Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
mindbe van szar.normális ember amugyis chipset,bővíthetőség,tesztek,O/C lehetőség és bios ismeretében választ.Nekem volt Asus 2x,Acorp1x, Giga2x..most asus van.de nem vagyok megelégedve vele..BIOS-ból csak 2,1V-t vDIMM-et lehet adni,nem lehet memóriaidőzítést állítani,meg ilyenek.még a 13k-s Giga mATX-es S754-es int.vga-s csodában is volt ilyen.
-
Sirandrish
legenda
jó jó csak ha mondjuk a Kánotokba mondjuk 8 emberből 3-4nek nincs meg a 125se és a maradék meg 250el szalaadgál viszont az ellennek mindnek megvan a 250 akkor többet árt mint használ a dolog...
Nálunk szerencsére akárhjogy is de mki ki tud sajtolni 250et a gépéből..legalábbis ha nekem sikerül ezzel a f*ostalicskával akkor mindenkinek sikerülnie kell
-
BandiHUN
veterán
tegnap már felftp-ztem az extreme modot,csak össze kéne ülnünk megbeszélni,hogyan tudjuk szóra birni a rendszert...meg tettem már fel a tegnapi szuper pályákból is asszem 4et,de elvileg mind megvan,én csak azért maradtam a szerón,hogy mind lejöjjön/kipróbáljam,hát csak frankó mapokból min.15öt lehetne futtatni,és támogatnak mindenféle játékmódot...majd kukkantsd már át a szerót,felteszem az extreme csomagot is egyben,a mod könyvtárába mindjárt
-
-
PyroS
senior tag
Az Extreme modot remélem sikerül beállítani
.Bár az új mapok szerintem PAM modban is jók lesznek.Csak azt nem tudom,hogy a miniadminban hogyan lehetne megoldani,hogy lássa az új mapokat.
Ki kellene próbálni,hogy ha marad a PAM mod akkor mennyien jönnének játszani.Vagy esetleg más mod-aá megpróbálni.
-
athomi
veterán
Végül is Showdown-on elég jók voltunk ellenük (9-11), látszott az ellenen hogy csak a saját mapját tudja(Strike), a többihez meg nem sok köze lehet. Balinov teljesítményén viszont látszódott, hogy nagyon nem komálja showdown-t, meg régebben mint ha említette is volna.
Mondjuk abban nem találok semmi furát, hogy vki ellen hozunk 4-5 kört, aztán meg ők hoznak. Pár kör alatt kiismernek és alkalmazkodnak, ennyi.
-
Boci_83
őstag
Az első 3 körből szinte semmilyen következtetést nem lehet levonni! Voltunk már jópárszor úgy hogy a kör első 3-4 körét úgy hozta az ellenség hogy kill-ünk is alig volt, aztán meg összerázódott a csapat és végülis nyertünk nem is kis fölénynel.
Nekem mindig kell 4-5 kör egy adott pályán hogy egyáltalán tudjam merrre kell menjek, álltalában az első körök számomra gyorsan véget érnek..! -
Sirandrish
legenda
huu mi hány ilyennel taliztunk már..legalábbis én.,..a saját mapjukon döntetlen max 11:9 a mi mapunkon meg megmozdulni alig tudunk és ilyen 14:6ra vernek meg hasonlók....
Vagy mikor az első 3 kört lehozzuk 2 perc alatt aztán meg az ellenfelet se birjuk lelőni...tegnap pont ilyen volt a Backloton azthiszem...5:5ig ment az első "félidő" vagyis annyi lett az eredmény..térfécsere után meg hozzájuk se tudtunk érni...80%ban max 2 embert szedtünk le a többi szarrá lőtt...akárhova bujtál kiszedtek...falon keresztül is akár meg ilyenek....
Ezek nagyon furcsa dolgok...
-
BandiHUN
veterán
az se jó...szerintem a dead silence,uav jammer,bandolier,bomb squad maradhatna...talán esetleg a sonic boom,de igyis van elég baj a granyókkal...én a warba is beraknám a dead silence-t és a bomb squadot is,mellé a claymore-t és a c4-et is.biztos segitene taktikusabbá tenni a játékot.
-
-
BandiHUN
veterán
lehetne egyébként a nyev szerón is a cucc....van hely dögivel,és szerintem sebességre is jó...nomeg az oldalon is van eleve letöltések.el is kezdtem a patcheket felftp-zni,utána megy fel,amim még van....viszont amilyen okosságok,stb. vannak a cod4-el,telepitési,stb.leirások a mapokhoz,össze kéne szedni azokat is,felrakni.
-
kerlac
őstag
aha. és ilyenkor gondolom nem kell szólni, többiek levannak ejtve. vagy esetleg nem ment az adminoknak a játék.... (ja, kilépés után fele ember elment a szerverről..)
ez az a játékfajta, amit tényleg szeretek játszani, de eddig egy magyar szerveren tudtam végigjátszani egy meccset, mindenhol beleunt az admin. akkor minek indítanak ilyet? óvoda fíling, belekezdek, tudom meddig tart, de felénél megunom, kilépek...gondolom iylenkor az addig szerzett xp-t is bukom nem?
-
Balinov
titán
viszotn sikerült elszabnom a beállított ts-emet,az aláírásodból megvan már az ip-cime,viszont mi is a pass hozzá? valaki tolhatna pm-ben egy pass-t..
Még egy TS-es kérdés, tegnap egy másik ts-en voltatok,gyiku próbálta is elküldeni a logint hozzá,de nem birtam belőni.adna vki egy ip-t,pass-t,usernevet ahoz a másikhoz ?
-
Balinov
titán
Gyerpi! Elnézsét,hogy nem tudtam tegnap a cod2 -s custom mapok tesztelgetésébeb segíteni,de én vmit qrvára nem értettem.Letöltöttem azt a 2 pakkot,kicsomagoltam cod4 könyvtár userdatamaps - vagy hogyhíjják - könyvtárában,de ha nyomtam x-ből egy nyev connnectet,akkor mindíg le akarta tölteni az iwd fájlt. Ez még nem is baj. 330k-val jön a cucc,de cod4-en belül valami szánalmasan lassú 10-14k-s sebességig akarta letölteni.
Leírnátd,leírnátok, hogy pontosan hova kell letölteni - mappástól,vagy csak fájlokat- a custom maponkénti ~3db fájlt? Ja,meg belinkelnéd nekem mégegyszer azt a site-ot?
MÉg lenne egy kérdésem: észrevettem,hogy vmelyik PAM könyvtárba akarná letölteni..namost nekem van 5 fajta pam mappám. VAlszeg nem szarozok,legyalulom mindet,csak előtte mondjátok meg hogy CB -s PAM,amivel nyev-en vagy a többi haverszerveren warozni szoktunk,az melyik pam módot használja,teljesen pontosan!
Köszi
Bali -
Balinov
titán
matmatával még télvíz idején játszottam! az eléggé bejövős volt! A DS klánt kellene megkérdezni ,hogy használhatjuk-e a Blahás custom mapjukat. Tegnap meg amit linkeltem custom map,na azon az oldalon is van jóegynehény,kompletten screenshotokkal,támogatott játékmódokkal,stb..
-
-
Makaveli
senior tag
Aha, értem. Mondjuk azért érdekes, mikor valaki martyrdomozik, akkor tök idegesek, és azt mondják rá, hogy csíter, közbe az csak egy Perk.
Egyszer velem is megtörtént: Perk-eket nem nagyon szoktam válogatni, kivéve mikor sniperrel vagyok és akkor kiválasztok, hogy Iron Lungs, de amúgy semmi. És biztos kiválasztottam a Martyrdom-ot és bannoltak a szerverről. (Még kezdő voltam. Így én sem tudtam, hogy ez nem csít
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged