- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Felmentem egy mapot végigjátszani...hát valami katasztrófa,hogy hol tart a ,,közösség".
H.E.C. klán valami elképesztő...lelövik a srácot,erre beírja,hogy láma cigány!!!
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni.Ha lelőtték,az nem jelentheti azt,hogy esetleg a másik jobban játszik nála? Klántársa ugyanez...lelövi valaki,akkor az a reakció,hogy ,,hú de láma vagy".Ezt azt hiszen a hat halálából hatszor játszotta el.De a legjobb az volt,hogy mind a kettő kőbunkó,de olyan szinten,mint ,,menj visza anyádba",vagy éppen a ,,kusolj baz+".Ha jól gondolom,MaciG is tanúsíthatja,hogy mennyire sekélyesek ezek az emberek.Ja,és mikor szóltam,hogy a lelövéséért talán nem kellene anyázni,meg cigányozni,akkor hirtelen én lettem a ,,mocskos zsidó".Gondoltam írok egy kis helyzetjelentést.
kanczy szólt.uff.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Sirandrish
legenda
válasz dr.bubo #8297 üzenetére
1 hónapja van pista...meg easycleanerrel folyamatsan karban tartom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dr.bubo
őstag
válasz Sirandrish #8296 üzenetére
Remélem segiteni fog.
10mega nem sok. Nem rég telepitetted újra windows-odat? Nekem már több, mint egy éve van fent az XP, lassan rá kell szánnom magam, hogy újra rakjam.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Sirandrish
legenda
válasz dr.bubo #8295 üzenetére
nekem nincs az asztalon semmi de nem gázmert lefutattam a Disk Clernaert (nekem 10mega szemetet talált) meg a Reg cleanert is lefutattam..aztán majd délután kiderül hogy hat-e valamit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dr.bubo
őstag
válasz Sirandrish #8294 üzenetére
Az asztalon kéne lennie egy külön parancsikonnak hozzá. Mindent egyben megcsinál, nem kell külön-külön szórakozni vele.
JA és, ha megnyitod az ashampoot, akkor alul van a one-clck-one fül.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Sirandrish
legenda
válasz dr.bubo #8293 üzenetére
jó...akkor kész...hogy segit-e azt nemtudm de mindenesetre nagyon szépen köszönöm
ez a "One-Click-One" hl van? nem a Disk Cleaner az?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dr.bubo
őstag
válasz Sirandrish #8292 üzenetére
Igen, újjra inditás és kész. Esetleg havonta ugyan ezt megcsinálni.
One-click-one is érdemes végig futtatni, szépen kitakaritja a gépet. Nekem majd 500MB -t szemetet szedett le.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Sirandrish
legenda
válasz dr.bubo #8291 üzenetére
nah felraktam megcsináltam amit mondtál aztán restart...ennyi?
meg ennek a proginak nem kell futnia csak ezt így belövöm és ennyi?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dr.bubo
őstag
válasz Sirandrish #8290 üzenetére
Nem tudom, nem használok cfosst.
Szerintem nem ütközik vele.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
-
dr.bubo
őstag
válasz Sirandrish #8288 üzenetére
Innen letöltheted: [link]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Sirandrish
legenda
válasz dr.bubo #8287 üzenetére
a cfosspeedel nem ütközik?
egy linket tudsz adni a te verziódrol? esetleg átküldeni mailben?[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz Sirandrish #8286 üzenetére
Hogy jobb legyen a pinged, esetleg próbáld ki a Ashampoo WinOptimizer 4-t.
Menüjében: tuning tools ---> internet tuner ---> automatikus beállitás, és ot válaszd ki a kapcsolatod tipusát.
Nekem gyorsabb is lett a netem, és a pingem is jelentösen javult általa.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Sirandrish
legenda
héj...nem hajnalig kéne fennlenni hanem korán lefeküdni és ilyenkor nyomni hogy amíg tudok játszani a pingem miatt ne legyen üres a szero
-
Sirandrish
legenda
válasz DeSanto #8278 üzenetére
most mé mondod? tegnap én ugyan nem voltam de 11ig 20 percenként néztem a szerot és 10ember alatt szinte sose volt..
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8272 üzenetére
igen időközben megtaláltam de olyasmit irt hogy több napig eltarthat míg belövi
a beállitáskat akkor meg majd átnézem..mndjuk a játékok fülnél mindent Töröltem a CODon kivülEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz DeSanto #8273 üzenetére
sajna a ph-s szerón ma sem lett változtatva,hogy admin nélkül mi fusson,de én bizom a jövőben,hogy egyszer csak elkezdődik valami...hisz ha van admin,úgyis az van,amit ő akar/pillanatnyilag kérnek,de ma is hiány volt azért még őstagból is,nem méghogy adminból mondjuk megoldás lenne,ha lenne valaki olyan admin is,aki este is játszik,mert van igény a szeróra 9után is,min.éjfélig nyomom én is általában,és még utána is vannak...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
DeSanto
őstag
szerintem ez még egy nagyon jó szerver: 62.112.194.111:29065
Majd mindig fullon van!
Ami engem legjobban megfogott 99% Headquarters megy -
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8262 üzenetére
leirtam már privibe is jobb alul ugye van neki egy ikonja,amikor fut,meg egy kijelzőszerűség is,ami mutatja az aktuális fel/letöltésedet....arra kattintasz jobb gombbal,ott lesz a kapcsolat kalibrálása.ahol a beállitásokat is nézted....de jól nézz szét a beállitásokban is,mert sok fül van,sok progicsoport,adatátviteli tipus...ami nem kell,törölgesd ki.de mondom szerintem du se volt rossz pinged,és a game se ment olyan rosszul emlékem szerint,legyaktunk pár emberkét kettesben,párszor mentem együtt veled,hogy lássam,jelentkezik-e valami.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Pubszon
veterán
Ki ismeri a 2PLAY szerver tulaját vagy vmék tagját?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
szabozeee
aktív tag
válasz feka007 #8264 üzenetére
Szerintem is, 2:5 -nél érkeztem.. [ez te vagy]
[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
feka007
veterán
[link] De jó kis sabotage volt most.
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8260 üzenetére
jah értem..a kivételekhez rakjam be az exet? vagyis tallózzam be? az megvan...de mi és hl az a "bemérési adatk törlése"? hol van az?
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8260 üzenetére
ezt privátba ird már le szórol szóra..hogy a tűzfalba? nem értem..minek az iknjára? hogy?
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8256 üzenetére
spd.exe(a cfosspeed könyvtárából) a tűzfalba,jobb gomb az ikonon,bemérési adatok törlése
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsunami73 #8257 üzenetére
valami Stinger....azóta is 20 percenként nézem a szerot progival hátha fenntvan
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8255 üzenetére
de tegyük fel Passt adunk...hány embernek adjunk? 30? és ha valaki nemtud bemenni? akkor jön a rinya hogy passal se tud bemenni..
sajna a PB meg rengeteg embert kilő és nem csak a csiteseket...Pl Tsunami se tudna jönni pedig ő napi 12 órát ottvan..azaz egy törzsvendéget már kizárnánk...sajna marad a bann...más lehetőséget egyenlőre nem látok..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tsunami73
tag
válasz Sirandrish #8253 üzenetére
Ki volt?
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8254 üzenetére
60-70 volt napközbe igen de olyan délután 4től már akármit csináltam aszokásos 170 körüli volt.
Hzzáadtak az mp.exet max prioritáson a tüzfalon beállitottam "kivételnek"(?) ezen kivül mit kell kalibrálni?
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8253 üzenetére
én nyomtam ma egész du...és láttam halálpontos és ablaknélküli szobában gond nélkül rád ugró emberkéket...fura,megemlitettem a dolgot,siri csend volt rá...kellene az a pb,vagy nem tudom,valami trükk.de miért nem lesz zárt a szeró?simán meg lehetne keresni az erre méltó emberkéket még most,amig nyilt,a jelszóval.a törzsközönség szerintem lassan már lesz elég,legalábbis már gyűjthetnétek a neveket legalább,minden szó nélkül,hogy valami kép kialakuljon,kire lehet számitani.szerintem.kár szabadprédán hagyni,főleg hogy este nincs admin.
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8251 üzenetére
kalibráltad?egyébként én egész jó pingekkel láttalak...asszem 60-70 körül.próbáld ki az átviteli seb növelésével is,nomeg remélem hozzáadtad a cod4-et full prioritáson...nem nagyon van jobb 5letem.elé kell lőni az embereknek
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8252 üzenetére
nem átlő hanem átlát...
ma volt egy csunya incidens ilyen falonátlátó emberkével...
azóta is bánom hogy nem végleges bann-t adtam nekiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8249 üzenetére
érdekes dolog,mert egyébként nem keverendő az ilyesmi azzal,hogy bizonyos fegyverek,főleg perkkel átlövik a nem betontömb,hanem rakott tipusú falakat...mondjuk pár láma be is szól erre
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8250 üzenetére
nekem a cfos nem segitett...hiába nyomtam én ping javitására semmit se ment lelljebb
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #8248 üzenetére
hát igen..az szokott
amugy valaki leirhatná hogy milyen csitek vannak...vagyis hgy miket tud vele az ipse mert én pontosan nemtudm csak a falonátlátást vagymit..azt is egy cod2es videobolEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #8245 üzenetére
jah volt egy jó kis sd-crash páros, a végén már ment a wh-zgatás
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #8246 üzenetére
nekem töltés nélkül is olyan pingem van..ezért nem megyek énse
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #8245 üzenetére
Én mennék, csak a gyökér tesóm már megint tölt fel torrentre, 200-as pinggel meg nem akarok játszani... Alig várom már, hogy jövőhéten visszahúzzon debrecenbe...
-
Sirandrish
legenda
van valami jó kis party a seron?
-
Ricko
tag
Üdv. mindenkinek!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a single módba való belépéskor ezt az üzenetet kapom és bármire is kattintok nem történik semmi. A multi az megy.(Gigabyte P35-DS3P; Intel DualCore 6420 /2.13Ghz/; Asus EAX1950 PRO; Kingston HyperX 2 GB; Samsung 300GB Sata II)
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz Boci_83 #8238 üzenetére
Ja, a 86gt jobban szereti az uj játékokat mint a régit.
pl a 3dmark03-ban a 76gt 15500 pontot ért el a 86gt meg 17500-at ugyan abba a gépbe, nélam. a 06-ban meg a 76gt 3800-at míg a 86gt 6400-at ért el. Itt is az látszik hogy az ujabba jobban teljesít.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #8234 üzenetére
eszméletlenül felidegesitett..még apingemet is elfelejtettem és lenyomtam egy airstriket
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #8233 üzenetére
csak így tovább
-
Sirandrish
legenda
Hu de felkurta az agyam valami Stinger.
Ecsém rakja lefele a Kléjmort...vagyis rakná de ugy dönt hgy bevakitja a semmit...nem látott nem is láthatott mert vagy 30 méterre volt előtte és fal takart és mikor mindom hogy csiter még aztmndja hogy Low vagyok...ecsém a semmire dob vakitást mikor kléjmort pakolna csakhátő hirtelen meggondolta magát mert jobb a levegőbe vakitani...
Ideiglenes bannt kaptt de mégegyszer meglátm ha nemis csitel akkor is kap egy végleges..a nymorék..hu de k*rva ideges vagyokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ent
őstag
Gondoltam ha ilyen magasak a pingek, favouritbe rakom a magyar szervereket. Rosszul döntöttem, bármelyikre felmentem aim és barátai csíttel játszottak. De nem a kezdők, 55 lvl el.
Ez a különbség külföldi és magyar szerverek között.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Goliath8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémán, nem indul a játék, akármit csinálok Vistám van. Kijön a kis indító kép, átvált teljes képernyőre, fekete és visszadob tálcára. Tűzfalakat kikapcsoltam, úgyis, valaki javasolta, hogy valami analog mixet állítsak, hang beállításoknál, olyanom nincs.
Gép: c2d6750, gigabyte ds4, asus hd3870, 2 giga kingson
xp alatt szépen futott ezzel a konfiggal, de egy hd2600xt-vel.
kérlek ne írjátok hogy rakjam vissza saz xp-t, mert azt más okból nincs módom.köszi
-
-
loncos
csendes tag
hello!
tudna valaki segíteni
A Call 4 ezt a hibát adja fel:
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
előre is köszi
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8227 üzenetére
azt meg tudja ismételni,de volt már olyan,hogy utolsóként meg tudtam volna menteni a kört,és vesztős 9-xben voltunk,és hála az ablaknak,cumi. nem mondom,hogy nélküle tuti ment volna,de ablakkal tuti esélytelen voltam
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8225 üzenetére
nem..a legjbb az amikor valaki ir valamit neked ami érdekel és kivágja a két csapat logoját meg az eredményt sés nemlátol tőle semmit
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8223 üzenetére
ment a cucc...
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8222 üzenetére
legjob az,amikor jön szembe 3 ember,nem látnak meg,le tudnád irtani őket,erre jön egymásután a challenge és a szimtlépés ablak az arcodba meg persze a respawn,mert nem láttál semmit a 2 felirattól
-
Sirandrish
legenda
énis bebuktam már egyszer egy 54es lvl-t mégse sirtam..kezdtem előlröl és örültem hgy játszhatok
Amugy meg nem vagy jbb játékos attól hogy nagyobb a szinted..ha nagyon tudsz akkor tudsz alap fegyokkal is..és az elején amugyis pilla alatt adja befele az ujakat..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8219 üzenetére
pont most irtam a chellos topicba hgy használ-e mert ott is emlitették..majd mindenképp kipróbálm csak kéne találni valami értelmes verziot
linket eseteleg nem tudsz?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8218 üzenetére
énis kétszer kezdtem előlről és nem sirtam..elsőnek persze rssz volt de miután adta be az ujabb és ujabb challengeket akkr már örültem hogy megint megtudom csinálni.
-
Haart
addikt
válasz Sirandrish #8216 üzenetére
Megszenvedtem már értük, csak mivel nemjó vamaiért a serialom ezért a szerverek 80%áról kidob, holott a haverok betudnak menni a szerverekre. Ez itt a gond. Kéne egy uj acc kóddal és nemakarom ujrakezdeni.
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8217 üzenetére
80as pingel én verném a seggem a földhöz
nálam nem is az a baj hogy nagy a ping (vagyis de) hanem nemértem hogy miért...most pl idáig 40-60as vlt végig..tudtam is játszani...most meg egyik pillről a másikra 160Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8214 üzenetére
nem próbáltad még a cfosspeedet?van olyan módja,amivel a pingedet tudja javitani...igaz nekem fentvan,de még én sem teszteltem,de hátha bejönne...
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8216 üzenetére
én is gondolkodtam ezen,de inkább jutok el az 55ig,meg szedem a külömböző kihivásokat,minthogy letöltsek egy ilyet...igaz én elvileg nem is tudom bebukni,mert mentem a profilt,meg eredeti a gém de azárt kiváncsi lennék,hány 55ös nyomja letöltött profillal...néha szégyenlem is a 32.szintem,de általában bebizonyosodik,hogy nem mindenkinél takar tudást az 55...legyen vele boldog.
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8214 üzenetére
na ja....fura dolog,de én is néha vagyok 80as pinggel,pedig semmit nem töltök,és már megfigyelem a killcamban,hogy izomból lövöm a falat a delikvens mögött...pedig előtte látszólag rendben kilőttem a tárat az ipsére még jó,hogy ilyenkor,ha sok a szaladgálós ember,azért a martyrdoom kihúz kicsit a slamasztikából valahogy nem tudok ráállni,hogy a futó ember elé célozzak jobban ilyenkor,de nem is tudom,segit-e...
-
Sirandrish
legenda
most mi a baj? nem jobb ha neked kell megszenvedni a cuccokért?
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8211 üzenetére
ha én vagyok akkor azért nincs dom mert a pingem általában az egekbe van és a dom a pörgőssége miatt játszhatatlan...sajnálom...énis szeretem de ha csak az sd-be bldogulok akkor ez van
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #8205 üzenetére
tudtmmal még nem vagy de mindegy
Szabozee : ezért mostmár mindig éged fglak kivágni azért hogy beférjek
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #8197 üzenetére
Erre nincs mód..régebben vlt tárgyalva de nem lehet megoldani...
ha előbb nem tudsz bejönni akkr jössz 15 perc mulva...kb annyi egy meccs és közbe meg főleg a végén sokan lelépnek..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
skorBooT
tag
válasz BandiHUN #8208 üzenetére
Igen az lenne a legjobb ha tartanánk egy szavazást arról hogy melyik pályát szeretnénk melyik játékmódokkal. Miután megvan hogy mondjuk az egyik pályán szeretnénk sd-t hq-t dom-ot a másikon meg ffa-t tdm-t ezeket úgy beállítni hogy a kiválasztott pályák és játékformák random váltakozzanak.
Engem is szokot idegesíteni ha granyóvetővel találomra kinyírnak,de nem zavar ha néha használják.
A domination szokott egyáltalán lenni? Ez is tud jó lenni.
-
BandiHUN
veterán
válasz szabozeee #8207 üzenetére
no,ezt osztom én is,bár nekem azért edig sikerült lekéselnem is mindenkit 1x,mégha kitartó munkával ismeghát valahol a csapatmunka is erre való,végülis szerintem a csapat leszivatása jobb bosszú az egyéni sérelmek rendezése helyett persze azt is kell alkalomadtán,de pont arról szólna az sd,hogy nem arra utazzon az ember,hogy a saját bosszúja miatt ne a feladattal törődjön.sajnos gyakori ez a fajta is,viszi az ember a táskát,és a kutya nem követi,fedezi,hanem kempel a pálya másik végén a többi bosszúszomjasan
-
BandiHUN
veterán
válasz skorBooT #8201 üzenetére
jaja,jó lenne fegyverkorlát néha,pl.a granyóvető mindenhol ki,de az is érdekes lenne kezdésként,hogy ha már mindenképp kell a free és a tdm,akkor legyen szétszórva,és azért legyen pl.1-2 naponta kicserélve,melyik mapon.pl.a karis pályán megy mindig a free,viszont azon meg nincs se sabotage,se sd,se domination...vagy ottvan az a repteres vagy milyen pálya a füstölő silóval,ott meg csak folyton sd van,pedig ott pl.lehetne free...kicsit hanyagolva érzem a szerót,bocsi,de olyankor jön ki,ha az ember sokat tolja,úgy érzem,1 hete nem lett hozzányúlva minimum az esti beadott pályákba...
-
szabozeee
aktív tag
válasz BandiHUN #8203 üzenetére
Épp ez az, hogy a 16-os nem jellemzően agyatlan lövöldözés a tdm sem. Meg itt elég sokan ismerik egymást lassan családi szerver lesz . Néha kell egy kis tdm hogy az olyan embereken mint az Andrish elégtételt tudjak venni mert sd-ben nincs sok esélyem ellenük..
Hala Madrid :)
-
fpeter07
veterán
Így jólenne: 3 sd 2 tdm 1 ffa 1 dom
amúgy én klántag vagyok nem?
konténeres pálya: van rajta kb 8 konténer, pár hordó, ezt a mapot hány perc alatt csinálhatták? -
BandiHUN
veterán
válasz szabozeee #8200 üzenetére
most itt azt kéne meggondolni,mi a szeró célja,milyen stilus?mert aki agyatlant akar,az miért ne mehetne át pl.egy 32-es ilyenre pihenésképp? aztán meg visszajön...este már koránt sincs tele a szoba,6v6,max 8v8,és általában az előbb emlitett free,tdm pályahármas után jellemzően3-5 főre apad,ami persze utána már gameover estére,ha nem jön valaki.én tudom,hosz átlag fél 11től fél1-ig minden este fent vagyok.... szerintem kevesebben akarják egy ekkora szerveren ezt,én pl.ha ilyen ingerem van,akkor fogom a feart,van egy jó kis "Motherfucking rampage!" (18) mottójú szerver,tolok fél órát,és már nincs is akkora rumlim a világgal
-
skorBooT
tag
Sd, hq akkor jo, ha tele van a szerver az FFA is tud izgalmas lenni de csak akkor ha nincs tele a pálya , a sabotage is jó lehet, de szerintem csak nagy pályán.
Mondjuk már kezdem unni a pályákat, jo lenne ha jönnének újak, mondjuk egy hatalmas ahol csak snipával lehet menni , meg kéne egy pici ahol csak késsel SD.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest