-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
#54774016 #3261 üzenetére
Így is úgyis sok a csaló. Sajnos! [15 Ways To CHEAT in Black Ops Cold War] Legtöbben használják a xim apex csalási módszert. Kontrolleren még erősebb aim assist és egéren is. Már egyik népszerű youtuber is lebukott. Egérre xim apexet használt elég erős célzó segítővel. Ezért van olyan sok ,,profi játékos,, Bo4-ben pc-én nincs aim assist,nem lehet xim apexet használni. Itt lehet is rendesen játszani,darálni. mw2019 és cold war-ban rengeteg a ,,profi játékos,, (xim apex-es kis köcsögök.) Nagyon dühítő,hogy a fejlesztők ezeket a csalási módszereket nem tudják tiltani vagy egyszerűen csak leszarják.
-
Corpuscle
őstag
válasz
#54774016 #3254 üzenetére
Az átlövés meg hogy lekövet a falon keresztül, az két külön dolog.
Erre ment a szerkesztésem.
Az engine owning multihack programnak 2.5 millió fórumozója van. Vajon miről beszélgetnek ezek ott... ez kb a csalók számát is jelenti szerintem. Más ember mi a faxnak menne oda fórumozni?
Nem tudom, neked volt előfizetésed. -
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
#54774016 #2993 üzenetére
Szerintem a földön nem lesz már olyan multiplayer játék ahová nem készítenek majd csalásokat, vagy ne használnák azt. Ez alapból felhasználói oldalon dől el, aki h.lye, az élni fog vele, és elég sokan élnek is vele, ezzel éltetve ezt a csodálatos "ipart". Egyszerűen már szinte képtelenség szűrni, megakadályozni kiadói oldalról ezt. Nem létezik már olyan kód, rendszer, anti-cheat program amit ne lehetne előbb-utóbb kijátszani.
Nem kell sokat várni, vagy "meglepődni", mikor van aki képes az Assassin's Creed-ben csalni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest