- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tallica
csendes tag
Valaki nem tudna erre megoldást? Mindig ezzel a hibával fagy ki a játék. Nyilván nincs összefüggésben, de általában mindig akkor, ha jól megy, ha bénázok véletlenül sem... Már teljesen kikészít. Játék, pb újratelepítés megvolt, driverek frissítve, kémprogram, vírus (elvileg) nincs... Kerestem már mindenfelé megoldást, de semmit sem találtam.
-
Vanir
veterán
válasz n a x v i L #28492 üzenetére
Van egy fake KoneDriver.exe, amiben silent aim meg wh van.
-
Gyula84
veterán
válasz n a x v i L #28492 üzenetére
ez nem feltétlen azt jelenti mint amit jelent egy cod4-es playernek szvsz
pr1mzejEE
akkor másold be a main mappába egyszer probáltam így betölteni cfg-t akkor mintha oda tettem volna[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz pr1mzejEE #28490 üzenetére
Ez a kérdés már nem él, megtaláltam.
G4ula84: fogalmam sincs, soha nem használtam az 5 év alatt ilyen kiegészítő cfg-ket.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz pr1mzejEE #28489 üzenetére
Még valami: Hogyan kell felülírni a CoD4/main/localized_english_iw00.iwd-n belül a gamefonts_pc.iwi-t? (Mert hogy ez egy csomagolt fájl) Esetleg ideiglenesen csomagoljam ki, majd tömörítsem vissza? Mert én felülírtam és most azt írja, hogy "Couldn't Load image 'gamefonts.pc' "
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Láma kérdés, de muszáj:
Miért írja ki, hogy couldn't exec crossfire.cfg, ha execelni akarok? A crossfire.cfg abban a mappában van, ahol a config_mp, tehát egy profilban.
-
Ármester
válasz #40835072 #28484 üzenetére
Az nem vírus, hanem egy reg cleaner progi
a 9005 hibát viszonylag egyszerűen meg lehet javítani.
Töröld le a PB-t a pbsvc.exe-vel. Töröld ki a játék mappájában lévő pb mappát is a biztonság kedvéért. Majd ismét pbsvc.exe, és install pb. Utána pedig pbsetup.exe-vel frissítsd a PB-t.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
törölt tag
nem oldódott meg a Losing Key Packets 9005 problémám pedig inyomtam a tűzfalat!
egy PC Optimazer Pro vírus van a gépemen de nem tudom letörölni!
nem lehet hogy az lesz az? -
Vanir
veterán
Tegnapi egy-meccses fragek.
(Azért ez a címe, mert az otek által elkezdett selfbust sorozat tagjának hinnének...)[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
-
Korcsii
őstag
War, csipával lő, hangja mint a hangtompítós kp, radaron semmi. wrf?
azt mondja fix 250 fps...
-
-
pr1mzejEE
addikt
Köszi
Amúgy, esetleg ha van kedved leírhatnád nekem privátban vagy akár ide is, hogy te hogy csinálod a dolgokat.
Gondolok itt arra, hogy avidemo vagy fraps, aztán ha avidemo, akkor mivel tömöríted össze a fájlokat (virtualdub?) és azt milyen codeck-el, amit aztán vegas-ba rakok és megszerkesztek.
Amúgy egyéb szerkesztőprogramot használsz? Sony Sound Forge vagy egyéb?Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Viktor18
tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy milyen egy hardcore szerver? Ott mik vannak beállítva?
-
f.bator
tag
válasz Gyula84 #28470 üzenetére
Tegnap este majdnem hasonló volt a szitu nálunk is. Team ellen mentünk, egy volt köztük a beugró, akinek egyúttal a legjobban ment. Diszkréten meg is jegyeztem mapváltásnál, hogy megérne egy misét a demója. Talán a véletlen műve, de ez a megjegyzés rossz hatással volt a skilljére, a meccs vége felé pedig a modorára (1 körrel nyertünk).
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Gyula84
veterán
ma toltunk egy war-t a lényeg mixerek lowok és van egy med,
feljönnek ledobja egyiket a pb filewhitlisttel mondom tuti az lesz a med megkérdezem és valóban, azért vártunk 2 kört, majd kidobtukha jól tudom ez egy gyors ellenőrző a nem kívánatos mappákra a cod4 mappán belül
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
törölt tag
xFirén nem tudok castlakozni semmilyen szerverre mert nemtörténik semmi ha rákattintok a szerverre , se akkor ha jobb klikk belépés :S
-
törölt tag
Nincs PH! s promod clan?
Vagy szerver? vagy nem akar valaki csinálni (klánt)?
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.
MarcZ, jók az észrevételek és köszönöm őket, de tisztában vagyok vele , amúgy csak és kizárólag a shotok minőségére vagyok/voltam kíváncsi (bár ezt nem írtam oda, így az én hibám). Semmi zenére vágás vagy egyéb munka nem folyt a renderelésen és a fraps-al való kivágáson kívül.
-
MarcZ
senior tag
A quality az alrighty, de szerintem egy kis editet kell még bele csiszolnod. CFG is úgy rendben van, de picit változtatnék rajta, hogy jobban csillogjon, mint a legtöbb ilyen movie-ban. Félre ne érts, nem azt akarom, hogy ilyen divathülyeség "sameshit" legyen, csak azok inkább adják a "film" hangulatot.
Majd megint kellene picit játszanunk.A man's got to do what a man's got to do.
-
pr1mzejEE
addikt
Üdv.
Arra gondoltam csinálok valami fragvideó féleséget és érdekelne, hogy szerintetek ezek a fragek "videó képesek-é-e" ?
-
Keni21
tag
válasz #40835072 #28458 üzenetére
http://www.tek-9.org/forum/call_of_duty_series-46/call_of_duty_4-13/losing_key_packets_9005_cod4_-_fix-106795.html itt a megoldás
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
törölt tag
losing key packets 9005 miatt folyton kickel ! mért?:S
-
Viktor18
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A szerver beállításokon belül, a HQ beállításnál, ez a kettő mit jelent?: set koth_delayPlayer
set koth_spawnDelay
Illetve aktiváltam új mapokat, de nem tudom betölteni, mert errort ír. Nem találja őket. Valakinek valami ötlet? -
csucsbicep
nagyúr
Értem, köszönöm. Öcsémnek kéne összedobjak egy gépet és 1680x1050 felbontás lenne valószínűleg és multira kell
-
pr1mzejEE
addikt
válasz csucsbicep #28452 üzenetére
Ennél a játéknál inkább a vga dominál, szóval, ha a CPU-d kipörgeti a VGA-t, akkor nincs gáz.
-
f.bator
tag
Szerintem nem gyártanak olyan 2 vagy 4-magos procit, ami nem vinné el a játékot fullosan. SZóval ha kapsz 2.8G-s bármilyet, az már elég neki. Inteleket nem ismerem, de AMD-re ez igaz.
-
Vanir
veterán
Elvileg nem támogatja a négy magot. De attól még a 4 magos, jobb proci jobban kipörgeti a kártyát, bár ebben annyira nem vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a játék profitál vmit a 4 magból vagy inkább egy magasabb órajelű 2 magos jobb hozzá?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz f.bator #28448 üzenetére
Cb-n kézzel kell beírni a guidodat.
Nem lett megváltoztatva CB-n semmi, csak a cod2 key lett kicserélve.Amúgy Global Punkbuster guid bann, szóval valaki fogta magát és cheatel-t egy jót a keyemmel, majd jól lebannolták.
[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
válasz pr1mzejEE #28445 üzenetére
Nem vagyok otthon a CB-n, ezért sanszos, hogy hülyeséget mondok A GUID-ok ott nem bemondásos alapon íródnak be? Szóval nem elég belépni a CB account-odba, és ott megváltoztatni? Mondjuk az sem lehet gyenge, de hogy a gépem registri-jében nézelődjön valaki (még én sem szoktam), az azért elég izé. CG-n nem is lehet kézzel beírni GUID-ot, azt egy droid nézi le az IP címed és a szervered figyelése alapján...
Az MBi nem tartalmazza a GUID-ot, szóval ez egy demo alapján kiadott ban? TZAC vagy valami más osztotta ki?[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz f.bator #28444 üzenetére
Szerintem valaki feltörte a registry file-okat a gépemen és úgy cserélte ki.
Amúgy közvetlen alá ezt írta egy fórum társunk.Igazából tehetetlen vagyok, de tudom, hogy nincs értelme idegeskedni, mert azzal sem jutok előre és nem is ez volt az életem.
A cod4 origim megvan legalább.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Esetleg okulásképp beírom ide is:
Ellopták a tiszta cd kulcsomat, majd átírták egy bannoltra és az én tiszta cd kulcsomat lecsalták.
Hihetetlen és undorító.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Igaz cod2, de valaki segítsen, aki tud! Cod2 topicba is feltettem, de így több szem látja és eléggé hasonlít egymásra a két játék.
Szóval játszottam ma cb-t és a gyerek ezt fotózta le:
Fogalmam sincs, hogyan de ott más guid van, pedig én nem cseréltem le a keyemet.
-
Balinov
titán
válasz Korcsii #28438 üzenetére
persze, eredeti. kozbe leesett nekem is, hogy lehet rejtett mappaban van, most mar okes. koszi azert
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Korcsii
őstag
-
Balinov
titán
sracok, megakadtam. tegnap win reinstall. regi cod4 installbol a players profile mappat lementettem, most ujraraktam a cod4-et, bemasolom a jatek konyvtaraba a profiles mappat, de nem jon elo az uj profil, csak a default lvl1-es.
mit szabtam el?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tallica
csendes tag
A lagometer-t be lehet úgy állítani a cfg-ben, hogy a jobb alsó sarokban legyen?
-
Viktor18
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség! Létrehoztam saját CoD4 szerverem! Az lenne a gondom, hogy HQ megy a szerón, és ha valaki leszedi, akkor az lenne a normális, hogy tovább megy, amennyi az időlimit. De nálam úgy van, hogy ha leszedi az ellen, akkor eltűnik, és új kezdődik, hiába van hátra 1 perc. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Illetve még annyi, hogy a CoD RCONTool-ban, hogy tudom beállítani az automata üzeneteket a szeróra?
-
f.bator
tag
válasz #40835072 #28428 üzenetére
Azokat a sorokat, amelyek azonosak (pl. ha van már egy F7 bind), azok közül a régit töröld ki (ha nem kell). Bárhová másolhatod, a CoD át fogja rakni a neki szimpatikus helyre (abc sorrendben).
-
f.bator
tag
válasz #40835072 #28426 üzenetére
Most be kell hogy valljam: az életben nem írtam még bind-ot konzolba Én mindig a cfg-t szövegszerkesztem. Ha a cfg-be belekerültek a bind-ok, és a játék azt a cfg-t használja, amibe belekerültek (ld. rendszergazda mód win7-nél), és nyomtál a szerverre először fellépve egy B52-t, akkor atom biztos hogy reagálnia kell a tweak beállításokra. Ez a bal alsó sarokban felbukkanó "unknown command Backlot..." felirat is jelzi. Sajnos azt nem lehet megcsinálni, hogy csak a belső terekben legyen jobb a világítás. Ezért van, hogy crosson megvakulok szabadtéren
-
törölt tag
válasz #40835072 #28425 üzenetére
épületen belüli fényt hogy tudom növelni?
most átírtam ilyenre :
bind F8 Crossfire; r_filmtweakenable 1;r_gamma 0.95; r_filmtweakbrightness 0.5000; r_filmtweakcontrast 2.6; r_filmtweakdarktint 1.6 1.7 1.9; r_filmtweaklighttint 0.2 0.3 0.8; r_filmtweakdesaturation 0"
de az ég nekem túl fakó (fehéres) és a házakban belül sötét!
ezt a kettőt mivel tudom állítani?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz f.bator #28421 üzenetére
bebindeltem de nem csinál semmit!
bemásoltam consolbe pl: bind F8 "^0[^2Backlot^0];r_gamma 1;r_filmtweakbrightness 0.2;r_filmtweakcontrast 1.7;r_filmtweakdarktint 1 1 1.2; r_filmtweaklighttint 1.2 1.1 1;r_filmtweakdesaturation 0" t és nem történik semmi ha ki/be kapcsolom a tweaket és nyomom az f8 at :S
de pl: pr1mzejEE -t múködik
[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
Hopszi, nekem ez kapcsolja ki/be a tweak-et ha kell (pr1mzejEE cfg-jében ez nincs külön sorban, alapból bekapcsolódik F5-től F8-ig)
bind F9 "toggle r_filmtweakenable 1 0"
[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
De mondjuk ez felhasználófüggő is. PL én főleg kiskalázok épületek belsejében, ezért a belső terek kellemesen fényesek, viszont a külső terek túlságosan fényesek. Illetve vannak dobások, amik felhőkhöz vannak igazítva, szóval meccs előtt próbáld ki, hogy látod-e a fontos felhőket az adott mapon.
[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
Mivel ez erősen hardverfüggő, lehet hogy éppen az enyém lesz neked bejövős
bind F5 "^0[^2Crash^0];r_filmtweakdarktint 1.6 1.6 1.6;r_filmtweaklighttint 0.7 0.7 0.7;r_gamma 0.9;r_filmtweakbrightness 0.2;r_filmtweakcontrast 1.7;r_filmtweakdesaturation 0.2"
bind F6 "^0[^2CrossfireCityVacant^0];r_filmtweakdarktint 1.4 1.4 1.5;r_filmtweaklighttint 1.1 1.1 1.1;r_filmtweakdesaturation 0;r_gamma 1.1;r_filmtweakbrightness 0.2;r_filmtweakContrast 1.7"
bind F7 "^0[^2StrikeKillhouse^0];r_filmtweakbrightness 0.2;r_filmtweakdarktint 1 1 1.4;r_filmtweaklighttint 1.1 1 1;r_filmtweakcontrast 1.6;r_gamma 1.2;r_filmtweakdesaturation 0"
bind F8 "^0[^2Backlot^0];r_gamma 1;r_filmtweakbrightness 0.2;r_filmtweakcontrast 1.7;r_filmtweakdarktint 1 1 1.2; r_filmtweaklighttint 1.2 1.1 1;r_filmtweakdesaturation 0"[ Szerkesztve ]
-
f.bator
tag
válasz #40835072 #28419 üzenetére
Ezt így, ahogy az isten megáldotta, bemásolod. Persze ha F5-től F8-ig neked másra kell a billentyű, akkor átírod a kiosztást. Ha pont jól jelenik meg neked a kép valami csoda folytán, akkor örülsz, ha nem, akkor átirkálod a paramétereket. Én vagy két órát sportoltam rajta, amíg elfogadható lett.
Fellépsz a szerverre, nyomsz egy B52-t, és nyomogatod a gombokat F5-től F8-ig. Ki fogja írni pl. hogy unknown command Backlot, de ez ne zavarjon.
Ha win7-esed van, érdemes beállítani az ikonján, hogy rendszergazdaként fusson, így a C/program files/activision/.... könyvtárba tesz mindent (esetedben a cfg-t), különben meg ötletszerűen rakja a virtual store-ba, meg a fene tudja hová.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz #40835072 #28416 üzenetére
Be kell őket bindelgetni, pl így: (ez az enyém)
bind F5 Strike; r_filmtweakenable 1; r_filmtweakbrightness 0.5;r_filmtweakcontrast 2.4;r_gamma 1.1; r_filmtweakdarktint 1.69 1.7 2; r_filmtweaklighttint 0.2 0.3 0.8; r_filmtweakdesaturation 0"
bind F6 Backlot/Crash; r_filmtweakenable 1;toggle r_gamma 0.9 1.1; r_filmtweakdesaturation 0; r_filmtweakbrightness 0.45;toggle r_filmtweakcontrast 2.5;r_filmtweakdarktint 1.5 1.62 2;r_filmtweaklighttint 0.2 0.3 0.6"
bind F7 City;r_filmtweakdarktint 1.6 1.8 1.8;r_filmtweaklighttint 0.2 0.3 0.6;r_filmtweakdesaturation 0;r_filmtweakbrightness 0.55;r_filmtweakContrast 2.5;r_filmtweakenable 1; r_gamma 1.15"
bind F8 Crossfire; r_filmtweakenable 1;r_gamma 1.1; r_filmtweakbrightness 0.5227; r_filmtweakcontrast 2.4; r_filmtweakdarktint 1.7 1.7 1.9; r_filmtweaklighttint 0.2 0.3 0.8; r_filmtweakdesaturation 0"[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz hunhell #28407 üzenetére
Amúgy ez valami videó kimenetes dolog miatt van így. Be lehet állítani a vga driver-ben, hogy ugyanazzal a brightness-el mentse el a képet, mint amit valóban látsz, mert az asztal és játék teljesen mást használ. Nem tudom mennyire érthető, de valami ilyesmi.
tDr1v3r: Filmtweak-el + fps-ed lesz. 20-30-50 ez helytől függ.
[ Szerkesztve ]
-
hunhell
csendes tag
válasz pr1mzejEE #28405 üzenetére
Hát akkor nem tudom mért ilyen sötét. Pedig ha nekem is ugyan ott van a fényerőn a csúszka akkor ugyan ilyen sötét és a felénél szép világos, mondjuk igaz hogy a hirtelen fényerőváltozás beletelt 1-2napba mire megszoktam de megérte.
Kezdek bekattanni a losing key miatt, nem tudom mivel levezetni a szabad időm -.-
-
tDr1v3r
veterán
Ezek a filmtweak-ek amúgy hatással vannak az framerate-re? Szívesen betolnék egyet, csak félek hogy az amúgy se sok képkockámat levinné...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
hunhell
csendes tag
válasz pr1mzejEE #28400 üzenetére
Fényerősséget vidd feljebb beállításoknál kb a feléig, és told föl a grafikát persze csak akkor ha úgy se lesz fps laggod. Amúgy asszem nekem 1.6-1.7 körül van az r_gamma és kb teljesen úgy néz ki mint a cfg factorys képeken.
talica:
ez huzamosabb ideje van vagy csak most pár órája? Ha csak most akkor valszeg a szolgáltatóval van valami gond.[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Egy élmény lehet ilyen fények között játszani!
* * *
Ellenőrizd a gépedet! Nincs-e valami kéretlen (Spy, malware) program, ami keményen lefogja a géped erőforrásaid?
Kitölthetnéd az adatlapodat is...így nem kellene annyit kérdezni!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
tallica
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a ping-em a játékban több mint a kétszeresére nőtt? Eddig 30-40 között volt, most 90-100 között van. Nem állítottam el semmit, játék közben ugyanúgy nem fut semmi a háttérben mint eddig...
-
Vanir
veterán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest