- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgabor12
tag
válasz
Corpuscle #3969 üzenetére
Tudom, el is vittem 80-as szintig, de már ünnepek alatt is inkább a Rocket League pörgött, most meg Apex Legends van porondon, valahogy most jobban élem ezeket.
Ezért is érdekelt volna a dupla BP xp, mert akkor pár kör Warzonenal be tudnám fejezni.
Groza-t eddig még csak földről vettem fel WZ-ban (ha egyáltalán azt lehet felvenni
), ott emlékeim szerint bejött, de mindenképp ránézek majd CW MP-ben is mit tud, köszi.
-
-
steele80
senior tag
válasz
Corpuscle #3680 üzenetére
Ebbe vagy hasonlóba futottam bele. TDM 4 fős klán játszott a clan tag-re már nem emlékszem mi volt, de 15 és 30 ezer pont között végeztek. Az egyik biztos kerek 30k volt. Az volt az érdekes az egészben, hogy nagyon nem is lehetett őket látni. Nekem 650 pontot sikerült összeszedni a kör végére. Estem keltem. Azt sajnálom, hogy nem néztem vissza a meccset, lehet tanulságos lett volna. Viszont ez a tudás szerintem már káros az egészségre.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Corpuscle #3510 üzenetére
Ott a pont.Hiába az effekt hossza,a flash/stunt 1mp-en belül,ha számolja,viszont a fielddel jó lett nekem is.Csak még gearheaddal is ritkán töltődik újra...szóval azért igyekszem a flashokkal is.Sokmindenhez sajna ez hiányzik,van pár kihívás,stb,ami tök könnyűnek néz ki,aztán hála a sokszor bugzásnak is,alig halad.Mondjuk mostmár azért adogat camo-kat,a free alatt szinte csak levelben haladtak a fegyók.
-
steele80
senior tag
válasz
Corpuscle #3340 üzenetére
Néhány hónapja pont arról szólt egy hír, hogy a felnőtt tartalmú játékok kimondottan gyerekeknek szánt fizetős plusz tartalmakat kínálnak és ezt a gyakorlatot valamilyen gittegylet már vizsgálja. Azonban tény, hogy a 18-as figyelmeztetés elég paradox módon hasonul a tartalommal. Bekapcsolt voice chat-nél lehet hallani, hogy zömében gyerekek játszanak 10-14 éves kor környékén. Utána pedig a szülők csodálkoznak, hogy egy kretént neveltek a jobbsorsa érdemes gyermekből és ehhez asszisztálnak a gyártók a gyerekes tartalmakkal.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Corpuscle #3334 üzenetére
Ó, köszönöm a válaszokat.
Tehát akkor a simát is megvehetem? Az jó mert nem kerülne annyiba
A TV-m biztos nem támogatja a 120Fps-t, csak a 4K-t és a HDR-t (LG) nem egy drága TV volt 1 hónapja.
A Ray tracing nem tudom mit jelent de megpróbálok utána nézni.
Igen a lényeg az, hogy egyáltalán ki tudnám e használni ha a cross-gen bundlet venném meg.. -
törölt tag
válasz
Corpuscle #3249 üzenetére
Az átlövés meg hogy lekövet a falon keresztül, az két külön dolog. A lemezeken és a gipszkartonon én is átlövök mindig.. de amikor az átláthatatlan fal mögött leköveti a mozgást és még azt is amikor leguggoltam, az a wallhack biztos jele. Az engine owning multihack programnak 2.5 millió fórumozója van. Vajon miről beszélgetnek ezek ott... ez kb a csalók számát is jelenti szerintem. Más ember mi a faxnak menne oda fórumozni?
Szerintem kibaszott sokan csalnak... nekem is volt előfizetésem az engine owning progira, azóta messziről felismerem a wh és aimbot csalókat... a killcam-ban leköveti a mozgásodat, a szobába belépve nem néz körül, hanem úgy jön be, hogy folyamatosan rád céloz, sokkal kevesebb golyóval öl meg, mint egy becsületes játékos... stb...
Amikor valaki pisztollyal !!! mászkál nyílt területen, csak úgy teheti meg halál nélkül, ha a wallhack miatt látja hogy tiszta a terep... és biztos a győzelemben,mert az imbot azonnal fejest ad mindenkinek... én is ezt csináltam..
és most is sokan így játszanak.. magyarok is bőven sokan.
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Corpuscle #3176 üzenetére
alapból hosszútávra eléggé szór az elején a Groza, vagy kevés...remélem később jobb lesz, 30-as weapon szinten vagyok vele, de közelre nekem az M10 jobban adja, sőt jól felszerelve még távolra is jó, a Groza szemtől szemben olyan lassú mint egy medve ahhoz képest, bár nyilván egyén függő, én a rohangálást szeretem nem a pálya egyik végéből a másikba lőni
-
shotika
őstag
válasz
Corpuscle #3150 üzenetére
Így a pályaválasztásnak sincs sok értelme, hisz minden meccs után újrakalibrál a játék. Hetek óta nem láttam mapválasztási lehetőséget.
De egyébként sincs túl sok kedvem a játékhoz. Nézegettem a szezont is, de annyira meg nem köt le, hogy ott gubbasszak minden este a játék előtt a teljesen jelentéktelen skinekért.
Ami jó lenne, az meg drága külön.Éjszakai Nuketown meg szánalmas. Eddig is macerásan lehetett meglátni a gubbasztó enemyt, hát még annyira se lehet kiszúrni...
-
x_pnK
tag
válasz
Corpuscle #3154 üzenetére
Sziasztok!
Kb egy hete váltottam videokártyát a gépben RX570-ről RX5600XT-re, és sehogyan sem tudom belőni úgy a játékot, hogy ne legyenek irdatlan FPS dropjaim a legutóbbi patch óta.
Főleg Nuketownon gáz a helyzet, tök mindegy, hogy milyen részletességekre állítom a dolgokat, az avg. fps nyilván változik tőle, de kb 10mp-enként 100-120 közötti fps-ről leesik 50-60-ra egy pillanatra és ez azért elég zavaró. Full mikrolaggos lesz tőle a játék.
RAM nem fogy el, MSI Afterburnerrel annyit látok, hogy a GPU usage leesik 50-60%-ra olyankor.
Tápom nem hiszem, hogy hibás lenne (1 éves kb.), a procinak elviekben ki kellene hajtania a kártyát (FHD-ban jászom), más játékban nincs is gond.További infók:
Ryzen 5 2600 @ stock
HyperX Fury 2x8GB 2666 Mhz
be Quiet System Power 9 500W
A játék pedig SSD-ről fut.Amiket próbáltam:
- beállítások mindenfele állítgatása (lowesttől-highig)
- legfrissebb GPU driverrel, illetve a tegnapi patch notesban megemlített verzióval is
- VRAM limit állítása 70-80-90%-raBárkinek bármi ötlete lenne, szívesen venném.
szerk.:
(bocsi, nem válasznak akartam írni.)
-
nanorambo
őstag
válasz
Corpuscle #3154 üzenetére
Igen, egy fárasztó nap utan kicsit kikapcsolna az ember. De itt bakker külön rá kell készülni. Kialudni magad, energiaital (utalom), reflex edzés stb. És akkor mehet a game úgy hogy levegőt sem veszel közben mert már azt is bünteti és kapod a headshotot. Nevetséges. Sajnos érik az uninstall. Lehet újra elkezdem az rdr2-t.
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
Corpuscle #2833 üzenetére
Igen, próbáltam. De nekem a "hibám", hogy túlságosan komolyan veszem a meccseket.
.... vagyis jobban mondva a multis játékokat. Próbálnám szórakozásnak felfogni, de nemtom'. Pláne mikor még társul hozzá az hogy sikerélményem sincs, a kettő együtt nálam nagyon be tud tenni és baromi hamar megutálom az ilyen jellegű játékokat.
... pedig szeretnék velük játszani. De annak sincs értelme hogy kettéver az ideg fél óra után.
[Csokifalo]: Hát, ez nem lenne rossz végül is, ha tényleg alakítanának rajta.
-
Linem
senior tag
válasz
Corpuscle #2784 üzenetére
Longshot-ra tényleg nem rossz. Azonban változó, szerencse is kell hozzá. Van olyan, amikor folyamatosan ugrálnak ki az épület mögül, mint céllövöldében a kacsák...csak lőni kell folyamatosan, mert ha megállsz, akkor sniperrel leszednek. Viszont többségben a nagy aprítás közben bedob a hátam mögé 2-3 enemyt és vége a jó sorozatnak.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #2706 üzenetére
Ezt most nem igazán értem. Ti már letudtátok P3-ig, de van egy rahedli player akiknek még nem volt ideje rá, most kapnak esélyt, pluszban egy kis löketet is egy duplázós event formájában. Ettől még nektek nem veszett el semmi, a bundle-t meg mindenki behúzhatja. A szezon kezdetekor ahogy eddig, meg úgyis resetelnek a dolgok tudtommal.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #2626 üzenetére
Teljesen jó vagy!
A lifetime (14 óra 35 perc játék, 124 meccs mostanáig) kicsit több csak nálam, 361.81, bár ebben benne van hogy főleg TDM-et nyomtam, a heti adatom egyelőre (csak objective-es meccsek, főleg Domination) már jóval több:
Nem egy nagy szám, de az tisztán látszik, hogy ha valaki becsületesen teszi a dolgát csapatsziten, az meglátszik az SPM-en is.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #2451 üzenetére
Ő az első számomra, de ezzel biztosan más is így van a saját párjával, egy harmonikus kapcsolatban. Egyébként mi úgy élünk, hogy minden közös, így természetesen a PS5 is, ha akarok odaülhetek, de úgy döntöttem hogy elsősorban ő használja inkább, én meg majd belakom az én gépemet úgy ahogy számomra jó, később, mikor lesz egy második is.
-
válasz
Corpuscle #2352 üzenetére
PC-tolom de kontrollerrel, így 95%-ban konzolosokkal rak össze! Sokszor előfordul, h három-négy körön keresztül nem találkozok PC-sekkel.
laragirl83: Nekem 1.3-as a K/D arányom és így viszonylag kiegyenlített lobbikba kerülök. Illetev elég ritkán vannak kiugró eredményeim.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Corpuscle #2000 üzenetére
Ha lehetne kapni PS5-öt idén újra még.
De itt direkt szívatnak prevgenen (igen így leírva mert a Beta egész korrekt volt azt kell mondjam), hogy vedd meg az új gépet.(ami elméletileg van gyakorlatilag meg egyik oldalon nincs.) De egyébként egy gerinctelen marketing stratégia amolyan igazi Activision húzás.
-
-
válasz
Corpuscle #1807 üzenetére
"Vissza amúgy sem esünk, egyre profibbak leszünk!" - jaja, de profi soha sem leszek már.
Tegnap kevesebb mint egy órát játszottam csak, estem-keltem, mentem is vissza a helyemre, a scoreboard második felére.
Inkább hagytam a fenébe.
Ma is adok neki egy esélyt, remélem jobban fog menni. Még maradt egy kevés a tegnapelőtti lelkesedésemből. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- AliExpress tapasztalatok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest