-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-FLY->
üzenetére
Legalább most kivették a Fal-t a WZ random fegyverei közül , mert botrányosan sokan tolták a macro+Fal páros automata modban .Még a 3.Season-ban is elég sokat nyertünk WZ-ben de a legutóbbinál már rendesen küzdeni kelet a győzelemért . Discord csatornán egy képet nem láttam , hogy valakinek is jött volna visszaigazolás , hogy csalót raktak ki ,de itt a topikban valakinek az ismerősének a nagyanyjának a rokona halott róla , így a rendszer tökéletesen működik

-
BandiHUN
veterán
válasz
-FLY->
üzenetére
Én egy kört mentem eddig mindössze,az nagyon jó volt, a nem oil rig pályán...remek volt,az ISO-val együtt,csupaszon is lett vele 27 kill,pedig először láttam a mapot,és irtó hamar kiürül a kis micsoda.Viszont volt egy emberke a csapatunkban,akinek nem volt semmi neve,csak klán,persze előttem az lett az első,de igazából csak kicsit volt jobb.
Inkább az előző végén,hétvégén találtam rossznak,minden körben volt legalább egy,aki 2-3x annyit ölt,mint a többiek,és nem streakkel.De végülis vállat vontam,mert jöttek nekem is a VTOL,wheelsonok...csak a végén feltűnt,hogy volt,aki 120-at is ölt,miközben én streakkal is 80-at,meg mikor még chopper gunnerrel is sikerült utolsónak lenni,pedig irtottam rendesen
Aki akar,ügyeskedjen.Olyan igazi aimbottert nem láttam ezeréve,jó kempert és csodálatos deathspawnokat igen.
Az új mapot is elég jól ki lehetett ismerni 1 kör alatt is,sajnos sok játék nem lesz,passt is extrát vettem,mert holnaptól 2 hét nyaralás...
Ráadásul beszoptam,mert 240-es SSD-re nem fért el a patch,megpróbáltam trükközni,hogy törlök ki gyorsan fájlokat,mondom majd úgyis leszedi,hát nem,így éjszaka újratöltés lett a vége,mostanra jött le.
Nevem senki...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest