- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
BerserkGuts #17162 üzenetére
Ekkora hóbelevancot sikerült leküzdeni egy weblapba ágyazott online flash játék szintjére azért ez nem kis teljesítmény. Nézel a csőbe folyamatosan és ha feltűnik egy fej ráklikkelsz. Pont mint egy flash játék.
Nagyon hamar meguntam, aztán egyszer viccből elmentem egy aluljáróig autóval. Dobtam egy füstöt, a füstben felfutottam az aluljáróból mögéjük a dombra.
Senki nem vett észre, addig osztottam a fejlövéseket, amíg az egyik saját céltáblám újra nem éledt. Az szedett le, amikor már tudta hol vagyok. Addig csak ott hasaltak előttem nekem háttal. Ez már nagy hadicsel volt, hogy mentem autóval 100 métert. Röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Bluetooth-headsetekről általában
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest