- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Azt tudja valaki, hogy az assault pacing miért tűnt el?
-
Ryoo
senior tag
válasz
BandiHUN #2628 üzenetére
Nekem is nagyon kevés időm van játszani, ezért értem a battlepass végére tegnap este. Én aztán nem szabom meg, hogy mikor játsz ember chill.
Egyébként meg nagyon elhatalmasodott az emberek elégedetlensége, semmi se jó. Ha sok fegyver van egy battle passban, az a baj, ha lassan fejlődik az a baj, ha gyorsan, akkor meg az. Egyáltalán nem kötelező megvenni. Mindemellett egyetértek, hogy nem valami erős a felhozatal, de a Cold Warnál mindenben jobb a Vanguard. Habár ízlések és pofonok.
-
Ryoo
senior tag
válasz
malystryx #2338 üzenetére
Amiket írtál, az az összes cod-ban benne volt, teljesen mind1 melyik részről beszélünk, minden fps játékban lesz sarokban ülős, bárhol kempelős sniper, mindig is a része volt. Ennek egyedül a dedikált szerverek vethetnek véget, ahol az ilyeneket kiszórták a modik, vagy figyelmeztető üzenetet kapott a kempelő játékos. Engem is fel tud ez idegesíteni, de mindenki azt csinálja meg a játékban, amit lehet, így ez sajnos sose fog változni. Engem a legjobban ez az automatikus játék keresés zavar, és bele lehet unni a jelenleg aránylag kevés mapba, amit remélhetőleg még időben orvosolnak. A konzolos-rohanós hasonlatodat nem értem, azt még esetleg kifejthetnéd.
-
Ryoo
senior tag
Én is elégedett vagyok vele, vannak idegesítő hülyeségek ugyan, de azokkal együtt tudok élni, a CW nekem nagyon nem tetszett, valahogy nem hozta az igazi COD feelinget, World at War után hosszú kihagyásom volt, az MW 2019-vel tértem vissza, de a beta és free hétvégék kipróbálási lehetőség révén a CW-t inkább kihagytam. Lennének ötleteim bőven, hogy miket kéne javítani, hogy ne laposodjon el a játékmenet. PS-en szerencsére kevés bug-val találkozom, meglátjuk mit hoz a jövő.
-
Ryoo
senior tag
Lehet hülye kérdés, de minek frissítetek egy jól működő videókártya drivert? Ha működik rendesen, nincsenek bugok? Nem hinném, hogy annyi jó funkciót hozna egy új, hacsak nem a legbrutálisabb változata van nektek a 3090-ből. Nem trollkodásból kérdezem, tényleg érdekel.
-
Ryoo
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a matchmaking napról napra szarabb. Sosem azt hozza be, amire állítva van, állandóan meccs közben rak be.
-
Ryoo
senior tag
válasz
BandiHUN #1872 üzenetére
Nekem nem jó a játékkereső, be van állítva, hogy assaultot keressen, 10-ből 2 jön össze átlagban. Az operátor fejlődés is bugos, van hogy több meccsen keresztül még csak xp-t se kap. Ezektől eltekintve nagyon tetszik, és egyelőre több óra játék után se unom meg, a CW-t 1-2 óra után meguntam.
-
Ryoo
senior tag
válasz
nutella1 #1741 üzenetére
Én a bombing run-t venném ki, mert bármit csinál az ember, ha lehívja mindenképp beledöglik a saját killstreakjébe, és még csak semmi jelzés nincs, hogy hol csapna le.
Plusz nagyon jó lenne, ha lennének gránát mentes menetek, egy shipmenten, vagy das hauson 90%-ban csak a nadektől halok, le már nem lőnek. -
Ryoo
senior tag
válasz
Corpuscle #1723 üzenetére
Már pont kérdezni akartam, hogy nem szokott már lenni a codban karácsonyi pálya?
Annó CoD 4-ben a Crash volt átskinelve karácsonyi stílusban. És sok év kihagyás után a 2019-es MW-vel, és most a Vanguarddal tértem vissza.Ezek viccesek szoktak lenni, nekem nagyon tetszik.
-
Ryoo
senior tag
válasz
BusinessGuy #1600 üzenetére
Szia!
Amikor volt a BETA, akkor játszottam vele PC-n és PS 5-ön is, ott átmentek a mentések, aztán játszottam vele az első free hétvégén is, akkor is átvitte mind2 platformra a cuccokat, később megvettem PS5-re és minden előrehaladásom megmaradt. Össze lehet kapcsolni az Activison profiloddal, mikor belépsz rajta PS-en. -
Ryoo
senior tag
válasz
steele80 #1472 üzenetére
Azért nem teszik bele, mert fosnak a sok okostól, akik elérik, hogy bizonyos országokban betiltására kerüljön az önkényuralmi jelvények használata miatt, vagy Pistike farsangon SS tisztnek öltözik és azt mondja azért, mert látta a játékban. Sajnos sok a hülye ember, akik miatt nem lehet belerakni.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! A free access hétvégén tudtok partyban játszani a haverokkal? Vmiért nem engedi így elindítani. Ez direkt van, vagy csak vmi bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Reklámblokkolók topikja
- Jövedelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai robottaxi indul Európában
- Bestbuy játékok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest