Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
És láss csodát megint megcsinálják azt ami miatt szerinted az advanced warfare a legszarabb cod, az uj "dlc" fegyvereket csak supply dropokbol lehet nyitni

Asszem mostantól kezd el kihalni majd a játék

-
BandiHUN
veterán
De marha vagyok...
Nem néztem utána már a Nuk3town kérdésnek régen,csak annyit,hogy nem jelent még meg külön,mint megvehető,igaz én nem bolti,hanem keyshopos előrendelést csináltam annó...az Activisionnak van egy külön oldala,ami erre van szakosodva [link] ,ahol ha van EA account,amihez linkelve van a Steam,PS,Xbox acc,egy sima adatlap kitöltésével rögtön le is generáltak egy kódot nekem és kész
Szóval van nukeom végre 
-
AAntii
őstag
Alig használt kard nincs eladó?

-
laceszgamer
addikt
válasz
Maestr0
üzenetére
Igazából az se telne semmibe, ha lehetne választani, hogy mi alapján rangsorolja az embereket és olyan listát mutatna...
Safeguard-nál még a robot kísérése is maradt ugyanúgy 50 pontos, nyugodtan feltolhatták volna 100-ra, vagy legalább 75-re, akkor lehet nem két ember próbálná vinni szinte mindig.
-
Maestr0
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Én azt nem értem, hogy TDM ranglista miért SPM szerint van... Aszerint magasabban rangsorolt egy olyan játékos, aki nullszaldós 25-25-öt megy átlagban (~350 spm), mint aki nem rushol, hanem taktikusabban játszva 18-6-ot megy (nagyban hozzásegítva a csapatot a győzelemhez) (~280 spm).
Viszont a KD sem elég jó mérce, mert egy 30-12-t lövő játékos többet tesz hozzá a 2,5 KD-vel, mint egy 10-2-es kemper (5.0 KD)
Aszerint rangsorolnám, hogy átlag kill mínusz death. Tehát 30-12-es arc teljesítménye lenne 18, 10-2-esé 8.Safeguard sem jó, 50 pont egy kill csak, kell 10 ölés uavhoz? :/ Pedig jó mód lenne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
hát értem én hogy "csak" 4GB-s vramos a 980 de akkor is ba..sszák meg, ez egy felsőkategóriás gpu, legyen az én bajom ha leesik az fps de legalább a beállítás lehetőségét adják már meg és ne korlátozzanak le

-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valszeg a VRAM miatt.
Multiban nekem sincs felrángatva, grafikára ott a single, nem mintha amúgy annyira szép lenne a BO3.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
nekem gtx980-al továbbra sem engedi ultrára rakni csak highra
tudom valamit az ini.be kellene turkálni de akkoris bsszák meg -
laceszgamer
addikt
válasz
Con Troll
üzenetére
Ami elsőre feltűnt, hogy a saját nevünket mélyebb sárgával írja, meg Safeguard-ban jobban kivehetö mikor rebootol a robot.

Amúgy szerintem nincs gond msot a játékkal, igaz csak pár kört toltam, az viszont nem igazán jött össze, hogy a pontozást kicsit kiegyenlítsék, még mindig Domination és Hardpoint a legjobb score/time-ban.
-
redhunter
senior tag
A bonusban mi az a Dead Ops Arcade 2? Eddig is volt, csak én nem vettem észre?
-
killer095
őstag
Most tényleg rondább lett a játék vagy csak én kezdek megvakulni?

-
laceszgamer
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
Majd egy giga, bár ahogy nézem nem csak multiba nyúl bele.
-
hermandani
tag
Jött egy patch: Katt ide
Ma cirka 20 meccsből egyet nem nyertünk.
Undorítóak a lobbyk. Csapattársak 4-30 stat és hasonlók.
Játszhatatlan. Spanwcamp, lag, ping, minden sz@r.
Ha lehetne kérném vissza a pénzem...
Alig van játékos szinte, de vegyél Season-t 50eu-ért. L*f@szt... Na majd akkor nem találsz lobbyt, ha kijönnek a dlc-k. Ez halott. Várjuk a következő cod-ot, több ugrálós hülyeséget nem veszek. -
laceszgamer
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
DLC-s fegyverek?
-
Maestr0
tag
Hajrá! Amúgy nem kell szobában kempelni, azzal a képességgel lehet rusholni is, searchben sokat használom, egyik legjobb képesség szerintem. Kb. 5-6 méter a hatótávja, gyorsan megvan a 20 kill vele. A gondok majd akkor kezdődnek, mikor egyszerre kell 2 enemyt elkábítani vele, és mindkettőt lelőni

-
laceszgamer
addikt
válasz
kovimester
üzenetére
Akkor jó.
Esik mindenhez amit nem használok, csak ahhoz nem amit igen, de akkor úgy is mindegy. 
-
kovimester
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szia.
Csak villogni lehet vele. Már ha valaki látja a nagy csatában xD -
laceszgamer
addikt
Amik a ládákból esnek " színes " fegyver kiegészítők. Mármint Grip, Stock stb ilyenek azok tudnak valamivel többet mint azok amik simán vannak, vagy csak annyi, hogy lehessen mondani, hogy még a fegyveren is epic kiegészítő van?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Koszonom.
-
BandiHUN
veterán
A heat wave csak kábít.Gondolom,mert nem firebreak-ezem,de valami challenge-ed van,hogy ölj meg xy embert z-szer ezzel.A lényeg az gondolom,mint az outridernél,stb az ilyen nem direkt támadó képességekkel,hogy ugorj be a népbe,nyomd be a heat wave-t,és ölj meg legalább 2 elkábítottat,mert az csak olyan,mint egy vakítógránát,csak körkörösen a közeledben hat.
Menj DOM-ozni,kicsit kempelj a pontnál,és ha van 2-nél több enemy,nyomd be rájuk,és lődd le őket.
Avagy DOM-ban,ha pl. A-t foglalsz,de közben viszik a C-t,spuri át gyorsan,hogy elkapd az épp frissen megszerzett pontnál spawnolókat vele. -
Maestr0
tag
Akartam csinálni még egy videót, egy DOM meccs 190-185-ös állásánál történt, de meglepetten láttam, hogy theaterben csak 180-177-ig van meg a videó, 10:25 az időtartama. Pedig több meccs a theaterben 12-13 perces megvan végig, ez meg nincs.... Nem léptem ki pedig, elejétől végéig játszottam

-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Koszi a kimerito valaszt.
En speciel pont letojom ki hogyan jatszik, szerintem ps4-en nem alkalmaznak tomegesen ilyen "csalast".
Ha mar csalas, akkor arrol csak annyit, hogy pc-n megertem az aggodalmat. (en ezert is valtottam tobbek kozt)
-
redhunter
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
De nem megy minden controllerrel ,xbox -al igen ,aztán néztük v.milyen geniussal ,azzal már nem ment ,fel sem ismerte a játék.
-
RMZ250
senior tag
Srácok, ez a ölés a heat wawe-el hogyan működik

-
Qtya72
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor Te nem fogsz rá várni, ennyi. Kinek a pap, kinek a kántor, kinek meg a papné.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Addig még alakulhat. Bár az utolsó kampány amit végig vittem a CoD 5 volt, 0 napos megvétellel, legkönnyebb fokozaton február közepéig tartott. Nem hoz már lázba az 1 játékos mód, pedig az 5 még egész jó volt.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szerintem sokan azt se tudják hogyan kell használni.
Amúgy ezt honnan veszed? Te is így használod a kontrollert?
Ha igen, írd le mit hogyan kell tenni azért, hogy minden meccsed 50/2-es legyen minimum.
-
Qtya72
aktív tag
Én erre leszek kíváncsi, de nagyon.
-
WASPZotya
tag
Hali! Lehet hülye kérdés, de most kint vok németben és gondolkodom megvegyem e. Amit itt lehet kapni az régió független kódos lehet, vagy csak itt lehet nyomni vele német nyelven, vagy már nincs ez így? Otthon nyugodtan tudok vele játszani angolul? Thx
-
Casanova*
veterán
jól sikerült tdm

-
Maestr0
tag
Napi tipp nem csak dark matter camoért küzdőknek:
Assaulttal az arany camohoz kell 10 longshot,ami néha sok mapot vesz igénybe. Viszont a Varix sight bugos. 2 zoomja van, a kisebb zoommal kell játszani (csak a kisebbel működik), ilyenkor beadja a longshotot kb. 25-30 méteres távra is, más sight-tal kell hozzá vagy 50-60 méter. Pl. Combine-on B körül egyik épületből a másikba lövések sima longshotok.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem kell melle nyugtato. Bar, ha pc-n jatszanam, akkor lehet nem ezt irnam. Soooot!!!
Viszont ps4-en remek a game, szerintem nagyon is megeri.Doom, igen sajna ma nem volt a legjobb, de nekem tegnap semmi problemam nem volt.

-
Doom89
csendes tag
Sziasztok
Kérdésem lenne másnak is akadozik a szerverrel való kapcsolat bejelentkezéskor a játékba?
Konzolról játszom és a legutóbbi frissítés óta nem nagyon akar működni. -
redhunter
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hazai árfolyamon kb 80000 volt az ára.
-
redhunter
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ezt a 2 skint adták v.melyik limitalt cucchoz. -
redhunter
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
A fegyverskin lehet saját készitésü is.Én is láttam már jó párat ami nem az alapok közül való.
-
BandiHUN
veterán
Az ilyen piros betétes,zöld,stb.ruhák honnan jönnek?Ma is volt lobbi,persze 25pinges seggfej németek,csupa németonly lobbit dobott ma...de a winner circle fehér alapon piros betétes ruhák mindháromnál.Mire jár ez,menni kell rankedezni?Van valahol valami összesítés a ruhákra?Fura amúgy,mert annyira vagyok jó,hogy majd' minden kör után nyitok ládát,de nekem piszokul nem ad se ruhát,se camo-t...háttér és gesture,taunt pedig van dögivel.Valaki nem tud ilyen leírást,mi jár a zombira,single-re,rankedre és mi ami ládából van?
Millió cuccom van mindenkire,de azok az unlockolósak,lassan már senki se hord ilyet,de akkor honnan?
Csak egyre színesebbek a normálok,hát egy Earth-ban kábé mindenhol kiszúrják az embert,pedig 800 kill az adott mókussal...
Főleg az érdekelne,mivel lehet a fehér szettet megszerezni...havas mapokon és épületből kinézve,ahogy kint vakít a fény,nem gyengén OP.De biztos,hogy én senkinél nem láttam a sima camo-k között,csak egyre színesebbet... -
törölt tag
Valaki help pls.
Mar 3-4 karakternek megcsinaltam a ruha es sisak skineket, de nem tudok rajonni hogyan kell a vorossel irt Classified-et feloldani a vegen.
Prestige 3-ba vok es kb 60-70 ladat nyitottam mar. -
K1nG HuNp
őstag
Megéri most beruházni? Ár/érték arányt nézve
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem a tegnapi update óta akadozik...de ez lehet a szervertől is,gondolom most a ps4-es DLC megjelenés is nyomja,7től pedig hétfő este 7-ig dupla weapon xp van,ez is megdobja a népet.
Mondjuk ennek én örülök,van most még 27 tokenem,szépen kiunlockolgatom a fegyókat,aztán ami nemtetszős,marad is prestige 1-en,de legalább minden kieg meglesz.Még jó,hogy se challenge,semmi nem köti a fegyó prestigelést,csak nem lesz clantag vagy killcounter,ami pont rohadtul nem is érdekel a nem használt fegyóknál.Csak szeretem,ha kivan a gyűjtemény,ha mégis unalmamban ráfanyalodnék egyik-másikra. -
laceszgamer
addikt
Na lagfest van, PC-n legalábbis biztosan.

-
Maestr0
tag
Egy egyet lősz,kettőt kapsz headshot akciónak jobban örülnék most
Mégis megyek Dark matter camoért. Tegnap fejeztem be a HVK-t,Lcar-t. Elkezdtem HC Dom-ot játszani pisztolyokkal, sokkal gyorsabban megvan a 100 fejes HC-n, Mr6-tal simán lehet lőni 40% körüli fejest ha arra megyek, eddig kettő mapot játszottam, egyik 26/10 fejes, másik 28/10. Így sokkal gyorsabban összejön a 100 fejes, mint Core-on, ahol jó ha 2-3-at lőttem egy mapon. -
xrace77
tag

-
válasz
redhunter
üzenetére
Itt van részletes Steam statisztika a játékosokról, valóban csökken a létszám, de azért még bőven vannak elegen.
https://steamdb.info/app/311210/graphs/ -
n.gab
aktív tag
válasz
hermandani
üzenetére
Én próbaképpen megcsináltam (razer mamba).
Annyi csak hogy razer programba van egy menü,hogy makro.
Lehet benne tárolni bár milyen egér és billentyű leütést. Két egér klikk a két lenyomás közötti időt lekell venni pár tized másodpercre.
Ezt megcsinálod. Beállítod valamelyik egér gombra és kész. Bal egér gombra nem lehet.
De igazán Én nem találtam benne semmi élvezettet.
Azért van a játékba több fegyver,hogy más legyen mindegyik. -
redhunter
senior tag
válasz
hermandani
üzenetére
A gamernek mondott egerek nagy százalékban már memoriával rendelkeznek.A macro script irás nekem is kinai,aki azzal akarja tolni az talál a neten előre megirt macrokat,és azt tárolja az egér memoban.
-
redhunter
senior tag
Az tuti hogy pc vannak a legkevesebben,és sztem bár ez csak az én véleményem de folyamatosan csökken a játékosok száma.
-
-
redhunter
senior tag
Pc-re csak márciusban jönnek a dlc mapok?
-
BandiHUN
veterán
-
killer095
őstag
Tudom,tudom cod topic de Atyavilág

-
Chereiose
addikt
Hunted pálya a patch után nem lett más színű? Mintha ilyen szürkébb lenne, mintha délelőtti fények lennének az eddigi "délutánias" helyett, szerintem elég zavaró...
DLC-t megvettem, jók az új pályák szerintem
-
BandiHUN
veterán
válasz
killer095
üzenetére
Elég ott annyi is.Jön fel a k...ög német a 25ös pingjével,betolja ezt még,esélyed sincs a jó kis itthoni 70-el...legalábbis én tapsikolok,ha kifogok egy 58-60as lobbit,ott jól is megy már aránylag.
De a mai napot is nézve,akad ott ennél durvább csít is sok esetben...ok,van,hogy 1-2 nap jó,de van,hogy zsinórban tolja be a 60:10es fajingyereket,akinek a záró killcamjában is 4 kill van,de a szélrózsa minden irányából
Legyen mondjuk vele boldog... 
-
killer095
őstag
válasz
redhunter
üzenetére
Ezt egy értelmesebb player saját maga megcsinálja semmi program nélkül kulcsszó recoil control.
Egy komolyabb gamer(mondjuk én) aki szinte csak fpsekel játszik már 100 éve emgtanulta hogyan használja a fegyverét ugy mint abban a videóban gyakorlás kérdése,semmi másra ne mjó az a "macro" csak hogy gyakorlás nélkül is lőjön ugy mint aki gyakorolta azt.Ugyan ez volt anno bf3ban is sok embert neveztek macro usernek pedig pár 10,100 óra után ha nagyon akarta az ember (pl esportolni ESL stb.) megtudta tanulni.
Ez nem más mint lusta emberek játékszere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Szóval van nukeom végre
tudom valamit az ini.be kellene turkálni de akkoris bsszák meg

Ezt a 2 skint adták v.melyik limitalt cucchoz.