- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Az, hogy mennyien vették meg, nem jelenti feltétlen azt, hogy mennyire lesz "sikertermék". A leggyengébb részeket is igen sokan megvásárolták. A srácoknak nagyon bele kell húzni, ha ezt is annyira érvényesíteni szeretnék, mint a Modern Warfare-t. Tehát egy ici-picit mégiscsak van köze egy leárazásnak, egy hónappal a megjelenés után a sikerességhez. Ez nem véletlen. Mint ahogy az sem, hogy nem hangzik el itt a topic-ban annyi dicsérő kijelentés e termékkel kapcsolatban, mint ezt megelőzően az egyel korábbi részt illetően.
#2888: egyedül 4K-n, HD textúrákkal éles a kép, ugyanez 2K-n már homályos, szétfolyós. De a készítők nem voltak tisztában a távolságok felmérésével sem, ami a gombostűnyi figurákat illeti a távolban.
-
KaitouP
nagyúr
"That’s right: the legendary Call of Duty: Black Ops II 6v6 map known as Raid will be ready to play in Black Ops Cold War at Season One launch."
FUCK. YEAH!!!
Részemről nem baj a csúsztatás, és egyértelmű is, jön a CP 2077, az első hétben csak az fog folyni mindenki csapjából, és én is inkább arra próbálnék rá, aztán majd lehet visszamenni CoD-ozni ha a kezdeti izgalom lecsillapodott.
-
Corpuscle
őstag
Akkor gyorsan goldozom mindkettőt. Aug már max level, M16-on kell még dolgozni.
#2656 soo277 Körönként 8-10 fejest bead mindkét fegyver. Nem feltétlenül csak az én érdemem. Damage növelő kieg fennt van, egy burst rövidebb távra. A vége felé a távolságot is ki lehet küszöbölni. Szerintem is kell a nerf.
#2657 oriic Itt van Mr. Kisbalta..., akarom mondani Tomahók is?
-
Corpuscle
őstag
Csak azért írtam, mert bejött neked. A végén szorozd meg kettővel a hatékonyságot. Volt, hogy már felnevettem. "Ez is fejes!" Amikor éreztem, hogy fejes lesz, már rá se húztam a második burst-öt. Most nem tudom a pontos setupot, de van damage növelés, meg recoil csökkentés a vége felé elég jelentős.
-
KaitouP
nagyúr
Hát őő... Az úgy volt hogy nem olyan foscsi lassú a PS4 rendszere, hogy fél év mire lefényképezi a screen-t, akit amit aztán OTG adapterrel és pendrive-al tudnék a leggyorsabban a telefonomra juttatni, hogy aztán feltöltsem... Jó na, bűnbe estem, igen! Lefotóztam a kijelzőt! Vállalom! De azért egyszer-kétszer csak lehet... Nem?
-
KaitouP
nagyúr
Viszont a bad ending egyébként meg
mert a Black Ops 2-ben megnem kánon, ott van Woods és Mason is, utóbbi Raul Menendez trükkjével Woods keze által hal meg, amit aztán fia, David is megtud akkor, 1989-ben. Szóval ja, a sztori
nyitva marad, és hogy mi lesz a Perseus csoporttal, az egyelőre rejtély, mint ahogy amit mondtam, az is, hogy Bell vagy Adler, egyikőjük vagy mindketten meghaltak a lövésben - vagy mindketten célt tévesztenek. Bírnám, ha ez egy olyan jövőbeli CoD játékban derülne ki, mint a Black Ops 2. -
Őt szoktam nézni, most grindeli a Dark Matter-t napi 18-22 vagy több órában, és így viszonylag gyorsan halad. 9 nap telt el a megjelenés óta , és 10 gold-nál jár , ebből a sniper már diamond, launcherek is lassan beérnek. Ebből a szempontból egy full time streamer jóval könnyebb helyzetben van mint mi , mivel ezzel a grindeléssel keresi a napi betevőjét is, nekem is csak a 2 hónapos tavaszi pandémia pihenő miatt lett meg a damaszkusz. Am nekem még egy darab gold sincs , egyszerűen nem létezik ennyi időm a folyamatos 12 órás meló meg némi alvás mellett.
-
ribizly
veterán
-
omfgk
veterán
Sajnos a cod nagyon hasonlít ebben a fifára.
Akkor is veszik mint a cukrot ha szar.
Ha pedig a szart is veszik akkor minek csináljanak jót? Ennyire egyszerű.
Battlefield 5 buktája után nekem kapóra jött az MW. Egész pofás lett. Sokat nyomtam vele. Mivel azóta se jött új bf így kipróbáltam a CW-t. Ment a refund. Mert ez a rész röhej. Minden szempontból gyenge.
De láttam ,hogy ez is ilyen meg olyan eladási rekordokat döntögetett. Tehát bőven elég ez a szint is ahhoz ,hogy a lé csorogjon. -
KaitouP
nagyúr
Itt valóban erről lehet szó hogy megy a terelés az egyik oldalon nem kapható gépre. A current gen gépek nem lesznek hirtelen egyik napról a másikra gyengébbek, és ha maradunk a szérián belül, akkor csak rá kell nézni az MW-re. Szimplán belefostak az arcunkba, a next gen gépet szerezni tudó elit VIP team (most itt nem rád vagy más korrekt arcra gondolok) meg idegeskedés nélkül élvezheti a játékot olyan feature-ökkel, amit ami current gen-en valóban nem lehetséges. Ez azért már több mint dühitő.
És pontosan, ezért vettem meg a cross-gen bundle-t. A semmiért. -
-
KaitouP
nagyúr
Legalább tudsz haladni az animékkel, mi annyi mindent néznénk sokszor, de gaming mellett ritkán jut rá idő.
Most mondjuk újranéztük (én újra, barátnőm elsőre) a Higurashi no Naku Koro ni első két évadát, hogy képben legyen a mostani új évaddal (azt közbe félbehagytuk), meg az új Love Live megy még. Na de offolom az offot, majd folyt. Discord-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged