- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Még 1-1 gameplay minden pályáról:
- Sattelite - Hardpoint
- Miami - Domination
- Armada - Domination 12v12
- Crossroads - Domination 12v12 -
lacy86
addikt
“amit most látunk, az egy régebbi Alpha build, amit most próbálhattunk ki,”
ha ezt most nem irod le akkor nagyon csunyat irtam volna le
Ha ez igaz, akkor szerintem egy jo kis jatekot fogunk kapni.Nekem tetszik pl. amikor a “sivatagban” vagyunk es robban valami akkor az tenyleg olyan hanghatas.
Nemelyik fegyver hangja is tetszik de azert vannak meg bugok
A “Miami” palya szamomra nagyon nehez lesz mert ossze-vissza hallottam a trappokat. 🤪🤪 -> lehet ez is mèg az alpha verzionak tudhato be. Ha nem akkor gondban leszek.
Egyelore ennyit tudok elmondani. -
Linem
senior tag
Megnéztem a videodat, és Oriic streamelt videoit is. Ezek után már egy kicsit változott az előző véleményem. Nem olyan rossz ez.. Az MW19 szintjét nem éri el, de valamennyire ez is élvezhető lesz. A hangról nem is azt mondanám, hogy gyenge, hanem inkább furcsa, de gondolom idővel megszokható.
Az történhetett, amit írtatok már, hogy régen elkezdték már a fejlesztést, és már akkor az alapokat kivitelezték. Ezeken nem akartak módosítani, és közben figyelmen kívül hagyták, hogy hirtelen 2020 lett. -
-
KaitouP
nagyúr
-
-
shotika
őstag
Üdvözítőek az infok, és a látottak! Aminek különösen örülök a multiban, hogy visszavettek a halál utáni hang erősségéből (MW2019-ben mindig megijedek, mert nagyon éles a hang), illetve a a szintén halál utáni felülről bezoomol a kamera effekt is eltűnt. Nagyon megtöri a játékmenetet.
Viszont a Spy plane hangja kva idegesítő már most
-
-
Linem
senior tag
Igen, sok mindenben egyetértek. Bár még mindig korai lenne teljes véleményt alkotnom, mert szerintem ennél jobb lesz a végső változat, legalábbis remélhetőleg.
Viszont a grafikai megvalósításra nem írtál semmit. A játékélmény sokat segít az összképen, ezt értem, és gondolom a multi része is valamennyire szórakoztató lesz, mint az MW-nek, de akkor is... Hol van itt a beharangozott RT? A mai gameplayek alapján lehet csak engem lombozott le, hogy az RTX3000-es, PS5, XBOX SX megjelenésének idején kinézetre ez nagyon gagyi lett. Ahogy előttem is írták, CS:GO szintű operátor mozdulatok.Szóval remélem azért ennél több lesz benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó hát én mit mondjak, egyedül vagyok széles e világon, amikor azt mondom hogy future COD jöhet, sőt akár Infinite Warfare 2-t is szívesen tolnám.
#185) lacy86
PC-re vettem 60 euróért. Konzolra majd jövőre veszem. Cross-play így is lesz, meg az elért eredmények konzolon is megmaradnak.
#186) zkxdn
Még nincs róla hír, de szinte biztosan működni fog.
-
-
Corpuscle
őstag
Nyomtuk egy időben rendesen. Aztán ő pihentette, most meg én.
Nekem nagyon tetszett a játék, de fél év, közel 500 óra után már kopott a lelkesedés. BO4-nél ugyanez volt.Visszarázódni megint, hát. Most a Snowrunner-t tolom. Illetve húzom a terhet. Feltett lábbal, közben Spotify-t hallgatok. Ez kicsit nyugalmasabb.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre nem tudom hogy erre mit gondolja. Amit én hallottam az az, hogy a trailer kész, dátum is van elvileg, szóval itt valami más lesz a háttérben.
A Warzone-os reveal továbbra is tervben van, király lesz, ha az is csúszik amiatt, mert ezzel valami gond van és szórakozik vele Acti...
-
shotika
őstag
"elképzelhetőbb, hogy gondok akadtak a fejlesztések körül."
Szinte biztos, hogy valami nem oké, főleg, hogy a tervezett 2020-as codot ugye passzolták és a Treyarchnak kellett előrehoznia a saját CoD-jukat - 3 év helyett 2 év alatt összerakni egy teljes címet... hát ez még egy olyan tőkeerős kiadó mögött is kb lehetetlen mint az Activision.
Anno PC-én nagyon jót tett egy kis szünet a cod2 idejében, hogy 2 éves pihi volt a cod4-ig. Volt ideje kiforrni magát a játéknak és a közösségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest