- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
laragirl83 #5735 üzenetére
Ne irogasd mert én még mindig 3 tier szintre vagyok tőle és fáj olvasni
Viccet félretéve örülök hogy bejön és remélem nekem is fefog. Na a nyavajgás helyett megyek is inkább ledolgozni a szinteket -
Acheron
őstag
válasz
laragirl83 #5717 üzenetére
Ezekben a játékmódokban sokkal inkább előtérbe kerül(ne) (legalábbis a játék igényelné) a tényleges csapatmunka. De itt nem csapatok, hanem csoportok csapnak össze többnyire, akik egy meccs erejéig verődnek össze, nincs csapategység, nincsenek szerepek, jó esetben mindenki a legjobb tudása szerint próbálja támogatni a "csapatot", vagyis próbál minél több kill -t szerezni. Ha valaki foglalni megy, támogatás híján borítékolható, hogy foglalás közben egyszer - kétszer kiszedik, a mártírságot pedig kevesen vállalják szívesen egy (értsd jól) ismeretlen csapatért. Tisztelet Neked, ha ezzel együtt is így tolod a foglalásokat!
Más lenne egy összeszokott csapatnál, ahol pl a foglalót ketten fedezik. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Az, hogy a playerek többsége tesz a különböző, objective alapú játékmódok feladataira, már nagyon nagyon régi jelenség, nem újkeletű dolog. Az ember jobb, ha egy új rész megvételének megvásárlásakor figyelembe veszi ezt. Ez egyébként emberi tényező főleg, nem a játék hibája.
-
Xaels
félisten
válasz
Ez így van sajnos. SD-n is rárohan a védő csapat a támadók kezdőjére stb. bár SD-t nem szeretik a KD huszárok annyira mert nem lehet sokat lőni. Én már csak Cybert meg SD-t játszom és ha tehetem legalább 1 valakivel párban teszem.
-
Csokishurka
őstag
válasz
laragirl83 #5530 üzenetére
Ez a játék büntetője nem a shoothousenak. Hal istennek már egyre kevesebbet látok belőle csak true “pró” playerek tolják mar csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged