nagyon sokan összekevernek és sokszor találkozok még mindig az aimbot jelzővel.. Ami legtöbbször a gyorsaság fejlődésének a hiánya miatt alakulhat ki! Megosztom veletek! A linkeket is!
Az itt egy videó tőle
Reakció idő mérése
Az én reakció időm ébredés utánÉs csináltam egyet most mielőtt már felébredtem agyilag és bemennék játszani
Bár ez nem a játék lereagálása tervezték még is sok minden levonható belőle! Már csak azért is mert havernak elküldtem és ő képtelen vo
lt akár 300 ms alá is bemenni.. -
Szerintem én LMG kiilljem 20 % át kb falon át szerzem, Főleg Aachen-pályá a villamosból folyamatosan kiszedem a snipereket őket a lemezt átlőve.
Ennyi előnye van azért LMG-nek, hogy baromi erős. Van olyan SMG amivel 6 lövés is kell falon át Full metal jacket nélkül, erősebb LMG vel 3-4. FMJ-vel meg mintha ott sem lenne a fal. -
SharpSA
veterán
-
DeViL-X.
tag
Legokádékabb??
De jót nevettem..
16 év 99%-ban csak fps játék a hátam mögött után jót derülök most ezen! Mivel az összes COD-ban eljátszottam ezt. Bár igazán komolyan csak az elmúlt egy másfél évben kezdett foglalkoztatni! Mivel az igazi reflex és technikai rálátást az ilyen megmozdulások adják.. Szívesen megnéznék tőled egy sniper nucleárt ha akkora mesterlövész rajongó vagy! Pluszban idebiggyesztek egy képet ami 22 oldalon keresztül ismétlődik, hogy mennyien nem tudnak különbséget tenni hozzáértés és cheat között!! (Kérésre tippre akár külön képet is) PL:15. kép!
Szóval veled ellentétben én tanulok ezekből nem rinyálok.. De hogy a legnagyobbakat idézzem és a kedvenceim: Nate!!! OpTic Pamaj!!!
Nate a király amúgy!! Háromszor több nucleárt lövök mióta nézem a videóit!! -
-
SH4D0W2011
őstag
-
juve600
nagyúr
igazad van
biztos vannak ügyes játékosok ,de nehéz megmondani melyik a csaló meg melyik aki nem.............
igazából engem nem zavar mert max kilépek abból a körből,nekem szórakozás ez a játék,de van olyan klántársam aki túl komolyan veszi ( egyik nap gyógyszert vett be mert megfájdult a feje a sok csalótól
)
na az már nekem is sok volt
nem vagyunk egyformák -
Bennyboy
őstag
Nem olcsóbb az sp-t venni mint külön 4 dlc-t? Én valósnak érzem a félelmet, h nem lesz elég player a dlc-kre. Még ha az elsőkben lesz is elég a végére már nem hiszem. Bár ne legyen igazam mert nekem is tetszik a játék. Akik majd megvették írjanak róla, h mennyire megy könnyen a meccs keresés.
Más: mikor lehet újra felvenni a legújabb rifle küldetést? Én 1x lemaradtam róla azóta meg mindig csak azokat dobja meg ami már megvan. Kicsit hülye rendszer sztem, h nem azt adja be ami még nincs meg. -
A játék maga jó, nem ezt vitattuk. A Játékosbázisa túl kicsi .2 hónappal a megjelenés után, még jó, hogy talál játékost,de így is 55 ezer egyidejű játékosról( nov 1 hete) jelenleg 11-12 ezer körül mozog az állomány. Tehát van mitől tartani,mi lesz 6 hónap, ne tán1 év múlva...
-
Hát te tudod, ahogy gondolod, Én jó tanácsként írtam neked ezt az összeállítást, mert neked nagy a szórás. Nekem minimális szórása van a z STG44-nek az egyik legpontosabb fegyóm.
Lövés esetén ez nem egy folyamatos felfele való mozgás, hanem elugrás felfele lövés közben majd egy visszamozdulás, ami nem teljesen a kiinduló pontra történik. Nagyobb firerate mellett ez kevésbé észrevehető.Szerintem.SwitcX ( #2721) : Én PC-n játszok vele.

-
-
Próbáld meg a win 10 et szerintem, 30 napod van aktiválni úgy is ha telepíted, vagy csak 14 nem tudom.Addig ne okosítsd fel és próbálj úgy játszani vele., de egyébként elég olcsón van itt a z aprón win 8 ,amit ingyen updatelhetsz 10 re. Megéri szerintem.

Win 7 nél főleg a crossplay játékoknál lehetnek gondok, mint ez is, mert ezeknek a játékoknak már más a szálkezelésük is, amit az ütemező a 10 alatt tud a legjobban kihasználni. -
BalaG
aktív tag
Hali skacok!

Help pls! MIkor megvettem a jatekot eredetibe és blokkon volt egy kod amit beis irtam a weben ahova kell minden oké viszont nemtom hogy lehet aktiválnia multiba elvileg valami fegyvert meg nemtom mit aktiválok azzal az ajándék kóddal, de semmi. Egyenlőre lo***szt nem látok steamen belőle!

Milehet a baj?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért kell elvenni, vagy elrontatni valamit, ami jó, jó volt.
Aki gondolja vegyen fel

semmivel nem adtak többet pedig azt gondoltam azért ennyi mert van benne extra is

Milyen platformon játszol? Nem lehet, hogy valami csaló mókolta dolog? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem a 9v9 mód Warban megmarad.