- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozefgucci1
addikt
Sajnos elég sokan gondoljuk azt , hogy az SBMM megléte egyáltalán nem kedvező , emlékszem sokan a másik topikban írták is ha itt is marad nem jönnek át ide .Gyanítom az alap hibákon nem igen tudnak mit reszelni már . Gondolok itt a bugyuta gránátdobásra a nevetséges fegyverhangokra és az elnagyolt textúrákra.
Sokkal jobb lett volna ha egyfajta EarlyAcces-ként dobták volna ki fél áron és szépen reszelgetve egy fél év után kaptunk volna egy kész a codhoz méltó művet .Korai hozzáférésként többen lenyelték volna ezt a hányaveti kiadást . -
shotika
őstag
Ez az SBMM nagy hisztiket okoz, amióta létezik, de nekem semmi gondom vele. Az elején szoknom kellett, de szerintem tök jó, hogy így minden meccsnél ott van a kihívás lehetősége - persze aki állandóan a K/D-ját nézi, azt nem csodálom, hogy felhúzza. Én már elengedtem a régi rendszert.
A negatívumaid jó része szinte minden másik kompetitív mulitplayer játékot érint, nem értem miért pont a Black Ops-on vezeted le a feszültséget.
Nem neked, hanem általánosan: sokadszorra is bebizonyosodott, hogy a játékosok igen nagy része képtelen objektívan megítélni egy játékot, hihetetlen, hogy mennyire végletesen képesek egyesek osztályozni. Ha valami nem az illető szája íze szerint lett megvalósítva, akkor az egész egy rakás szar.
-
ffodi
veterán
Egy kis update hozzá:
- Sokszor van lag lag hátán. Cartel map-on volt, hogy az ellenség ugrott ki a fűből és egyik képkockán nem volt senki, következőn telibe láttam, semmi átmenet és lelőtt.
- Jött valami update, ami rontott a teljesítményen kb. 10%-ot
- Megjöttek az ablakból kempelős haverok is
- Konzolosok ellen továbbra is ott az anomália, hogy mintha előbb látna, mint én őt, ezt a killcam is visszaigazolja
- Meccs végén itt is záródik a lobby és újat keres
- SBMM is itt van újra, ahogy vártam, fel is b@szott
- Ja és mintha találkoztam volna WH-s játékossal is, mielőtt beléptem az ajtón már lőtt, radaron nem láthatott, mert applikálva volt a megfelelő perk, nem futva mentem, és követett a falon keresztül, vagyis nem a hang leplezett le...+ Egy pozitívum a sok negatívum között, hogy lehet szavazni map-ra
MW-nél ugyan ez volt, azt anno megvettem, ezt nem fogom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- VR topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest