Hirdetés
-
Mobilarena
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
olyan sokszor kidobál server disconnected-el. annyira szar az egész,hihetetlen. nem igaz,hogy ezt nem tudják javítani. meg a lobbykereső is mekkora fos. mikor annyit kell várni. néha olyanokat dob be,hogy 5vs7. vicc az egész balance is.

-
killer095
őstag
válasz
dombi81
üzenetére
Na én kész vagyok,mindegy a te fogyatékos agyaddal nem bírod felfogni te b@lfasz hogy attol hogy valaki jobb mint te vagy ami nem lehet nehéz ha mindenkit csalózol,akkor már az biztos hogy csaló.
Hát nem csaló csak nem akkora bot mint tevagy.Az iylen playerek mint naponta szarják tele a chatet nekem ilyen szintű baromságokkal, mert ettől nem érzik magukat akkor szarnak, Mivel csalok igy te nem vagy szar player,és ez igy is van, vannak a te szinteden lévő playerek meg vannak akik JOBBAK attol mert valaki jobb még ne mcsítel.
Leszarom ha most kibannolnak ebbe a topicba ugyis kár bejárni mert csak telehányod mindennap a bizonyítéknélküli komemntjeiddel.
Kellemes ünnepeket majd 6hónapmulva ha feloldodott a banom találkozunk

-
shotika
őstag
A legutolsó frissítés óta eltűnt a zene a meccsek végéről (lehet hogy az elejéről is, azt nem néztem), és bizonyos időközönként leugrik az FPS - na nem vészesen, 61-ről 55-56-ra, de az jobban idegesít, hogy megtöri a játékmenetet.
Csalóval eddig kb egyszer futottam össze (7 óra játékidővel minden lövése fejes volt Drakonnal HC-n...)
-
Tomko78
addikt
Én ezért kezdtem el a fegyvereket ki maxolni gyémánt színre , a statal meg nem foglalkozok ,így elvagyok küzdök a headshootért
Meg az a baj sokan mondják nem kell vele játszani na jaaaa ,akkor kidobtam 12 ezer ft , mert a steam nem képes arra oké nem tetszik akkor fogom és törlöm a accuntodból és időarányosan vissza adok az árából , nekem a legjobban a Ghosts tetszett csak sajna ott baromi kevés a játékos 
-
RazoR
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Rátapintottál a lényegre! Az előző codokban tudtam hozni egy szintet minden meccsen, de itt hol első vagyok hol meg a végén kullogok és nem értem hogy miért. Arra jó ez hogy feldegesítsen a játék ahelyett hogy élvezném azt. Kiváncsiságból visszamentem kicsit bf4-re és furcsa mód első 3-ban voltam mindíg...
Az a gond hogy úgy tűnik hogy rajtam kivülálló dolgoktól függ hogy milyen jól tudok játszani és ez nem jó így. -
Maestr0
tag
válasz
dombi81
üzenetére
De tenyleg, en nagyon kivancsi lennek az altalad gyanusnak velt killcamekre! Ugyis minden lobbyban van hacker, pikk-pakk feltudsz venni parat! Ugy talan lenne ertelme ervelni, lenne mirol vitatkozni, esely meggyozni a masikat!
Lehetetlen, hogy a jatekosok egy csoportja 100 lobbinkent talalkozik csaloval, a masik fele meg lobbinkent tobbel is..
-
dombi81
senior tag
válasz
Maestr0
üzenetére
Az ami életszerű és lehetséges, az meg is történik és úgy is van. Maximum letagadják, elhazudják, azt a legkönnyebb. Mit vársz ettől a világtól? Pont a játékokban lesznek becsületesek az emberek, amikor a való életben percenként pofátlanul az arcodba hazudnak. Mit meséljek még?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Mivel én nem játszok COD BO3-al ezért megosztok 2 kódot amely 2016. március 31.-ig érvényes. [link]
6T838S5JNX
R9LQHM8JWGA kód 2XP-t ad a Zombies módra 15 percre.
Az akciót kezeli és adminisztrálja a Monster Energy Europe Limited. -
mcwolf79
veterán
válasz
Maestr0
üzenetére
Ez igaz.
Fel kell tölteni Youtube-ra a gyanús killcam-eket (hála a beépített Theater módnak ez kivitelezhető), mert ez így csak vagdalkozás.
Nem azt mondom, biztos vannak cheater-ek, de közel sem annyian,mint egyesek itt hirdetik.
Nekemis összejött már nagyon durva K/D-s meccs, mikor az ellenfél is noob volt, meg a Scorestreak-ek is osztották a halált. Van mikor összejön, van mikor nem. -
kovimester
aktív tag
-
dombi81
senior tag
Emberek, nekem ne hablatyoljatok róla, hogy ebben a játékban nincs (és/vagy kevés a) csaló, már az ötödik lobbyban vagyok ahol 72-5-öket lő az ellen. Csak két indok miatt nem dobom ki az egeret és a billentyűt az ablakon: 1 pénzbe került; 2. nincs értelme gerinctelen férgeken felcseszni az agyam. Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek.

-
Tomko78
addikt
Nekem tudod mi a bajom vele első körben lövök egy 25:7 következő kör ugyan az a map ugyan azok az emberek és egyszerűen halhatatlanok lesznek , lőttem egy 5:18 ,na engem ez idegesít , és azért tartom ezt a gamet egy elég gyenge Codnak , MW3 -Bo2 .Ghosts-an ilyen nem volt AW hanyagoltam
-
RazoR
veterán
Hát srácok vagy én öregedtem meg, vagy a játék nem az már mint volt, vagy túlságosan rágörcsölök de olyan szinten nem adja hogy azt elmondani nem tudom. Leülök hogy na játszom egy jót és 3 kör után olyan szinten b@szkod az ideg, hogy össze tudnám morzsolni az egeret. Én nem tudom, hogy mi van, mit szívnak a mai codosok amitől ennyire pörögnek de hihetetlen, hogy mennyire béna vagyok pedig nem vagyok rossz játékos és nem ma kezdtem codozni de néha azt érzem hogy tolok egy uninstallt mert valamiben kárt fogok tenni.....
-
BandiHUN
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tégy rá egy thermalt,mindjárt a család is csuklani fog

De végülis ez ilyen.Remek ellenpélda például a másik oldalról(BF3) a slugos shotgun,ahol ha sokat lősz shotival,unlockolhatsz egy Slug kiegészítőt,ami egyetlen lövedék kilövését jelenti,DE a shoti összes sörétének erejével,igaz lassabb a golyó,mint egy snipernél,és nagyobb az esése,de na ott Én kergettem a snipereket a frászba,mert sluggal szedegettem 1 hitre a map szélén kempelőket
Természetesen közelre is maradt a hatékonyság,csak ugye elmaradt a shotiból a multikill,mert 1 lövedék.Mondjuk az persze itt is idegesítő,aki Drakonnal túl jól ismeri a kemphelyeket,de én vállat vonok,én is tudtam,hol lehet snipert lőni BF3-ban...
Többezer killt és átkot összehoztam sluggal.Kicsit most visszakapom,BÁR mióta ennek hírement,van egy agresszív Draconos slotom is,ergó azért én is végigpörgettem a cuccost háromszor.De sokszor azért nem adja.Kempelni nem szeretek,tyúbot nem túrok helyek miatt,de pl.vesztős béna társas körben inkább tolom be a Drakonozást minden mindegy alapon. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
hát akkor ne tedd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atidzsiforc
őstag
na ma megkaptam h drakonnal aimbotozok

-
Casanova*
veterán
válasz
venom1987070
üzenetére
na ez király! 6 fpssel fps huszár vagy

-
Casanova*
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
jó hát nem kell maxra állítani!

-
atidzsiforc
őstag
válasz
Casanova*
üzenetére
játékban az egered dpi-je legyen maxon és játékban az egér érzékelőt vegyük lejjebb!
legyszives olvasd el az egeres topik osszefoglalojat -
mgm81
aktív tag

-
barack1997
senior tag
lyaly mi van itt

Nekem 50/10-es net lett a 10/1 után, a 66-300-as ping-em, lement 30-50-esre, azóta sokkal jobban megy a game

-
BandiHUN
veterán
Francba,hát még Karácsonykor se bírtok egymással?És mi a francért tartozik a topikra?Tudjátok,privát üzenet jobb szél,a kutya nem kíváncsi erre itt!

Peace És Fragteljes Karácsonyt Mindenkinek!

-
Tomko78
addikt
-
Casanova*
veterán
hogy állítsátok be az egeret fps játékhoz?!
1. vezérlőpult - egér - az egérmutató beállításai ,,fül,, - a rámutatás pontosságának javítása. innen vegyük le a pipát, nem kell! a csúszkát ne bántsuk,hagyjuk középen!
2. az egered szoftverében is kapcsoljuk ki a rámutatás pontosságának javítása opciót.
3. játékban az egered dpi-je legyen maxon és játékban az egér érzékelőt vegyük lejjebb!
4. steam-ben a black ops 3 indítónál jobb klikk tulajdonságok - indítás opciók beállítása - ide másoljuk be ezt a szöveget!
-noforcemspd -noforcemparms -noforcemaccel
na így lehet pontosan célozni,így lesz legjobb az egérirányítás. a nagy profik így tolják!

-
Casanova*
veterán
válasz
venom1987070
üzenetére
358.91 november 9.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Milyen arena shooter?

-
birorichard
őstag
Hát nem tudom, nem fogok korábbi drivereket pakolgatni egy ilyen szar arena shooter kedvéért, mikor minden más jól fut, tanuljanak meg kódolni/ne akarják szándékosan elb*szni. Jelenleg stabil 60 fps-t ír, de egy hatalmas stuttering az egész. Gagyi, kár, hogy nem lehet visszakérni a pénzt, most megtenném.

Amúgy olyan fura, hogy minden évben ez a menetrend. Kiadják nagyjából játszhatóan, aztán a kezdetleges balanszot még jobban elk*rják, van egy fegyver, ami mindenkit hamarabb lő le, aztán elb*sszák az épphogy működő performancet is, ezzel együtt microtranzakicós itemek hada jön, kiadnak pár dlc-t, aminek a fele remake, februárban meg már promozzák az újat.
Kiégtem, srácok, elég volt ebből. Néha biztos előveszem majd a split-screen kedvéért, mert abból szűken mér az Isten PC-n, de 72 óra játékidővel ez a leghamarabb megunt COD-om, pedig nem sz*rabb, mint a többi, csak nem tudom... Fárasztó már. Jó játékot mindenkinek, ha esetleg lesz modkit, arra még visszanézek, addig bye. -
Maestr0
tag
Jaja, rossz a balance neha. En neha ha egyedul jatszom siman back out-olok/kilepek a lobbybol, ha latom a szamlalokor a csapateloszlast, es 6 fos party ellen mennek 5 lvl10-es csapattarssal. Na nem feltetlen azert, mert kd wl stat romlana, mert 1 map alatt ugysem romlik csak max egy ezrednyit a stat, hanem mert nem elveznem, hogy fekszem b-n, erre leszednek 1 tizeddel mielott mienk lenne, mert a fogalmatlan csapattars atfut rajtam amikor epp foglalok, mert azt sem tudja milyen modot jatszik.
Nem szegyen visszalepni a lobbytol ha szemmel lathatoan kedvezotlen. -
killer095
őstag
válasz
tarBubbles
üzenetére
Csak tudod elég nehéz értelmes statot lőni mikor mind 3 pont az övék mert nincs aki foglaljon,vagy a rosszabik eset mivel lámák és nem birnak lelőni senkit az enemy szarrá spammeli az uavot és egyébb finom killstreakeket , Nem azt mondom hogy KD buzi vagyok de tudom mi az én szintem amit tartani akarok és tudok ha nem krumplikkal kell egyutt játszani.
És mivel általában az én SPMem a legnagyon 99%ban ha a lobbyba nézem akkor MINDIG hozzám rakja ezeket a pro játékosokat

-
tarBubbles
tag
válasz
killer095
üzenetére
Értelmezd amit látsz. Mivel osztott képernyőn játszanak, ezért akinek a neve végén ott az 1-es, az megkapja az acc tulajdonosának a rangját. Plusz valószínűleg ő kontrollerrel játszik.
Miféle ekkora szint? Mert a prestigehez semmi más nem kell csak idő, rengeteg idő. Egyszer nem kell nyerned meccset és akkor is megtudod lépni.
A játék nem nézi a kda-t amikor elosztja a csapatokat, hanem az spm-et (score per minute). Alacsony szinten is lehet valakinek jó spm értéke, nem számít. De tény, hogy rossz az egész mert a játék próbálj a két csapatot közel azonos szinte hozni. Ezért van, hogy kb. az első 3 magas spm játékos egy csapatba kerül és megkapja az utolsó 3 játékost, a másik csapatba pedig a középső 6 jut (mivel általában van 2-3 extrém magas és 2-3 extrém alacsony értékű játékos).
Harmadjára pedig, egy sima meccset játszol, mit érdekel? Nincs semmiféle rang rendszer vagy valami. Egyedük a W/L ratiod tud csökkenni, pfff... és persze az xp bónusz kevesebb. Ha annyira egy szintű játékosokkal akarsz játszani, akkor irány az Arena. Ja, ott senki sem játszik mert ott ez meg az van.atidzsiforc: sajnos ha vannak extrém eltérések az spm-ben, akkor úgy borul a rendszer ahogy én írtam
bőven elég lenne ha az 1. az A, 2. a B, 3. az A, 4. a B, stb... csapatba kerülne. lehet nem lenne tökéletes, de mindkét csapatban lenne "jó és rossz" játékos is. -
-
killer095
őstag
Már nem azért de ekkora szinten hogy lehet valaki ekkora láma ?
Másik kérdésem: miért van az hogy MINDIG én kapom az olyan csapattársakat akik kb egy krumplival érnek fel?
Ha lobby leaderboardot nézem kb vagyok én legyen az-az 1-es szint van 1vagy 2 darab értelmes player aki 1vagy a fölötti szinten van és vannak a többiek akik ilyen -1578415.
Ja és általában ugynézz ki a "balance" hogy az a 2-3 jobb ember ellenem van én meg kapok a botokat akik "mai példa" srác szemből ripeprrel leszúr a csapatársam meg gondolom éppen a fikát turta az orrában mert lazán elgyalogolt mellette majd a srác hátbaszurta őt is. Szép statja is volt 1-26 és 2prestigebe volt WTF, hogy jutott fel egyáltalán odáig?

-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
régi drivert tedd fel,azzal nem akadozik.
-
birorichard
őstag
Mi lett a játékkal? Délután felraktam, de valami undorító módon akad, mint egy 486-oson...

-
venom1987070
csendes tag
Valakinek otlet hogy miert dobja el az fps-t?
-
kovimester
aktív tag
Tiszta katasztrófa lett a forum.
Cheater itt cheta ott cs**ló.
Szánalmas. -
Maestr0
tag
Pár egyértelmű dolog is lesz benne, de hátha vkinek akad új info is. A 'mennyi cheater is van valójában' témát most kihagyom, úgysem lehet meggyőzni senkit.
Gyanús alakok ellen van bekészített 'steril' classom: Ghost,hard wired,blast suppressor,dead silence, suppressed fegyverrel. Ha így is fura dolgokat csinál, akkor van értelme nyomozni.
Ezen perkek nélkül ezer dolog miatt preaimelhet.Ghost: Meg kell tanulni, hogy mennyire kell gyorsan mozogni ahhoz, hogy ne jelenj meg az uavon. Ezt magatok is csekkolhatjátok--> Minimapon a sárga nyíl te magad vagy. Alaphelyzetben élénk sárga, míg ha mozogsz/futsz halvány sárga lesz. Olyankor amikor elhalványul. akkor nem lát az uav. Elég kb 1-1,5 másodperc mozdulatlanság (pl. megállsz regenerálódni, újratölteni,headglitchelni,kempelni,fegyvert felvenni földről, sőt smg-n kivűl az összes fegyverrel ha ads strafe-elsz, akkor uavon megjelensz, mert nem elég gyors a mozgás), és már megjelensz ellenfél minimapján.
Ellenfél használhat sixth sense,tracker perkeket. Ezt a hard wired tompítja, azaz míg HW nélkül mondjuk 6 méterről aktiválódik a sixth sense indikátor, addig HW perkkel csak 3-4 méterről, hasonló hatás Tracker perk lábnyomoknál.
Blast suppressor: Nélküle megjelensz minimapon jetpack használatnál, plusz rohadt hangos a jetpack. Nemegyszer volt már, hogy egy gyanús alak rámfordult-preaimelt mondom wtf, erre killcamben olyan egyértelmű volt,hogy honnan érkezem, hogy öreganyám is belőtte/meghallotta volna a hang alapján.
Én is simán preaimelek, sőt, ha épp awareness-t is használok, jó fülessel úgy be lehet lőni a dead silence nélküli játékosokat (és dom,demo játékosok 95%-a nem használ dead silencet), hogy simán jó időzítéssel elkezdek lőni 2-3 tizedmásodperccel hamarabb, minthogy bejönne a sarkon, így instakill. Teljesen wh gyanús killcamben.
Awarenessel tényleg mindent hallani, DS nélkülieket rohadt hangosan, DS-eseket pedig annyira countereli,mintha neked nem lenne awarenessed, neki meg nem lenne DS-e, szóval kioltják egymást.
Jó fülessel az enemy újratöltését is simán hallani.Egy jó játékos (mivel általában a jó játékosok a wh gyanúsak) sokkal nagyobb százalékban be tudja lőni, hogy honnan fog érkezni az enemy. Zászlók helyzete, spawn flip-et előre látja,érzi a játék folyását, tudja, hogy az uav késik kb. 1-2 másodpercet, ami sprintnél lehet 10-15 méter külonbség is. ha lősz egyet unsilenced fegyverrel, belövi pontosan, mint egy műhold, hogy honnan jött. Már én is ismerem annyira a mapokat, hogy a másodperc tört része alatt beazonosítom a pontot, ahol van. Nem kell agyalni, hoy melyik épület melyik része, emelet vagy földszint.
Tehetnétek fel wh-gyanúsakról videókat, de ne egyet egy személyről, hanem legyen legalább 3-4 furcsa kill, mert 1 pre aim killcam bármikor összejöhet szerencse miatt is.
-
mgm81
aktív tag
válasz
venom1987070
üzenetére
A fórumon leírtak alapján: ennek a játéknak nincs olyan konfig ami bőven elég.
-
Xaels
félisten
válasz
venom1987070
üzenetére
Azért talán ha leírnád azt a configot részletesen akkor lehet könnyebben tudnának segíteni...
-
venom1987070
csendes tag
Sziasztok!Olyan problémám van hogy random gondol egyet és leesik az FPSem (18 Max!!!) mellette akad mint a rák.Teljes géprestart után jo szokott lenni de sokszor csak másodikra és akkor normális lesz 140 körüli FPSel.ram nem fogy el és a config is bőven elég neki.
-
killer095
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Valaki H1Z1zik innen? ha igen felvehetne

-
birorichard
őstag
Szerintem az a szomorú, hogy odajutott ez a játék, hogy komolyan lehet vitatkozni arról, hogy mennyi csaló van. Valóságos iparág épült a cheatekre, senkit nem érdekel a kiadó/fejlesztő oldalról, lehetetlen monitorozni, használ-e valaki valami unfair segítséget, mi meg csak szívunk. De legalább ma ne ezen görcsöljünk, csináljanak maguknak kistestvért, mi meg toljuk a bejglit, ennyi...

Egyébként az vigasztal, hogy idén nem volt választásunk, Battlefront szerintem nagyon gáz, Battlefield nem jött, a Hardline úgyszintén gáz, ez meg önmagában nem egy rossz game, tartalmas is, úgyhogy aki esetleg meg akarja venni karácsonyra, és nem hajlamos a perifériát odab*szkodni a falnak, annak végül is ajánlom, főleg, ha van más olyan játék, amivel kockulni szokott, és nem csak ezen kell idegeskednie.

-
xrace77
tag
Végre kimaxoltam a vállról indítható fegyvereket.
Végén már nagyon untam.Kellemes Karácsonyt!
-
laceszgamer
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
El lehet poénkodni, persze...

-
killer095
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr
Kellemes ünnepeket BO3 játékosok!

-
laceszgamer
addikt
válasz
dombi81
üzenetére
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy néha még a csalásnak látszó dolog mögött is lehet értelmes magyarázat. Nuketown-on például én már csak úgy reflexből mindig megsorozom a házak emeletén a falat ha FMJ-s fegyver van nálam.... persze erre nem egyszer kaptam a beszólásokat, ha lekaptam valakit, pedig csak taktika.

Másik nagy kedvenc manapság Hardpointon Man O War rá a hőérzékelő és poén kedvért néhány füstgránát.
Élvezet a dolog, főleg ahogy sokan ész nélkül a füstön át jönnek. 
Na mindegy nem élménybeszámoló akart lenni, csak arra akartam rámutatni, hogy sokszor ha elsőre nem is látszik rendben lévőnek valami, esélyes hogy van rá magyarázat.
-
tbundy
csendes tag
monster kód: BK9H7WF85P
boldog ünnepeket
-
dombi81
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azért annyira ne mondogasd, mert a végén még elhiszem, hogy én lennék a noob. De néha azért jobban esik kiugrasztanom a nyulat a bokorból.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
dombi81
üzenetére
en meg nem jatszottam sokat (33ora), de meg egy darab cheaterrel nem talalkoztam. az ellenseges repulo scorestreakeket le kell loni raketaval es maris megfogyatkoznak a gyanus killcamek
.amugy meg hozol egy seraphot combat focussal meg overclock perkkel, folyamatosan tudod hozni az uavokat meg a care packageket (elobbi 500 pont utobbi 550 szoval kb egyszerre tudod majdnem mindig hivni mind2-t) es maris elonyben van a csapatod. ha sikerul nem meghalni kozben, akkor meg lightning strikekokat is kb egymas utan tudom spamelni. tegnap kifogtunk egy ilyen enemy teamet, mikor a fenti taktikat probalgattam, imadtak minket:

raksi egyiknel sem volt, hogy countereljek, de a kopkodes az persze ment

-
AD4MINATOR
nagyúr
király net, erős gép, noob ellenfelek = magas k/d
-
-
killer095
őstag
válasz
dombi81
üzenetére
Nem értelek titeket akik 24/7 cheaterek látnak, én mióta játszok cheatert nem láttam max engem cheatereznek.. szerintem csak bebeszélitek magatoknak ezt a "sok a cheater mert 50 killt lőtt egy 10-15 perces DOMmeccs alatt"
Vannak játékosok akik jobbak mint a többeik ez esetben TE.

-
dombi81
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Valahogy igen. 50000 plusz killeket összeszedtem minden egyes COD-ban, de úgy látszik, ebben is csak 1 év után sikerül, miután kikopnak a pofátlan cheaterek.

-
dombi81
senior tag
Ha mégegyszer azt mondja valaki nekem, hogy nincs egy szakajtó cheater ebben a játékban..
Elkeserítő. Hogy mivé lett ez a Call of Duty. Számtalan gerinctelen csal orrba-szájba, főleg így késő este.
Mindjárt letörlöm. -
Casanova*
veterán
-
L_ajos
őstag
Köszi!
Megpróbálom a driver cserét

Viszont most vettem észre hogy a beállításokban nem engedi medium felé venni a texturákat. Mikor megvettem még extra-t is engedte. Okosan optimalizál a cég

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg az a baj sokan mondják nem kell vele játszani na jaaaa ,akkor kidobtam 12 ezer ft , mert a steam nem képes arra oké nem tetszik akkor fogom és törlöm a accuntodból és időarányosan vissza adok az árából , nekem a legjobban a Ghosts tetszett csak sajna ott baromi kevés a játékos 
Kell egy kis idő míg ráérez az ember, bár szerintem ez évről évre így van a CoD-ok esetében, mindig kicsit más lesz ahhoz, hogy az elöző részben működő taktika és megszokás már ne működjön.
Természetesen közelre is maradt a hatékonyság,csak ugye elmaradt a shotiból a multikill,mert 1 lövedék.
Többezer killt és átkot összehoztam sluggal.Kicsit most visszakapom,BÁR mióta ennek hírement,van egy agresszív Draconos slotom is,ergó azért én is végigpörgettem a cuccost háromszor.De sokszor azért nem adja.Kempelni nem szeretek,tyúbot nem túrok helyek miatt,de pl.vesztős béna társas körben inkább tolom be a Drakonozást minden mindegy alapon.
Végreee !!! de amúgy se hallom mit mondsz , max olvasom de sebaj 

bőven elég lenne ha az 1. az A, 2. a B, 3. az A, 4. a B, stb... csapatba kerülne. lehet nem lenne tökéletes, de mindkét csapatban lenne "jó és rossz" játékos is.
Végén már nagyon untam.