Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz draco31 #1074 üzenetére

Bocs, valóban, azon átsiklottam. :B

Biztosan alaposabb is a Lego. Még így is összességében minőségibb a szolgáltatás, én abszolút efelé húzok saját hozzáállásban is: inkább drágább de biztosabb legyen egy termék. De szerintem náluk sok minden el van rontva máshol is és a végén az marad, hogy csak papíron jobbak, ill. nem annyival amennyivel kellene.

Lásd: eltűnő és 1.5 évig megvehetetlen (drága!) alkatrészek, motorok... nem is tudnak róla mit csinálnak és mit nem. Saját magukról... szóval sokszor ez az alaposság nem jön át a végén. Hiába lehet, hogy 5x hosszabb workflow-n és 8, alternatív gyártónál nem is létező részlegen megy át egy készlet tervezése és gyártása.
    Náluk így kívülről nagyon sok alacsony hatékonyságú folyamat sejlik fel, plusz szerintem a marketing+logisztika jóval nagyobb költség.

A világítás és egyéb résszel tisztában vagyok, hogy rétegtermék. Még csak azt se mondom, hogy bénák, hogy nem hozzák be. Valószínűleg ez náluk tudatos és többet vesztenének vele mint amennyire elmarad nyereségben, hogy kihagyják. De azért sok dologban lenne középút. Épp ezekben az új, kreatív, alternatív megoldásokban látni, hogy lehetne ezt magasabb minőségben és megfelelő mennyiséggel/helyen is csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák