- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
tegnap felmentem egy TDM szerora mondom gyakorlok az FFA-ra de sok sikert nem füztem hozzá...10v10be öltem 150szer haltam 48szor a második legjobbnak meg 50/50es statja volt..
velem lévő 9 ember nem ölt annyit mint én egyedül..kaptam is a pofámba keményen
Akkor most én egoPista vagyok?jah arról meg nemis beszélve hogy tegnap MED+ klán ellen is nagyon jól szerepeltem...Richard is tudja bizonyitani
hu mekkora arcom lett alig férek ki az ajtón
-
PyroS
senior tag
Hát a táp lehet,hogy necces lesz bár ezekbe elég normális tápokat raknak.Kár,hogy nem PCIE az alaplapod mert akkor lett volna egy jó kis vidkarim neked
.Héten remélem megjön az új videokártyám
.
-
Balinov
titán
Pofás darab,de ténlyeg külső tápos?
-
gyerpi
aktív tag
nem tudom mi a gond az x-firenél, de ahogy már említettem is mikor cod2 szervert béreltem a beindítás pillanatában rajta volt az xfiren úgy hogy 100 % náluk a hiba, már hagynám a francba a xfiret mert nagyon sok gond volt vele főleg a frisítéseivel csak nincs jobb egyenlőre
-
gyerpi
aktív tag
a múltkor szenvedtem én is így ha emlékszel az istennek nem tudtam frissíteni a PB-t utána Pyros megadta a PB honlapját onnan letöltöttem az exe -t és azóta megy, de amúgy valami a winfossal volt mert nem rég kb 1 hete frissített valamit és most megy minden ahogy az előtt addig pedig nem csak a PB-vel voltak gondjaim
-
gyiku
nagyúr
pbvsc.exe mit mond?
vagy azert nem tud kommunikalni, mert a punk A es B-t nem latja. (engedelyezd vinfos tuzfalon, egyeb tuzfalon, stb. bat gondolom ugy van)
vagy mert nem friss a pb-d. frissitsd, restart, es jonak kell lennie.elegge fosch, hogy pb-vel mindig manual kell baxakodni, igazan megcsinalhatnak "plug&play"-re
-
BandiHUN
veterán
szerintem ne görcsölj...más szerverkeresők látják a szervert szerintem,esetleg meg kéne nézni The all seeing eye-vel,de mondjuk részemről nem hiányzik az,hogy mindenféle vadbarom meg cheater lepje meg a szerót...reklámzni érdemes,de inkább magunk között,esetleg olyan szerókon,ahol normálisak vannak,warozgatni kell klánokkal,onnantól kezdve aki feljön hozzánk,annak a barátai mind látják az xfire-n is,hol játszik az emberke...
-
BandiHUN
veterán
kérhetnél tőlük egy leirást,hogy mi számit standard portnak,vagy milyen extra követelmény kell.esetleg be kéne linkelni nekik a gametrackeres bannert,hogy nem mindenki ilyen finnyás...meghát a 17 favoritomból látszik 4,abból 1 magyar,3 külföldi,a többi meg a kanyarba se?ha ez az arány,akkor borzalmasan sok szeró lehet,amik nem látszanak tulajdonképp,de léteznek amúgy...és az a furcsak,ha az xfire-n bármelyikről kérek infót,irja rendesen,nem látszik semmi hiányosnak,most akkor hogy lehet,ha a port nem standard????csak követi az xfire,de mégsem???
-
BandiHUN
veterán
hmm...lehet másképp kellene megközeliteni a problémát,ugyanis az xfire tud a szerónkról,csak offline státusban.tehát valamiért rosszul figyeli.mondjuk régebben volt is ez téma,amikor adtam meg szervereket én is,amiken játszok,és mondtátok páran,hogy az xfire nem ette meg,valami központi oka lehet a dolognak,jelen pillanatban hun szeróból nálam mindössze 1 látszik rendesen a favoritok közül,a többi vagy n/a,vagy offline.és meglepő,de a booz-ék szerója látszik pont.pedig az elég új ugye,mondjuk a portja kerek 29000,a többi szerónak mind más.
-
BandiHUN
veterán
linkeld már be,hol irogatsz nekik...egyébként valami kiderült már abból,mi a felvétel feltétele?én azt hittem,a szerókat boldog-boldogtalan indexeli befelé,főleg hogy nagyobb szolgáltatónál van a mienk is magyar viszonylatban..hisz az xfire-nek,meg minden szerverkeresőnek ez a lényege,hogy minél több szeró legyen a listán
-
-
szabozeee
aktív tag
"ennek ellenére én nagyon élveztem a ts részét is" Akkor biztos te voltál aki folyamatosan beszélt..
Amúgy jó volt, főleg 1-2 poén de tényleg nagyon sokan voltunk.. Legalább kellne 2 olyan szobát csinálni opfor, sas és a kör kezdeténél mindenki oda menne ahová való, igy még jobb lenne.. -
Sirandrish
legenda
én megértem..be is irta hogy azthitte ottvannak a NYEVesek és ki is lépett...aztán jött megint....ekkor irta az ellen hogy vagy kick vagy ők nyernek és lelépnek...erre kickeltem...irták is hogy szép de erre MEGINT visszatjött
így muszály volt bannolnom...azért sry de muszály volt...
szabad tudni mik lesznek a megbeszélés pontjai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest