- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Linem
senior tag
válasz
Tomko78 #2896 üzenetére
Azért utolsó szezonként tényleg tovább tarthatott volna. Már hetek óta szinte folyamatosan dupla xp volt. Az 1-2 kimaradt napon pedig saját tokeneket használtam fel. Szóval ez így nem volt igazán kihívás. A challengek is dedószintűek voltak. Nem is kellett megnéznem, játék közben kész lettem velük.
Jöhet az MW II. -
Linem
senior tag
-
Shadowfax
addikt
válasz
Tomko78 #2768 üzenetére
Mert ez egy különálló melee fegyver, nincs köze a késhez. Úgy tudod unlockolni, hogy megcsinálod, amit írtam: Egy meccsen öt melee kill kell az elsődleges fegyverrel, ezt 15 meccsen kell eljátszani. Bajonett plusz Fast melee perk, esetleg a Riot shielddel is megoldható.
Vagyis teszel egy bajonettet az elsődleges fegyveredre és ezzel nyírod az ellenfelet.
Ha ez kész, akkor ezzel a Push daggerrel kell 10 esetben hátba (!) szúrni az ellent, s akkor lesz meg a challenge. -
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #2301 üzenetére
Ez a fizetős buziskodás tette tönkre az egészet. Addig amíg képesek beteg emberek a játék árának sokszorosát, hatványozottan többszörösét elkölteni operátorokra, fegyver skinekre, egyéb ostobaságokra, sohasem fog megváltozni ez a történet. Szomorú, szégyenteljes ez a história. Igen, régebben tényleg több map forgott. Rotálták értelmesen őket.
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #2299 üzenetére
Egyik résszel sem lett volna baj, ha ötletesebb, több pályát dolgoztak volna ki hozzá. De önmagában már az, hogy a játékosok többsége semmi mást nem játszik, mint Nuke-Ship-Das Haus, az már sok mindent elárul. Ötlettelen az egész. Itt szigorúan!!! 2-3 havonta tolni kellene az új map-okat, fegyvereket, operátorokat, ráadásul nem fizetősen. Azért, hogy életképes maradjon a téma. Ezek nélkül kifullad az egész.
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #2297 üzenetére
Épp ma gondolkoztam rajta, hogy a Vanguard (ennyi idő után) baromi unalmas. Ez a "fegyver húzogatósdi" nem/sem oldja meg itt a problémát. Jöhetne már a második szezon, parányi vérfrissítés, néhány új pálya, stb. Az MW-ben már csak az maradt, akinek nem tetszik az utána következő két rész. Ezen nincs mit csodálkozni. COD4-et is mai napig rendszeresen tolják. Ha nem lenne mai szemmel már elavult a grafikája, esküszöm, én is azt tenném. Tokom tele van már ezekkel a túlhype-olt, idő előtt kifulladó, semmirevaló, tartalmatlan részekkel. Ez is egy unalmas semmi lett, akárcsak a CW.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
-
-
-
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #1748 üzenetére
Ezt a klános dolgot, hm, hogy is mondjam, valami össznépi, összeborulós, demokrata testvériség szellemében találták ki? Belépsz egy vadidegen klánjába, nem is ismered. Mi értelme? Boldog-boldogtalan hívogat meg ismeretleneket a klánjába, vagy csatlakozik szintén ismeretlenül valakiébe.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #1705 üzenetére
100 fős klánnál telik... mi 5-en lvl5-ig jutottunk 2 hét alatt, amióta nyitottunk 2 hete, azóta lvl18... inkább bánt, hogy baromi karcsú ez a 20 képkeret, a szebbek már jönnek 10-15 körül úgyis.
AS44 nekem tetszik, HC-n, most 47-es,és le tudtam jól szorítani a recoilt. Igaz középtávra itt is 2 hit, ha nem fejes... Mondjuk érdemes letámasztani/lefeküdni, ha lehet, nekem a mount be van téve ADS-re, így mindig letámaszt/kihajol, ha olyan helyen célzok, nem kell külön gombot nyomni.
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #1597 üzenetére
Ezzel most mit szeretnél bemagyarázni, vagy elhitetni magaddal?
Nem változott itt semmi.
Ugyanolyan minden, csak amikor az ember egy kicsit jobban beleéli magát valamilyen játék vagy élethelyzetbe, hajlamos elhitetni magával hasonlókat. De attól még toljad, hátha még hűvösebb lesz az a kártya.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #1435 üzenetére
Nekem joinoltak kollégák, de full idegenes klánban vagyok amúgy, és úgy tűnik, hogy nem számolja, még akkor sem, ha pre-match közben jöttek be, így nehéz lesz.
Kellenének magyar klánok. Csak mondjuk sajnálnám feladni a kláneredményt, mert aktív a brigád amúgy. Egy fegyó miatt én inkább hagyom. Nem ér annyit, mint a szép calling card keret
-
BandiHUN
veterán
Na csak legyen shipment...
Shotikat néztem, hogy egész jó tud lenni, nekem a hangok is jók "headphones" - ra téve, spawn tetszik objektívás módban, ha ráérez az ember, mikor kell 180-at véve elindulni... pörgősebb így, nem szorít 1 pontra a játék be, olyan jó kis kommandókat tolok...
-
boogie84
veterán
Akkor te bizonyára nem találkoztál az aim assist extrém változatával. Amikor gyakorlatilag szemtől szembe 0, azaz 0 golyó megy mellé az enemytől. Annyira követ a célkereszt, hogy nem rúg a fegyver semmit.
És nem biztos, hogy aimbot, csak sima aim assist. Nagyon durva mikor esélyed sincs, hogy lelődd, max eltalálod. -
-
nutella1
őstag
Szerintem Nem a VGA "hiány" az oka (aki akar/és van rá keret, úgyis tud venni kártyát, élő példa rá a helyszínen: PH). Inkább ugyanaz a motor mint a WWII. Annak sem volt túl nagy gépigénye. A végleges verzió meg ugyanez lesz, minimális változtatásokkal. És igen, erre a játékra ráérezni egyszerűbb mint a faék. Minden megy gördülékenyen magától. Még a végén az ember elhiszi magáról mennyire tud.
-
nutella1
őstag
HC nélkül ennek a Beta-nak értelme sok nincs. De neked nincs olyan érzésed mintha kiadták volna újra a WWII-őt?
Nem a fenét nem.
Megfigyeléseim: Valamennyivel szebb a grafika mint a WWII. Hangulata pedig jobb mint a Cold War-é. A hang ugyan ultra gáz, narrátor meccsek alatt szintén, keménykedő kocsma szint. Deee, végeredményben jó lesz ez
Optimalizáltabb mint a CW. Még nincs is benne DLSS, de szárnyal a gém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest