- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #732 üzenetére
Nem optimalizalt, mas motor van alatta.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #728 üzenetére
EZEN dolgoztak?!? Huztak uj texturakat az MW3ra es kiadtak. Ennyi.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #662 üzenetére
-
n.gab
aktív tag
válasz
birorichard #657 üzenetére
Én nem kaptam meg a hűtőmágnest tőlük.
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #606 üzenetére
Engem az zavar hogy néha akaratlanul is dashel jobbbra balra
-
wjbhbdux
veterán
válasz
birorichard #517 üzenetére
SSD-n kb 10 sec a pályatöltés, haladni kell a korral a codhoz már minden kell 14 magos CPU 160 GB ram és 4TB SSD
.
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #512 üzenetére
A multi kissé rondább de nem olyan feltünő.
-
törölt tag
válasz
birorichard #463 üzenetére
Este akkor megnézem. Nekem csak az aim assisst rémlik, de ez a belassulós dolog jó lenne...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
birorichard #454 üzenetére
A Ghosts vicces... ugye XO-ra megkaptam és leginkább ott játszok vele (PC-n retek szar, de ez ugye nem újdonság) de az összes class mellett ott van a zöld felkiáltójel, mindig. Miért? Hát a camo DLC-k...
Meg mindenhol a reklámjuk, pl. a Drill Instructor és a Snoop Dogg (amik amúgy még az átlag amcsiknak is ciki) voice pack-ek folyton ott vannak lent a News bar-on. De a többi szar is ami benne van... áh, egy vicc az egész.
Arról nem is beszélve hogy milyenek a DLC-s pályák. Elhagyatott hajó ahol szellem (!) az utolsó killstreak, mexikói izé ahol bajuszt meg revolvert kapsz, etc etc... kabaré.
Alapvetőleg azt rakták össze amit a rajongók kértek - lean (micsodajól megoldva!), balanszolt fegyverek (erről nem nyilatkozok inkább), nagyobb pályák - hát megkaptuk őket, de a végeredmény sz*r lett. És én meg azt hittem hogy az a Sledgehammer miatt lett olyan az MW3 amilyen... hát az IW az bizony egy szar banda.
-
@rglaaf
veterán
válasz
birorichard #454 üzenetére
MW2-t azért durván sokkal többen tolták még a megjelenés után hónapokkal is
-
tDr1v3r
veterán
válasz
birorichard #452 üzenetére
Ráadásul launch day, amikor még a tábor kis töredéke vette meg a játékot... mondjuk a Ghosts 15k körül volt pár nappal launch után (peak-ben nem tudom mennyi), de ez lesz még több is. Ahogy hallom a port se rossz, meg a játék is hozza a kötelezőt... a Ghosts februárban 500k eladott példánynál járt ha jól emlékszem, ez ugyanekkora vásárlási ráta mellett lehet 3x-os fix játékosbázist fog jelenteni.
Ha nagyobb lesz a tábor és lesz alkalmam free weekend alatt kipróbálni akkor lehet bevásárlom én is valakitől kulcs formájában (vagy megosztatom valakivel Family Sharingben).
-
ForRedGlory
félisten
válasz
birorichard #290 üzenetére
Na megvan elvileg, hogy miért néz ki csúnyán a grafika. PS4 topicban kaptam választ, hátha valakit érdekel. [link]
Valaki kipróbálhatná, hogy nyugodtan dolgozzam
-
ForRedGlory
félisten
válasz
birorichard #287 üzenetére
Ahogy nézem Kevin Spacey ugyanabban a stílusban kommunikál, mint a House of Cards-ban, ami több mint kiváló sorozat. Érdemes belenéznetek, ha nem nézitek. Elképesztő
A grafikára... csak 2 percet tudtam játszani, mert meló, és csak megnéztem gyorsan hogy indul. Ott nekem nagyon nem tetszettek a textúrák, de lehet, hogy
1., közel ültem a géphez
2., bugos és nem töltötte be jól őket
3., nagyok az igényeim... mondjuk nem egy szebb játékot tudnék mondani, bár ahogy nézem COD:AW-ben inkább a karakter modellekre gyúrtak rá, hogy az nézzen ki jól.Na majd, ha többet játszottam, akkor tudok normálisabb véleményt megformálni. Kár, hogy engem nem izgat a multi, mert a reflexpisikék mellett nem tudok már érvényesülni "vén" fejjel. Remélem a single legalább hosszabb lesz, mint az előző részeké, bár ahogy olvastam valaki 5 óra alatt kitolta
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #275 üzenetére
Sz*r konzolport, nV optimalizalassal. Mast nem vartam csak remenykedtem...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #271 üzenetére
Nagyon úgy néz ki. Még állítgatom mert nem hiszem el. Ghost szebb es jobb SP-t produkált pedig akkor gyengebb GPU-m volt...
Télapó_: [link], elorendelesnel ingyen posta volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #248 üzenetére
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
birorichard #69 üzenetére
Van benne némi BO2 beütés, de szerintem ez csak a modern technológia miatt van. Ez inkább akar reális maradni, míg a BO2-ben volt egy erősen "meseszerű" beütés (szerintem)
-
Polllen
félisten
válasz
birorichard #7 üzenetére
Mint a többi játékboltban megvehető olcsóbb quadrotos móka. Engem nem tudott lekötni egy kicsit sem.
-
Garada
őstag
válasz
birorichard #5 üzenetére
Az első olyan codom volt ahol beruháztam egy ilyen csomagra.
-
Garada
őstag
válasz
birorichard #3 üzenetére
MW sorozat nekem is tetszett mint történetszál nagyon ütött bár a mutlirész a szokásos volt ezért is jó a BO2 mert változatos és nekem ez kellett
-
Garada
őstag
válasz
birorichard #1 üzenetére
Őszintén a sorozat mai darabjai közül csak a Black Ops 2 tetszett de az nagyon. A többi részről nem tudom ezt elmondani multi rész sehol se kötött le annyira a történetre még azt mondom oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- BMW topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest