Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz Throme #1293 üzenetére

Én sem hittem volna. Eddig minden rendben volt velük, rendesen megküldtek mindent, az árak is elfogadhatóak, bár amióta megszüntették a kuponokat, drágultak a cuccok. De még mindig nem válaszoltak azóta sem, pedig már kétszer is írtam nekik.

#1294 flashpointer: Ja, azt kellene.

#1295 Neurotoxin: Engem is furdal a lelkiismeret, de hirtelen nem jutott más eszembe, mert Karácsonyra mindenképp kellett az alkatrész. Tudom, ez nem szolgál a mentégemre, és biztosíthatlak, ez volt az első, hogy ilyesmit csináltam, most is csak azért, mert a Barweer azóta sem írt, és az email, amit kaptam, még mindig azt írja, úton van a küldemény. A legutóbbi frissítés szerint már itt van Pesten, és azóta már eltelt 7 nap. Oké, az ünnepek miatt lehet, hogy késik a feldolgozás, de azért furcsa, hogy ha valóban ők küldtek nekem a tartalék alkatrészt, akkor miért nem válaszolnak legalább annyit az üzenetemre, hogy ők már feladták, a többi nem rajtuk múlik...

Szóval nem tudom, mi történt. December 8-án adták fel, vagyis 5 nappal azután, hogy megtettem a bejelentést (December 3-án jeleztem feléjük, hogy hiányzik az alkatrész). Ha nyolcadikától számoljuk, akkor még valóban nem telt el 15 nap a feladás óta (22-én, hétfőn jár le ez a határidő). Viszont ők azt vállalták, hogy a bejelentéstől számítva 15 napon belül megérkezik. Emiatt nem értem ezt az egészet. :F

#1293 Throme: Érdekes, én úgy tudtam, csak Pesten van LEGO Store. Akkor kérlek, írdd már meg nekem, hol és melyik üzlet az, ahol Nógrádban, Bátony közelében LEGO alkatrészt lehet venni? Komolyan érdekel, mert akkor ott valószínűleg készleteket is árulnak. Jó lenne, ha lenne ilyesmi a környéken. Köszi. :)

Új hozzászólás Aktív témák