-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az alakzatokat és az textúrákat lassan tölti be? Bemegyek egy szobába és kell 2-3 másodperc, amíg betölti a falakat és ajtókat meg a textúrákat. Sokszor az ellenség is csak akkor jelenik meg a monitoron, amikor már szitává lőttek.Nemrég töltöttem le újra a játékot, fél éve még jól ment. A többi játékkal nincs baj.
-
astrojoe12
tag
A zombies módban tud valaki játszani, állandóan kidob migrating hosts üzenettel, vagy nem talál embereket. Melyik móddal lehet/érdemes játszani?
-
astrojoe12
tag
Hogy lehet gyorsabban feloldani az operatorokat?
-
astrojoe12
tag
Az előbb első lettem 30 ponttal free-for-all HC Hardcore módban, de a scoreboard-on nem voltam rajta. A második lett az első 16 ponttal én meg sehol. Most ilyenkor mi van?
-
astrojoe12
tag
válasz
astrojoe12 #5880 üzenetére
Megoldódott. A virtuális memóriát mindegyik meghajtón 4-8gb-ra állítottam és újra fordítottam a shadereket.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A textúrákat lassan tölti be játék közben, van erre megoldás?
rx590 8gb, r5 2600x, 16gb ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest