Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
Huh hát nagyon részletesen kifejtetted.
Én is azt gondolom, hogy nem az eladások a fő bevételi forrás. El kell ismerni, ezt jól kitalálták, jól csinálják. Bármennyire érezhető, hogy elvittél az egészet egy olyan irányba, ami nagyon sok régi rajongónak nem tetszik. Igény van rá, pörög szépen, és csakis ez számít(nekik) .Mondjuk én egy speciális eset vagyok a game pass-t illetően, mert nekem ígyis-úgyis van/lett volna előfizetésem. Szóval én igazából nyerek rajta, mert külön nem veszem meg.
De, amit te felvázoltál, az biztos több százezer vagy millió embert foglal magába.Egyébként a platformok közötti CP átjárás, ha nem is lehetséges, de van rá egy jó módszer, hogy ne vesszenek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest