Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18514 üzenetére
Asszem' PC-n nincs erre lehetőséged, csak konzolon. Ott tudod törölni a felesleget, PC-n nem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Slavia #18489 üzenetére
Én nem a csalóktól vagyok ki, hanem a kemperektől. Fel nem fogom mi abban az élvezet, hogy 10 percig várja, hogy valaki befusson elé. Majd megint...
A csalókkal meg akkor szerencsém volt. Átlagban most már simán megvan az 1.5-2.0 K/D arány meccsenként (bár az összesített még mindig szar). Hova akarjak többet?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Laraxior #18459 üzenetére
1050 Ti nekem +150 MHz-zel ment, hogy meglegyen az 1850 MHz Boost. A mostani 1060 is ennyit kapott, így terhelés alatt megvan a kb. ~2 Ghz. VRAM +250-et kapott, nincs eddig semmi anomália nekem.
Bárcsak bármelyik asszonyom is rá tudtam volna beszélni a CoD-ra. Csak a FlatOut2-vel jártam eddig szerencsével, és azzal is csak egynél
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Slavia #18415 üzenetére
Úgy mondod, mintha nem ilyenek lennének évek óta a CoD játékok. Nem is tudom mióta nem volt dedikált szerver. A lobby nekem se a vágyálmom, de sajna nincsen más (egy mapválasztós lobby lehetne, azzal már elégedett lennék).
3 hónap alatt én 1 csalóval ha találkoztam. Arra ment a report, és ennyi. De egy 15/1-es stat még nem az a hű de nagy cucc. Majdnem minden nap látok ilyet, összekempeli a Cruise Missile-t, aztán Wheelson, majd Chopper Gunner.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #18362 üzenetére
Mármint melyik része az? Kicsit nekem is sok ez a rengeteg kombináció, visszasírom az MW2-t, ezerszer egyszerűbb volt.
Minden fegyverre ment a red-dot, és mehettem aprítani. Ráadásul a Striker 45-öt itt nem is tudom olyan simán unlockolni (UMP megfelelője a kedvencem volt). Csúszás közben nem tudok lőni, viszont a challenge azt kéri
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #18323 üzenetére
Rálesek majd. Csak annyi fegyvert kell már fejben goldozzak, hogy hajjaj
Pisztoly téren milyen kiegészítőket érdemes használni? Gyors, pörgős, de viszonylag pontos setupra.
Jelenleg az X16-om:
- Monolithic suppressor
- 1mW laser
- G.I Mini Reflex
- Granulated Grip tape
- FMJEgész jól elvagyok, de érdemes pl. a csövekkel játszani, illetve a ravasszal?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ma új kedvenc fegyvert avattam, X16 pisztoly. Bámulatos mennyire adja, sokszor 1 lövés 1 kill. Pedig anno a Weapon Master challengenél hogy rühelltem, hogy 30 pisztoly kill kell...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #18227 üzenetére
Én még mindig visszasírom a 4D1 HC módjait. Nem volt teamkill, spawn késleltetés, tényleg mindenki meghalt, amikor kellett. Kár hogy azt kinyírta az Activision. Azóta sehol se lőttem 72/0-ás statokat
Nekem amúgy HC-ban külön kedvencem mikor lövöm az ellenfelet, csapattárs meg beszalad elém. Majd én vagyok a hülye, mert hogy lelőttem.. LOL. Viszont ezen bosszúságok ellenére is ezerszer inkább ez, mint a sima Core.
-
Ed3r_X_
nagyúr
MP5-ből is nerfeltek, de HC-ra még mindig jó szerintem. M4-et marha rég nem használtam, az lvl 70-nél megakadt nekem.
CR-56-ra less rá, szerintem egész jó. AK-47 sem rossz, ha raksz rá gripet, meg másik stock-ot, akkor a recoilja is kezelhető.
Újakról nem tudok nyilatkozni még
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #18148 üzenetére
SBMM-et ne is mondd.. ma úgy elkentek 10-ből 8 meccsen, hogy már majdnem letörtem a karfáját a széknek
Fel nem tudom fogni, hogy egy Azhir Cave nagyságú mapon HC FFA-ban miért kell kempelni az egész kör alatt. Meg úgy amblokk az összes mód tele van kemperekkel, és ebből már nagyon elegem van. Ennyi erővel megvehettem volna a BF-et is
Cheshire parkra meg nekem az MP5, CR-56 jött be. Előbbi HC módban tökéletes, felhúzott mobility-vel, utóbbi meg sima Cranked-TDM-re vált be, pontos, de kellően gyors nekem.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #17558 üzenetére
Valóban jobb volt, de szentségeltem párszor, mikor elszaladt az ellenfél, mert csak lábat találtam éppen.
(azért ha valakit lábon lőnek egy ilyennel, az minimum, hogy nem szalad semerre
)
Mapokból még várható amúgy valami? Hiányzik a Terminal, Favela, Highrise, Salvage, Karachi, Afghan, Bailout, Sub Base (igazából az összes akkor már
)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na a mai nap megjött a GTX 1060 (6), 1050 Ti után megváltás a játék. Az 1080p lowon is éppencsak hozta a 60-70 FPS-t, Piccadillyn sokszor 50-nél nem volt több
Ezzel most High/low beállításokkal megvan a 80-110 FPS, öröm és boldogság van.
Végre elkezdte adni a killeket is. Jövő héten jön az új egér is. Évek óta nem fejlesztettem egy játékért ennyi mindent (VGA, RAM, CPU, egér, bill)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #17349 üzenetére
Vissza kell rázódjak MW2 után. Az ismerős mapokon már egész jó statjaim vannak, de az újakon sokszor borzalom
Bár csapattársaktól is erősen függ. Ez azért más, mint az ottani HC volt.
Amúgy nektek mennyi az átlag ping? Digi-vel nem vagyok megelégedve, rendre ilyen 50-60, ami szerintem már sok. NAT type moderate-nek lehet köze hozzá? Az istenért se tudom nyitni sehogy..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
prokxy #17324 üzenetére
AK-nál nagyon nagy a recoil, arra érdemes pár kiegészítőt tenni (grip, stock, etc.), hogy kezelhető maradjon középtávra is. Viszont a kaliber miatt nem kell sok az ellenfélbe.
Nekem most az all time favorit az MP5, HC módban nagyon adja.
Amúgy Üdv Nektek!
Egy ideje megvan a játék, de a gépem most kezd megérni hozzá. A héten új monitor, SSD, de még VGA is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Intel I9 11900k + Rog Strix 3090 24gb+ 32 gb Kingston DDR4 ram+ Tuf lap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest