- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #10314 üzenetére
Crossplay on, és HC -n szinte minden mód be van jelölve.
Próbáltam amúgy nemrég PC only -ba mert felbaxott a tény hogy amikor elkenik a számat sőt nem csak az enyém hanem az egész csapatét akkor az többnyire mindig egy konzolos "god"player ...... , de akkor meg akkor végképp többet kell várnom mint amennyit játszom
Jó ez azért fél igazság, mert természetesen talál meccseket csak olyat amit az ellenfél már majdnem meg is nyert.. azokat meg már offolom mert a goldozáson túl vagyok mert megvan mindenre amire szerettem volna így hát nem kell minden frag/kill ...
Szeretném megengedni magamnak azt a luxust hogy egy meccset az elejéről kezdek játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő