-
Mobilarena
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szia. Igen azzal lett kitörölve.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott a COD BO 3 játék és adott volt egy GTX 770-es vga amivel gond nélkül ment a játék. Ki lett cserélve egy RX 480-ra és azt csinálja, hogy nem indul a játék csak addig amíg elindítanám a folytatást és kidob a játék az asztalra.
- De például TR ROT simán megy vagy COD MW3 is.- 
Ilyenkor mi van vele?
Válaszokat előre is köszönöm

Üdv Zola -
laceszgamer
addikt
[link]
pedig toljak még, nem sokan, de tolják. -
tibee77
őstag
Szevasztok.Kb. egy-mäsfel ev utän felraktam a jatekot, hogy picit lövöldözgessek, mert nekem anno bejött, erre az fogad hogy 0 azaz 0 jatekos van?
BO4 totäl kiütötte a 3at vagy mär hamarabb elhagytak a jatekot? -
marilllyo
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát ez minden igényt kielégítő cséndzslog.
A descent DLC-je bugos. Arra lettem volna kíváncsi, hogy azt kijavítják-e...de ezek szerint nem. -
marilllyo
veterán
Srácok! Mit tartalmaz az 1.31?
-
Imilenni
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Na, megvettem.
Első két óra: A Multi elég izgalmas, nem is olyan nehéz ez az ugrálgatás mint ahogy tűnt.
DE a zombi mód
. Elég érthetetlen hogy miért egyetlen egy térképpel szúrták ki a szemüket az alapjátékosoknak. Jó persze, 8 EU Steamen pár pálya csomag. De nemár bakter...
Egyébként a Season Pass a zombi mapokat leszámítva mit tartalmaz? Multis pályákat is? Más haszna van? -
zadir1
tag
Letöltöttem PS Plus mellé. A Kampány mód üres. Ide nem rakták bele, vagy amúgy sem foglalkoznak már ezzel a móddal?
-
Imilenni
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére

Jól kivan halva a fórum basszus

Pedig PS-en ingyen vágják az emberekhez most.
Mennyire sok csaló van a játékban?
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Hogy állnak a játékosok a DLC pályákkal?
Megéri még most beruházni a játékra? -
wjbhbdux
veterán
-
Jocó89
csendes tag
Hali.
Szervereken mennyire vannak még?Él? -
gzoli2
tag
Ha valaki erre téved, csak beírom még bőven él a játék (pc) végre jó lett a pc port (épp ideje
) főleg németek nyomják és nem csak tdm van !! -
xrace77
tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Igen. 4 zombis pályát .
Szerintem már nem éri meg megvenni. Multis pályákat esélyed sem lesz kipróbálni. Zombis pályákat is csak szólóban.
4 zombis map 49,99€-ért sok. -
xrace77
tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Nem tartalmazza.
A Zombies Chronicles különálló DLC. -
lakatosturbo
aktív tag
Sziasztok !
Egy kérés, a seasonpass tartalmazza a Zombies Chronicles pakkot ?
Vagy az két különböző dolog ?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel egyre biztosabb, hogy valóban Call of Duty: Black Ops 4-et kapunk idén, valamint több kérés is érkezett hozzám az elmúlt napokban, hogy ne a meglévő topikokat szemeteljük tele az új rész pletykáival, infóival, így megnyitottam az idei rész topikját, amely egyelőre csak Call of Duty (2018) nevet kapta. Az információink szerint 90% már, hogy a Black Ops folytatást kapjuk, de majd csak a hivatalos leleplezéskor írjuk át a topik nevét.
-
wjbhbdux
veterán
Nincs meglepetés Black Ops 4 lesz az idei CoD. [link]
-
KaitouP
nagyúr
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is fennáll az a jelenség hogy Multiplayer-ben konkrétan van hogy percenként meg-meg akad a játék egy pillanatra? Elég idegesitővé válik egy idő után, single-ben szinte sosem csinálja, zombi módban fut amúgy legnormálisabban.Ja, és azt hadne emlitsem hogy a menübe konkrétan sz@rrá akadja magát a játék, elismerem hogy nincs egy mai vasam, de azért akkoris.......

Más is tapasztal hasonlót?
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Találkozott már valaki a játék indításánál "bex64" hibával? Egyszerűen kifagy a Treyarch intro után...
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ugyan, ki tudja mikor támadnak, kell a gyakorlás

-
dombi81
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor Te miért ülsz állandóan a gép előtt?
Most megyek ki füvet nyírni, este grillparade 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dombi81
üzenetére
A sport mellett maradék kitöltéséhez pár példa: sörözz, menj koncertre, fesztiválozz, csajozz, mozizz haverjaiddal, utazz akkor, vagy diákmelózz hogy legyen miből

A gamelés csak 1 kis szelete az egésznek, és ha most éppen nincs is jó játék meg neked, amivel lehetne kockulni, főleg nyáron.... nem erőltetném.

-
dombi81
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
..de ki mondta, hogy az nincs porondon? Így van, 100X többet ér, de nem a szabadidő eltöltéséhez, hanem a maradék kitöltéséhez kell a játék.

-
dombi81
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mivel más, érdemleges jelenleg nincs a piacon..

-
dombi81
senior tag
Valaki nem tud véletlenül olcsóbban Zombies Chronicles-t, mint amilyen áron a steamen van? Ezt nem akarják akciózni..
-
melega
őstag
Na gyerekek mot játszottam végig a Call of Duty Balck Ops 3-at éeletem leghosszabb és legjobb CoD játéka a 2005.-ös 2. rész óta.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na gyerekek, kezd kihalni a topic az új cod WW2 e3-as bemutatója miatt?

Semmi dupla xp-s hétvége vagy valami? ajaj..

szerk.: basszus el is felejtettem, hogy azóta van már újabb rész, a Infinite Warfare/Modern Warfare Remastered
na ennyit arról is.. 
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Pont ez a jó kérdés,mit láthatunk még WW codban,ami eddig nem volt benne...jönne inkább egy cod3 remake.Az is WW,PC-n nem is volt,talán a mostani generáción se fut...
Még kicsit BF1 ellenfél is lenne a kasztokkal,medickedéssel,tankokkal...mégis cod volt legalább úgy,mint az 5. -
BandiHUN
veterán
Hát igen,én is úgy vagyok vele+gépigény.Előveszem szépen megint a World at wart,maxon is álomszépen fut,modos-szerveres,tolják is,és WW...
A másik oldalon pedig van Origin Accessem...2 sör áráért csomó mindenhez hozzáférni prémium gyűjtői változatban.Pl.a BF4 még full kimaradt...a BF1 tetszik,de ott jobbára már sajnos csak DOM-ban,kis mapon tudok rendesen játszani.De ennyi baj legyen,végülis...azt is eléggé meguntam.
Titanfall nem mozgat,Rainbow six megvan,néha kommandózok egyet-egyet...most vagy villantanak tényleg valami nagyot,vagy el lehet mondani,hogy az idei rész tartalmilag is felesleges. -
BandiHUN
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Szerintem pedig sokkal de sokkal jobb,mint az IW vagy a Remastered...
Kár,hogy időm nincs nagyon,de most tolom fel újra ezt.
Az ideitől meg félek,mint a tűztől,mert gépre én nem költök,de a szokás,hogy ez a szutyok egyre többet kér a semmiért,és a tavalyi párosnak sikerült ilyentéren mindent alulmúlnia,egy BF1 jobban fut 64es szerón...
Sajnos mostanság az Élet nevű FPS nyújt túl élethű grafikát,megannyi kiosztandó headshottal,de talán ez is változik.Az vígasztal,hogy nem jött semmi igazán ütős dolog jóideje,amit sajnálnék.Ejj,régi szép idők,mikor még 1-1 gémben összeröffentünk még a PH-ról is...mostmár más minden.
Szerintem sokan vannak így,hogy az új részekkel részben ezért is veszett el az érdeklődés komolyabban.Végiggörgetem a barilistát,stb,ugyanazt látom máshol is,már ahányan még maradtak/PC-n maradtak...szomorú látni a többszáz napja be se lépett régi cod-os spanokat... -
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops III - Zombie Chronicles DLC jön.
Megjelenés május 16-án, elsőként csak PS4-en, utána egy hónappal PC-n és Xbox One-on.
8 felújított zombis pálya érkezik:
Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa a World at Warból
Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la, Moon a Black Ops 1. részéből
Origins a Black Ops II-bőlÁr egyelőre még nincs.További részletek május 8-án egy élő stream adás keretén belül.
-
törölt tag
steamnál win10nél nem indul, win7-nél nem volt semmi gond, tud valaki valamit:
Wx64, codbo3multiplayer verzió
"blackops3.exe működése leállt
A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíti Önt, ha megoldást talált a problémára."
jó hülye vagyok, nem olvastam, nekem is az avast okozta, hm.
-
SoundBox
aktív tag
Szaisztok azt szeretném kérdezni hogy valaki eltudná nekem magyarázni ha a Zombi módba a shadow of evil
pályán megnéztem a szimbólumokat akkor azokat milyen sorrendbe aktiválom hogy kinyíljanak a tojások? -
Apooca
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Én is köszönöm, nálam az AVG csinálta ugyanezt.
Azt viszont nem tudom hogyan lehet csak erre a játékra kikapcsolni a víruskeresőt ? -
hunvarlan
aktív tag
Nah úgy tűnik hogy az avast csinálta ezt a gondot kikapcsoltam és megy is rendesen.
-
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Avast van csak de az csak nem csinálhat ilyet vagy igen? De újra letöltöm hátha javít a dolgon utána megpróbálom kikpacsolni.
-
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Megtaláltam és a modul neve unknow ezt írja ki. De ezt írja ki bemásolom:
A hibát okozó alkalmazás neve: blackops3.exe, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x58c86a98
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000160dce870
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x27cc
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d29f0839cbf75d
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: E:\STEAM\steamapps\common\Call of Duty Black Ops III\blackops3.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: dfb883ad-fb53-4962-80db-a9f535441fb4
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: -
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok megvettem a játékot instant gaming.com-on és letöltöttem steamről és azt írja ki hogy a program hibát észlel és leáll egyszerűen nem tudom működésre bírni azért vicces hogy az ember megveszi eredetiben és nem tudja használni valaki tud rá megoldást?
-
xrace77
tag

-
Elővettem most egy kicsit ezt a játékot megint, de mi a franc történt? Minden játékban csak sniperek vannak. Teljesen játszhatatlan így nekem.
-
xrace77
tag

-
lacy86
addikt
Kampany resszel vegeztem.
Szerintem egy kicsit tullottek ezzel a sok robot "tamdassal"
Illetve illuziok amik voltak.Multi resznel szinten tapasztaltam erdekes dolgokat.
A "hitbox" erdekes.
Foleg a killcam-nelmlatszik, hogy az utolao par golyo mar nem is eri a testet de sebzes van.
De ez eddig is igy volt COD-eknal 😜 -
dombi81
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy Steam linket, és ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ha főleg online, multiplayer játékokat szeretnék ezen keresztül játszani a tv-n, COD-ot, akadásmentesen, akkor ez gond nélkül megtehető?
Nem fog szaggatni a játék?
Illetve a netsebességből mennyit foglal le a készülék?
50megás net elég hozzá (1,5 mega feltöltési sebesség)?
Ha esetleg valaki használ ilyet.Köszönöm.
-
FullGas
senior tag
Ha valaki még tolja PS4-en és szeret Zombizni is az felvehetne

-
lacy86
addikt
Ma kaptam meg a jatekot!
Install es game!
Kb. 30 percet tudtam vele jatszani de nagyon allat!
"atveszem" a geppuska iranyitast, dron iranyitast.
Siraly
Remelem a multi is ilyen jo lesz!
Eddig nem bantam meg a vasarlast!

-
attos71
tag
BUÉK mindenkinek!
Újra, pár kérdés:
Az kis tank melyik gombbal lő rakétákat is, amikor én irányítanám?
Másnál is jelentkezik, hogy van amikor a felvett másodlagos fegyver nem látszódik a kézben, illetve az egyes mp. pályákon néhány tereptárgy sem látszódik, de ott van, mert elakadok benne? Ez még mindig csak 'bug', vagy lehet orvosolni valami grafikai beállítással? Azt már meg sem említem, hogy a fegyvereken beállított camo-t még egyszer sem volt megcsodálni játék közben, mindig csak az alapbeállítás dominál... Egy szóval: most tényleg ennyire sz@rul van -vagy nem is sikerült- optimalizálva a grafikája ennek a játéknak?
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azóta sikerült
-
enginev3.0
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Felismeri, kiírja a két játékost, de azt írja hogy deactivate slip screen
-
laceszgamer
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet, bár nem tudom, hogy mennyire igaz, de X360 kontrollert kér, ezt megerősíteni vagy cáfolni nem tudom, emrt nekem pont az van.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
PC-n lehet split screen-ben játszani?

Van 2 darab F710 Logitech-em, ha ez számít -
Casanova*
veterán
-
lacy86
addikt
Jatek beszerezve!
Lehet lesznek noob kerdeseim

-
Casanova*
veterán
olyan aimosok vannak,hogy vicc!!! controller target assist-al
ezt az opciót istenért nem szedik ki pc-én.
k@cs@g controlleresek teszik tönkre a játékot.
húzzanak konzolra! -
attos71
tag
Pár kérdés:
Az kis tank melyik gombbal lő rakétákat is, amikor én irányítanám?
Másnál is jelentkezik, hogy van amikor a felvett másodlagos fegyver nem látszódik a kézben, illetve az egyes mp. pályákon néhány tereptárgy sem látszódik, de ott van, mert elakadok benne? Ez még mindig csak 'bug', vagy lehet orvosolni valami grafikai beállítással? Azt már meg sem említem, hogy a fegyvereken beállított camo-t még egyszer sem volt megcsodálni játék közben, mindig csak az alapbeállítás dominál...
-
HaZsolt
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz több dupla xp-s hétvége.
-
Formaster
addikt
Multiba szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem tudom megszüntetni a laggolást. A rendszer bőven viszi, és megvan a stabil fps ultrán is, de lowon is jönnek a mikro laggok kb 10 másodpercenként.
A net rendben, kábeles, játék közben a ping 30ms körül van és nem is ugrik fel 40-50 fölé sosem, azt is csak ritkán. A monitorom 60Hz-es, találtam egy tutort, hogy jobb ha ez alá lövöm a fix FPS-t, mondjuk 58-ra. Már a létező mindent kikapcsoltam a játékban, élsimítás, V-sync, mindent... A vidkártya GTX 1060, lehet itt kéne valamit beállítanom? Az input lag is elég vészes, bár az elsősorban monitorhiba, viszont régen toltam xbox-al ezen a monitoron és akkor nem tapasztaltam ilyen mértékben.
-
Werkly
őstag
Az egyik pályán egy robotot kell kicsinálni RPG-vel. Nos ha egyszer lerakom utána már nem lehet fölvenni a fegyvert így nem lehet a küldetést teljesíteni! Mi a megoldás?
-
HaZsolt
őstag
Lesz meg dupla xp-s hetvege? Elozo heten volt (nov 5-7)?
-
HaZsolt
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jól pörög, és 2 lövés elég az öléshez, alapból is egész jó, úgy, hogy még nem raktam rá semmit is megállja a helyét
. -
HaZsolt
őstag
IW megjelenése előtti napon végre esett egy MX Garand. 1 napig még a legújabb CoD részben lövöldözhettem vele. Nagyon örülök neki, jobb később mint soha.
-
BenceRóbert
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Black Ops III mulltinál miért fagy?
Ugy fagy hogy az egész gép leáll?
Valakinek tapasztalat? -
dombi81
senior tag
Van olyan játékmód ahol a DLC-s map-okat adogatja?
-
xrace77
tag
Egy hétig tart a móka.

-
AAntii
őstag
Tud valaki hasznos tanáccsal szolgálni az ügyben, hogy miképp tudom láthatóvá tenni a "szerveremet" a bo3 szerver böngészőjével? Rám tudnak ismerősök csatlakozni, de a listában nem jelenik meg, ami abból a szempontból kellemetlen, hogy egyébként tutira meg lehetne tölteni egy-egy ilyen házi szervert emberrel, ahol a lagkomp nem játszana.
-
xrace77
tag

-
juve600
nagyúr
üdv
azt nem tudjátok hogy ehhez a pályaszerkesztővel készült mod-pályákhoz elég a STARTER PACK ???
-
atidzsiforc
őstag
Jatek community hubjarol el lehet erni a workshopot, alapbol nem mutat semmit, de ha raklikkelsz a browse gobmra, abbol a legordulo menuben az items-re, akkor kilistaz mindent.

-
törölt tag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Én sem, nekem semmit sem mutat

-
sz.atesz89
tag
Tiszta szerencse a modokat még mindig nem tudtam kipróbálni, mert használhatatlan.
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Van játékos még most is, napi 5-10k között mozog Steam szerint.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Anno még volt jelentősége a dupla XPnek.....
régen minden jobb volt 
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most komolyan, mi ezzel a gond? Hétvégén több idejük van az embereknek, mért ne tennének be valamit arra az időszakra amikor úgy is többen játszanak?
Bár tudom, ha egész hétre betennék akkor meg az enne a baj...
-
xrace77
tag

-
Casanova*
veterán
ez a dedikált szerveres dolog mekkora szar. vicc az egész! csomó helyre nem enged be.
-
juve600
nagyúr
nagyon jónak tünnek ezek a moddolt pályák
meg is venném mert a bf4+sw:bf nagyon nem jött be
fel is raktam apróra hátha megunta valaki
-
laceb
tag
-
sz.atesz89
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Itt a cod 2-es matmata! Aki tudja hogy lehet pályákat tölteni írja meg köszi! Nem enged be sehova.
-
kerlac
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
hát nem , csak nem indul...
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Lezúztam gépemről a win7et és win10-et tettem fel. Újraraktam a steamet és a codot, de nem indul. Win 10 a probélma vagy mit kellene tegyek hogy menjen?
-
juve600
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
én is igy gondolkodom
-
juve600
nagyúr
most akkor érdemes megvenni a bo3-at a mod tools miatt ???
-
sz.atesz89
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Fegyverek az AW-ból már benn vannak, sztem lesz cod2,waw-os pálya és fegyver is!
-
sz.atesz89
tag
Akár milyen mapra akarok felmenni azt írja töltsem le az áruházból, de ott nem találom , valaki kis segítséget, merre keresgéljek, mivel steam workshop-ot nem találom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Casanova*
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
köszi!sokan füles perket használnak,azzal mindent meghallanak,hallják merről jön az enemy. én ugye nagyothallok,én nem hallom meg,ezért is használom a sixty perket. nekem nagyon hasznos ez a perk. a prok hard wired és füles perkkel játszanak,azok leszednek általában,hiába van ninja perkem.
közép távolról is meghallják merre megyek,nagyon tuti fülesük van. ha hallanék,még sokkal jobban menne a játék. simán 4-5-szörös lenne a KD arányom. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Casanova*
üzenetére
A végén az a six sense (vagy mi a neve) szintén eléggé csít
(tudom legal cheat, benne van a perkek között de akkoris)..Amúgy le a kalappal hogy ilyen ultra low fos beállításon nem folyik ki a szemed
nekem ez az 1 perc is sok volt a millió recétől annak ellenére hogy nem vagyok graf mániás
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 16GB I 128SSD I 14" HD+ I HDMI I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- De például TR ROT simán megy vagy COD MW3 is.- 

BO4 totäl kiütötte a 3at vagy mär hamarabb elhagytak a jatekot?
. Elég érthetetlen hogy miért egyetlen egy térképpel szúrták ki a szemüket az alapjátékosoknak. Jó persze, 8 EU Steamen pár pálya csomag. De nemár bakter...

) főleg németek nyomják és nem csak tdm van !!

na ennyit arról is..

ezt az opciót istenért nem szedik ki pc-én.