Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz
venom8888
üzenetére
ha domizol bekapcsolod melle meg a 20v20at es akkor meg van par plusz palya. a 20v20 is ugyanolyan jo, mint a 6v6. egyebkent mar fontebb leirtam, hogy meg igy is igy tudnak a legtobb embernek a kedveben jarni. aki gw-ni szeret annak meg vam 2 palya. aki meg 1v1 meg 2v2-ni annak is kb ennyi. mindenki kapott valamennyit. es tekintettel arra, hogy + palyakert elmeletileg egy forintot nem kell majd fizetni, igy elegge kedvezo a helyzet. mennyisegileg ugyanannyi vagy meg tobb tartalmat tettek bele az elozo reszekhez viszonyitva. de egyebkent aki meg egy 7 sem telt el es unja, az ezutan is unni fogja, ha tobb palya lesz. annak lehet inkabb el kene engednie ezt at egesz codot. en erdekes 103as szintu vagyok es eddig 1nap 5 vagy 6 orat raktam bele tisztan a barrack adatai szerint es nem untam meg. vannak olyan problemak amik tenyleg valos problemak ennel a jateknal, pl, h sok embert mindig kidobal. na az tenyleg problema...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi