- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
pár trükk
)) [link]
-
BerserkGuts
addikt
válasz
DarkEagle25 #17081 üzenetére
tegyél bele egy nv kártyát xD és friss win reinstall a pendrive-ra töltsd le a legújabbat és azt rakd fel
-
BerserkGuts
addikt
na jó mára elég is volt a sok retek csíterből még streameli
a nyomorult
falat minek bámulja akkor meg a padlót alulról felfelé nézi nem ám a a lépcső lejárót ahonnan lejönnek dehogy végig nézi a falat és követi az idióta
és még ő mer csinálni videót hogy csalót talál ezeket ki veszi be
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Dragon3000 #16992 üzenetére
a fele na ez az nekem is és a többi majd 1hét múlva ha így haladunk 22kb/s
a feléig jól haladt utánna meg miért nem engedi ha már ennyi lejött akkor inkább az elején álltam volna sorba és kész de ennek így nincs értelme -
BerserkGuts
addikt
válasz
gyuribácsi88 #16875 üzenetére
Csalást észrevenni az más tészta xd
Multkor írtam Achilles nevű tagról bármilyenmessze bárkit fejbe lő 100% headshot 100% csaló -
BerserkGuts
addikt
válasz
gyuribácsi88 #16865 üzenetére
láthatod van aki ki maxolja mert úgy szép
-
BerserkGuts
addikt
hehe vegyétek csak fel a grafot xD én levettem mindent low-ra máris gyorsabb vagyok
+ mp5 az egyik leggyorsabb fegyó ha feltuningolod és így hogy kevesebb laggja van 100killt shipmenten összerohangáltamMert nagyon sokszor én szemszögemből én voltam a gyorsabb de a visszajátszáson az ő szemszögéből meg ő rég kiszúrt és lőtt elsőnek ez mi hogy
a szerver eldönti kinek menjen a találat remek
-
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
azért ez már dúrva ezt hogy nem bannolják
[link]
kicsit gyanús lett hogy kilométerekről leszed aztán a fákon keresztül másokat is -
BerserkGuts
addikt
A francokat ez netto faszság már lenne annyi értelmesebb dolog amiért pénzt kérhetnének nem ilyen ovis szintű magamutogatás de tény egyre jobban butulnak el az emberek ennyi.
És igen sokkal éltre valóbbak voltak anno mint most. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Kh@oSz #16251 üzenetére
"vagy húzom a VGA-t"
na azt felejtsd el ez a játék nem szereti az ilyet nekem is ez miatt fagyott kimás játékban érdekes bírja sőt benchmark teszteket (timespy, firestrike, superposition) is bírja
A cpu-t is se szereti ha húzod 4.2GHz 4.1GHz ryzenemmel is gyakran kifagyott és jött ez a 6068 vagy milyen hiba szóval NE tuningolj
-
BerserkGuts
addikt
megszaporodtak a csíterek vagy mi van
falon keresztül megy a csata annyira durvagondoltam felveszem de tube is tele van vele újat nem tudnék mutatni
-
BerserkGuts
addikt
Connetcion loopra ismertek megoldást?
Nem akar csatlakozni a szerverhez csak malmozik.
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
Quick-match nem túl jó max aki már vér profin ismeri a játékot de így pálya ismeret nélkül újként tanulni
Csak példaként kisebb mapokat jó K/D (2x-es) aránnyal tudom hozni de az ismeretlen nagyokat meg nagyon mínuszban
-
BerserkGuts
addikt
Egész jó meccseket lehet játszani ha már ismerős a pálya és tudod honnan jönnek újra születve
30 killeket is szedtem
-
BerserkGuts
addikt
sokat kell még várni a játékig
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KaitouP #1597 üzenetére
ez most komoly
azért a jóból is megárt a sokk
Csak legyen játékos bázis is hozzá
Team Deathmatch (w/ Hardcore)
Survival
Showdown (w/ Hardcore)
Search and Destroy (w/ Hardcore)
Search and Rescue
Rupture
Onslaught
One in the Chamber
Kill Confirmed (w/ Hardcore)
Incursion
Hardpoint
Ground War
Fireteam (w/ Hardcore)
Free-For-All (w/ Hardcore)
Drop ZoneDefender
Demolition
All or Nothing
Breach
Invasion (w/ Hardcore)
Fire Mission (w/ Hardcore)
Assault
Arms Race (w/ Hardcore)
Capture the Flag
Cyber Attack (w/ Hardcore)
Domination (w/ Hardcore)
Grind
Gun Game
Headquarters (w/ Hardcore)
High Value Target
Infected
Reinforce
Team Juggernaut
Gunfight (w/ Hardcore) -
BerserkGuts
addikt
Azért mi a ............... 1 hónapot kell várni ezért vettem meg
-
BerserkGuts
addikt
[link] Shroud-nak megy nagyban is
Jobb nem előre menetelni és meghalni
-
BerserkGuts
addikt
CoD WWII volt a csúcs ott nagyon ráfeküdtek a grafikára de hát az intro videók [link] is mozifilm minőségűek lettek de ez az új rész inkább kicsit visszaesésnek tűnik.
Lehet még csak béta és beetető hogy nincs más csak high meg sok dolgot vissza vettek minél többen tudják "kipróbálni" megvenniRebornál a cod WWII de BFV is terheli a procit mert valami érdekes módon olyan mintha repítené a karaktert valami gyors teleporttal egyik pontról a másikra és ez miatt beesik az fps
-
BerserkGuts
addikt
Hát ahogy látom legtöbben konstatáljuk 64fős akkor inkább bf maradjon a cod amúgy se ebben erős, mert sokkal jobb okosan kigondolt pályákat terveznek kicsiben ahol viszont kevésbé lehet kempingezni a gyors reborn miatt
-
BerserkGuts
addikt
válasz
venom8888 #1197 üzenetére
+nem árt kikapcsolni a film effekt is
nem kell a sok kis fekete szemcse mert ha ezek benne vannak kevésbé észrevehetőek az ellenfelekTanulni kell a pályákat bár érdekes van aki ide született már az elejétől fogva ismeri az egészet mint a tenyerét mindig tudja ki hol van és hova kell menni
Érdekes az is hogy vannak nagyon nagyon gyenge játékosok is bár itt konzolosok voltak mind kb semmit nem tudtak hozzátenni átgázoltak rajtuk könnyedén
1 fecske meg nem csinál nyaratMondjuk ez a grund war mode vagy milyen BF utánzat eszméletlen szarul ment nekem is csak meghaltam szinte
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
Ez csak a szokásos op kaszt vita de ez szinte mindenben megvan nem lehet egyensuly kivéve veszel saját szerót és beállítod hogy csak kispiszoly vagy kés vagy ......legyen
De mindenjátéknál ez van amit ismerek wot túl op ez meg az heavy, med, light varázslósokban is wow diablo minden kaszt utálja egymást mert op ez meg az és állandóan sírnak fórumon
-
BerserkGuts
addikt
Na te de okos vagy mindent tudsz
Ez egy játék ha realisztikusan volna megcsinálva ez a futkározósdi márióugrálós paródia nem volna benne ahogy játszanak a gyerekek.
De komolyan mondtam ott van az Americas army ott van mommunikáció érdekes módon meg csapat játék ha ez kell a cod az más.Ful kamu mert a csata téren nem össze vissza futkosnak a holdkóros hülyegyerekek hanem katonás rendben parancsra ésszel mert nem születsz újra
-
BerserkGuts
addikt
Játszál is jó sokat viszlát. Fosnajtozzál is sokat.
Pattogsz mint kecskeszar......
Mondhatom szép volna ha a te nemzedéked csinálná.
Nagyon hiteles katonai játék lenne belőle.
Dzsíhádzsóék ugrálnának mint marió a rózsabokorban.
Az hiányzik még csak kékmanatündefos meg dzsedimester harc na menjél már a p#$ba. -
BerserkGuts
addikt
válasz
SH4D0W2011 #224 üzenetére
Szerintem tök jó lenne ha volna már kinecthez hasonló irányítás minden platformhoz legalább célzásnál jó volna mindenkinek és egyenlőség lenne meg cserélve volna az egér is.
-
BerserkGuts
addikt
Jah tényleg ott írja csak előre örültem hihi.
Annyira oda vannak a konzolos irányításért és eröltetik pedig tudják hogy az egér a jobb megoldás
és az se új legalább 30 éves de még se 50
Fejleszhetnének már az irányitáson mert szégyen hogy itt tart még mindig a technika pedig voltak próbálkozások xbon is meg psen pl: kinect .
Na meg kicsit elgondolkodtam mi van ha menetközben kihúzom a pcs kontrollert és átállítom bill/egérre vagy még egyszerűbb mindenre van vmi hack vagy törés és kontrollernek érzékeli az egeret.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
SH4D0W2011 #211 üzenetére
Ez lesz az de majd kiderül xD.
Mindenesetre mindenki jól járna mert sokáig lenne játékos bázis és nem volna az mint bf-ben vagy wwii-ben hogy sokáig várok a játékosra vagy nem is talál :/.Ebben a második hullámban tesztelik majd a cross-playt, azaz a platformok közti átjárhatóságot is, és kiderül, működik-e egyáltalán a dolog, valamint hátrányba kerülnek-e a konzolosok a PC-sekkel szemben. A rendszer figyeli, ki milyen irányítóeszközzel játszik, és ez alapján sorolja össze a játékosokat, viszont nem lesz az, hogy ha egy haverunkkal akarunk játszani két különböző platformról, akkor meg kell egyeznie az irányítóeszközöknek, és így keveredhetnek billentyűzetes és egeres arcok a kontrolleresek közé. Emellett elméletben azzal is előnyhöz lehet jutni, hogy PC-n nem lesz korlátozva az fps-szám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest