Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Black Ops 4 (PC, XO, PS4) topikban! Olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Pc-n valaki? Ez a ujraéledős téma jóságnak tűnik.. Csak a sok agyhalott meghal és ki is lép.. GG
Profil : BigBlue#2205
-
Deck
titán
A titan kicsit túl jó nem? Szinte mindig van aki használja + thermal scope + fmj 1-2, sok töltény, aztán átlőnek vele mindenen és az egész pályán. Nem kéne gyengíteni rajta?
Mikor lelövök valakit általában tuti, hogy megjelenik más mögöttem és közbe hátbaszed. Dead Silence aktív de tuti a mapon látszódom mikor lövök.. Ghost erre jó lenne, hogy ne látszódjam?

-
TommyS_27
senior tag
Egy full HC meccs. Sajnos a csapattársak párszor lelöttek igy nem lett elég scorestreakem
-
marilllyo
veterán
Na meglett a 10 win blackout-ban... de én ezt még most sem igazán értem. Én szerintem valami vaktöltény edition-t vehettem. Vannak emberek, akik egy tárral képesek hármunkat megölni. Van, hogy én nem látom, olyan messze van...de icr-rel megöl... Ellenben számomra egy teljes tár szükséges kb...mindenkibe. Hiába villog a hitmarker...hiába kezdem el előbb lőni.. akkor is. Hármas pajzs rajtam kb csak skin...
Próbálna az ember offenzívan játszani de csak magammal baszok ki. Ezt a 10 win-t is úgy sunnyogtuk le. :/Nyilván persze nem vagyok pro... szóval nagyban hozzátesz ez is.
-
WaterWave
veterán
válasz
Maxxy10
üzenetére
nem rossz, csak nehéz... viszont ha van a csapatban minimum egy olyan játékos aki jól lő, akkor lehozható, csak a többinek oda kell ugrani ahol ő van... nem rossz
Én mondjuk csinálnék egy olyan modot is, hogy amint a kék kör megérint, meghalsz... valami olyanra nevezném hogy blue ring but no live

ugyanis nagyon idegesito, hogy próbálsz helyezkedni, hogy a kékből már nem jöhet senki, de onnan kolbászol és hátba lő, mert a kékben nyomja az életet magába.
-
Maxxy10
addikt
Nagyon adja ez a Blackout mód

Down but not out -
WaterWave
veterán
válasz
Corpuscle
üzenetére
Ha párszor meglövöd a robotot leül... ha nem lövöd, akkor továbbhalad... Játék lényege, hogy a robot ne jusson el "A" pontból "B"-be. Nyilván ezt akkor tudod megtenni ha sokszor meglövöd.
Viszont ez benne a nehéz, hogy nem csak a robotot kell célozni, hanem a játákosokat is... Nekem is tetszik a mod... -
TommyS_27
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Nagyon jó játékmód, igaz csapat nélkül elég szopó néha.
Az egyik csapatnak tolnia kell egy robotot (hasonlóan mint Overwatchban) a másik csapatnak pedig meg kell ezt akadályozni. Aztán csere. Itt a Score Streak számláló csak fele pontot ad ölésenként. Szóval nem arról szól mint egy domination.
Mi 5-en a csapattal (összeszokva) veretlenek voltunk kb 100 meccsig. Jó meccseink premade csapatok ellen voltak ahol azért tényleg izzadni kellett.

-
TommyS_27
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Én végig tolom mindig, mellőlem is sokszor kilépnek. Sajnos elég hitvány az MM ebben a játékban. Egy rank rendszer megoldaná a problémát. Mert egy új játékosnak nem nagy élmény, hogy csak a spawn gombot nyomogatja. Aki meg játszana és nyerni szeretne annak meg az a rossz, hogy mindig kilépkednek. De ha soha nem játszik jobbak ellen akkor nem is fog fejlődni.
(#2876) Corpuscle Amúgy AFK miatt is kidob a játék elég hamar
-
Corpuscle
őstag
válasz
TommyS_27
üzenetére
A „büntike” annyiban kimerül, hogy instant loss. Abból nagy cirkusz lenne, ha nem játszhatna "x" ideig. Wildlands multiban van hasonló, ott bizonyos időn belül nem léphetsz ki többször, adott meccsből. Figyelmeztet is, hogy mennyinél tartasz.
(#2874) TommyS_27: Azokkal nem játszottam, de ezek szerint működhetne valahogy. Azért úgy is gondolj bele a dologba, hogy nem csak a győztes oldalon vagy. Előfordulhat pár rossz kör, amikor te is kilépnél.

-
TommyS_27
senior tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Tök egyszerü lenne a megoldás. Kis büntike ha kilépkednek. Rohadt idegesitö, hogy mondjuk safaguarban az elsö bukott kör után kilép 3 fő. Nem is értem miért. Ha kapna egy 15-30 perc pihit kilépés után akkor meggondolná, hogy kilép e következő meccsen.
Ha az enemy lépked ki az is idegesitö, mert kb semmi pontot nem kap az ember a meccs végén és csak ment az idö feleslegesen.
-
Corpuscle
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Egy szempont lehet az is, hogy ki maradna a végéig? A 75-ig tartónál is elkezdődik a kifelé lépegetés nagyobb hátránynál. Képzelj el egy 200-ig tartó menetnél 100-40-es állást. Addigra már pont begyaláztak annyiszor, hogy nem igazán kívánod a második felét. Győztes oldalon sem nagy élmény, csak rohanás spawnról spawnra, keresve az ellent (75-nél is előfordul, csak rohangálok, senkit sem találva). Persze egy végéig kiélezett menet az más. Hardpoint-ot szeretem, ott ugyanez. Van egy határ, ahol besokall a játékos bizonyos hátránynál.
-
Bordó
csendes tag
Tegnap egész jó volt 20-30 kill meccsenként + headshot is jobban csordogál (változtattak valamit?). Crashel nyomom, így a csapat is profitál.
-
-
nektek is eltünt a TDM 100? ( PC)

-
KaitouP
nagyúr
Nocsak, visszatért a játékba a KAP-45 is.
-
lofagi
addikt
Már rég jártam erre, itt egy kis adag, ne legyetek mohók, ne egy ember vigye el mindent ha lehet:
-SPN78GZ0S74TH
-NRTD2PC0L8MZD
-P0183RTBLRHFW
-QN1NPPT6BYYC5
-68BTZ3L7B2M8W
-KJPVTQJZ595JX
-E4FPD2M28QG73
-QFMY8STDY5HKH
-QDJE2R10MNVH3
-YF2R8MT208VS4
-WG88CDRZSN1Q7
-3FNMRGEPP8V8P
-18LBS7XJYKLQZ
-QE220V1SB8J30
-E8TZSXSG5XTBFHasználjátok egszéséggel! :] Remélem nem írtam bele már a régieket is, mert csak itt voltak az asztalomon egy rakáson.

-
Bordó
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ahogy mondod

-
Corpuscle
őstag
Akkor szenvedhettél eleget a sniper diamonddal. Nekem itt vérzik el a dark matter, egy-két snipert még valahogy maxolnék, de ötöt, kizárt dolog. Az auger DMR sem áll a kezemre. Írtam korábban mennyire nem megy az SMG-kel, végül megszerettem őket, a Saug és a Daemon van csak hátra innen.
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Dúrva, de tele van a játék 30+ emberekkel, mostanában a fortnite/pubg/R6 elvitte a gyerekeket, remélem ott is tartja őket.
-
Ernesto78
aktív tag
Pont az OPS 4-et kellett volna megkapnom a routerem mellé mint bónusz játék de valami miatt az Asus sz@rakodik megadni nekem! Egy s3gg cég ez!
-
Maxxy10
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
+1
Sztem is a Swat legjobb, az ICR pontos de lassú a rampart-nak nagy a szórása..
Én az SDM-t ( remélem jól emlékszem a nevére) szeretem még pontos és jó a damage is -
marilllyo
veterán
Blackout-ra melyik fegyver szerintetek a legjobb? Tunkolós (KN, rampart) vagy prüttyögtetős (swordfish, abr)?
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Nem kell fejre lőni,elég testre pár golyó és azonnal meghal. No zoommal is nagyon gyilkos. Aki ezzel tud lőni,azt cordite-vel lehetetlen lelőni.... cordite egyáltalán nem op fegyó. Sauggal,spiriftel szemben nem sok esélye van... Amúgy most a daemon a kedvencem supressor-al.
-
-
Mentolka
senior tag
Oh!
Mi azaz operator mod? (így már kezdem kapisgálni a kezdők - kb.40 szint alatt - értetlenségét: "...pedig körbelőttem még a jövő hetet is, mégis az ellenfél nyírt ki engem") -
Mentolka
senior tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Nem is tudom, mit mondjak?
Vagy az ellenfelek voltak olyanok, akik most láttak először FPS-t, vagy a videó készítője valami isten (IDDQD?).
Hogyafaxomba lőtt le mindenkit egyetlen lövéssel, ami ha jól láttam, nem is mindig fejlövés volt. Vagy az a fegyver valami kéziágyú? -
TommyS_27
senior tag
Egy kis montage igy Hétfőre

-
VipJoco
tag
Hülye kérdés, de melyik fegyveren érhető el ez a scope és fegyver szintnek mekkorának kell lenni?

-
KaitouP
nagyúr
One X -en kicsit jobb a játék grafikai minősége.

Digital Foundry összehasonlítás minden konzollal: [link](#2820) hhenry
Nem, én PS4 Pro -n.
Base PS4 -en játszottam egy ideig, ott elég intsabil a framerate minden játékmódban, illetve inkább csak 900p -ben fut a játék. Pro -n már faszább, multiban stabil a framerate, Blackout -ban képes azért beesni, de még mindig jobb a helyzet. A videó bemutatja ezeket. 
-
KaitouP
nagyúr
Ne add fel ha nem sikerül egy meccs, vagy korán meghalsz.
Ahogy mondtam, nincs két ugyan olyan szituáció, néha egy kis szerencse is kell a sikerhez. Fokozottan figyelj a hangokra, amíg nem bántja a füled, nyomd fel a hangerőt, és fülessel játszd. Ebben a játékmódban még fontosobbak a hangok, mint multiplayer-ben. Kerüld azokat a területeket ahova sokan ugranak, és nem feltétlen kell megnevezett pályarészre ugranod. (Pl. Estate, Hijacked, stb.) Zoom -olj a térképre, vannak elszórva rejtettebb épületcsoportok, ahol sokszor tök jó loot is van. Ilyen helyekre kevesebben mennek.
Ha később belejössz, lehet bevállalósabb is a landolást illetően. -
KaitouP
nagyúr
Nagyon.
Én főleg csak multizok (úgy 95% -ban), a Blackout nálam egyfajta "levezető/ráhangolódó" játékmód, de arra tökéletes. Izgalmas, tök jó az egyfajta "szabadság" érzés hogy egy nagy pályán barangolhatsz, illetve az hogy sosem tudhatod magad biztonságban, bárhol felbukkanthat az ellenfél.
Egy győzelem meg igen csak jólesik, ha az ember végigverekedi magát.
Nincs két ugyan olyan meccs és szituáció. -
hhenry
őstag
Mennyire élvezetes ez a blackout?
-
csabedly
csendes tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Igaz én ps4–en tolom, de ott azt vettem észre, hogy fejre lövök azt mutatja hogy talál de igazából bőven a feje mellett megy el a golyó és nem is sebez. Sajna szerintem a sebzés jelzéssel van baj, kb nagyobb mint a hitbox és te úgy érzed nagyon turod miközben nulla találat.
-
marilllyo
veterán
Azért tegnap lett egy solo #2 meg két squad win egymás után. Bódottá...
Mondjuk a második squad win az úgy lett, hogy fill-be bejött valami csóri. Igazából tök ügyesen követte a markert, amit kitettem... és egyébként kinyírt mindenkit aki ránk lőtt, vagy csak megláttunk. "Vigyázz jobbra négyen... jé a srác kinyírt egyet.... kettőt,... na jó mind a négyet". Aztán láttuk, hogy valami lvl 80-as n00b, akinek biztos nincs barátnője és az anyjával lakik és dagadt és pattanásos... -
marilllyo
veterán
Nem értem néha ezt a Blackout-ot. Egymással szemben állunk. Erősebb fegyverem van, fejét lövöm, pajzsom is jobb és mégis én halok meg. Néha két három lövéssel kinulláznak ...én meg tárakat pumpálok beléjük.

-
vaakuum
addikt
Mostmeg rámugrottak a zombik landolás után egy istállóban...persze mire leszedtem őket, a szomszédos squad is megtalált, merthát ugye a lövöldözés odavonzotta őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor hetvegen meglesz a masodik prestige.

Nagyon jól nyomod! Mennyi a KD arányod tdm-ben?